Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kp-t gyengíti azt hiszem, legalábbis nekem ott volt szembetűnő változás. De a meccs után egyből ugrik 2-t a csapatszellemed, ami a következő bajnokidig csökken egyet. Hosszú távon megéri, nekem ezért van most gyenge kp-m, pedig elég selejtek is játszanak ott.gygerike írta:Szerk: Még lenne 1 olyan kérdésem, hogy a laza jaták milyen hatással van a játékra mennyiben befolyásolja a csapat teljesitményét? Eddig nem nagyon mertem megkockáztatni mert elég nehéz csoportba vagyok, de most van 3 pont előnyőm a 3.-al szemben(holtversenybe vok második
)
Erre vki?gygerike írta:Szerk: Még lenne 1 olyan kérdésem, hogy a laza jaták milyen hatással van a játékra mennyiben befolyásolja a csapat teljesitményét? Eddig nem nagyon mertem megkockáztatni mert elég nehéz csoportba vagyok, de most van 3 pont előnyőm a 3.-al szemben(holtversenybe vok második
)
Sztem Laurent Willotlevproff írta:Ilyen lehetséges?:
Hauke Hampel, a szerencsétlen áldozat nem tudta folytatni a játékot, emiatt Miklós Kolos igazi bemelegítés nélkül kényszerült átvenni feladatát.
Laurent Willot
Hauke Hampel 70'
![]()
Most akkor ki állt be?
szerintem a beállításoknál a főoldalon nézd meg. de ha jól tudom akkor csak a nyelvet tudod beállítani, a pénznek a fajtáját nem.FCBMessi19 írta:Helló!
Azt szeretném kérdezni,hogy az oldalon(hattrick) hol lehet nyelvet váltani? Hogy pl. most nekem ne forintba mutassa hanem másba.. És aztán visszarakni. Másik kérdés:Mennyit érhet egy remek védésű,jó pontrúgással 18 éves kapus mert ki szeretném rakni és hogy mennyiért?
Gépelési hiba, természetesen Estadio de ASClevproff írta:Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de ilyen Stadion nincs!MichaaBee írta:
Vámos FC – Kópháza FC (Estadion de ASC)![]()
De viszont "n" nélkül van!Gondolom te is erre gondoltál.![]()
Csak gondolom szólok!
Szerk.: A saját stadionodnak nem tudod a nevét
ITT találsz egy jó kis számolót, ezzel meg tudod nézni. Amúgy akármeddig fel lehet húzni egy játékost, csak sokáig tart, ez viszont 21 éves korára eléri a világklasszist szerintem, de azért ellenőrizd.Még egy kis időbe telik, amíg felkerül, de majd egy Jó képességű, csapnivaló vezetői képességű edzővel képes leszek majd rá, hogy pl. ahogy mondod egy világklasszis szintre felhúzzam? Edzők terén elég zöldfülű vagyok, illetve edzetés terén.
Szerintem nem, de azért 1 barira nyomd be a biztonság kedvéért, úgy se számít.kleno04 írta:Ha egy játékost csak edzőnek vettem, annak ugye nem kell játszani a csapatomban csak el kell töltenie 16 hetet a csapatomba ugye
Az jó, amit most csinálsz.Auron írta:Roland Fodor (57253898)
Játékszervezést és átadást edzetek jelenleg, hogy tudnám a legjobbat kihozni belőle?
Mikor vigyem majd fel a felnőttbe? mert már fel tudnám hozni, vagy inkább hagyjam még egy keveset az ifibe?