Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És ilyen csapat nincs is. érdekes.Puyol05 írta:nem azért a kalap izéért, de ez egy botcsapatnak az azonosítója. nem tudom, hogy mit intézel vele kapcsolatban...istyke6 írta:AS Acatari Kinder (1498661)
En is vallalok baratsagos meccseket.
Aki akar hivhat.
szerk.: amúgy még nekem is áll az ifi barátságos meccs. aki akar kihívhat.
azonosító: 1365733
nem azért a kalap izéért, de ez egy botcsapatnak az azonosítója. nem tudom, hogy mit intézel vele kapcsolatban...istyke6 írta:AS Acatari Kinder (1498661)
En is vallalok baratsagos meccseket.
Aki akar hivhat.
Puyol05 írta:én holnap fogok neki a bővítésnek. most 13000 néző fér el benne, de szeretném még 3-4000-rel kibővíteni. most adtam el egy kp-mat, és az abból befolyt összeggel pótolom majd. így legalább egy ideig nem lesz "gondom" vele.socio66 írta: Épp most fejlesztem a stadionom,húszezres lesz.
Ti mennyire foglalkoztok ezzel?
én holnap fogok neki a bővítésnek. most 13000 néző fér el benne, de szeretném még 3-4000-rel kibővíteni. most adtam el egy kp-mat, és az abból befolyt összeggel pótolom majd. így legalább egy ideig nem lesz "gondom" vele.socio66 írta: Épp most fejlesztem a stadionom,húszezres lesz.
Ti mennyire foglalkoztok ezzel?
Csak szerényen,igaz?geridoss írta:FC Gods
gyakorlatilag egyből kiképződik.kleno04 írta:hali mindenki![]()
lenne egy olyan kérdésem hogy az edző kiképzés milyen hosszú ideig tartmert az egyik játékosomból csinálni akarok edzőt és csak annyit szeretnék tudni hogy mennyi idő mire kiképződik
MichaaBee írta:Ilyenkor nagyon fontos, hogy NEKEM írj egy emailt!gygerike írta:Az ellenfelem még nem fogadta el a kihívást ugy hogy ha nem probléma lekötők 1 barátságos meccset.Ezt többszörös is kihangsúlyoztam, ha nem küldöd el, hogy ki az ellenfél, mikor hívtad ki, illetve mellékeld a csapatneved. Szerencséd, hogy gyakran olvasom ezt a topicot, különben diszkvalifikálódtatok volna.
![]()
Ilyenkor nagyon fontos, hogy NEKEM írj egy emailt!gygerike írta:Az ellenfelem még nem fogadta el a kihívást ugy hogy ha nem probléma lekötők 1 barátságos meccset.