Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kiveri a szemedet. Ott van, hogy BAJNOKSÁG KERESÉSE. Nem egyértelmű?istyke6 írta:Multkori kerdesemre nem kaptam valaszt. Jr. csapattal hogyan kell beallni egy bajnoksagba????
A segitseget elore is koszonom.
Ronaldinho&Barca írta:Vettem egy Jó edzőt, akinek remek a tapasztalata és csapnivaló a vezetői képessége. Remélem vele jól fognak majd fejlődni a fiatal játékosaim. Smile Szükségeltetik majd alkalmaznom valakiket majd az ifik edzetésére? Vagy önmagában az edző elég?
Annyit csökkent a játékos teljesítménye a meccs végére, tehát erőnlét-függő. (Amúgy súgó is írja.)Auron írta:az értékelésnél mit jelent ha félig piros a csillag?
THC lesz az, vele már tisztáztam, azt hittem lebeszéltétek már, de semmi baj.kudu írta:Lelkesedés FC – Debrecen City (Camp Puvolett)
ez áll a sorsolásban.
Debrecen City-t nem tudom kihívni, mert már kötött le meccset errre a hétre.
Nevem Imre IstvanPuyol05 írta:a fene tudja, hogy mit fognak veled csinálni, csak tudod azt nem értem, hogy ezt a kettőt (a nevet meg az azonosítót) hogy a rákba hoztad így össze. mag a másik, hogy ilyen csapatot tényleg nem találtam...istyke6 írta:
Becsinalok gyerekek, most blockolni fogjak az accom? csinalhatok egyenesen masik csapatot v mi az istok ?:D
a fene tudja, hogy mit fognak veled csinálni, csak tudod azt nem értem, hogy ezt a kettőt (a nevet meg az azonosítót) hogy a rákba hoztad így össze. mag a másik, hogy ilyen csapatot tényleg nem találtam...istyke6 írta:
Becsinalok gyerekek, most blockolni fogjak az accom? csinalhatok egyenesen masik csapatot v mi az istok ?:D
Puyol05 írta:attól, hogy nem a magyar régióban van még akkor is meg kellene ilyen csapatnak lennie, ami nem bot. meg a másik érdekes dolog, hogy a bajnokságában csak botcsapatok vannakszajko írta:Lehet, hogy nem a magyar régióba van.matyi02 írta: És ilyen csapat nincs is. érdekes.ilyet se láttam még. ha rámész az egyikre, és megnézed a látogatókat, majd beírod az egyiknek az azonosítóját a keresőbe, akkor kiadja azt a csapatot, akit keresel. annak nem kell régión belül lennie
matyi02 írta:Hello olyan kérdésem lenne, hogy nekem a bajnokim ugye 16.05-kor kezdődik a játékosaim licite 17.05-kor járnak le ilyenkor mi van ha játszatom a játékost? Nem játszhat a meccsen vagy lejátssza a meccset és utána távozik?:O
Nagytétény S.E (1647875)
Nézzetek be kiárusítok.A kezdőmből 6 játékos vár rátok:)
attól, hogy nem a magyar régióban van még akkor is meg kellene ilyen csapatnak lennie, ami nem bot. meg a másik érdekes dolog, hogy a bajnokságában csak botcsapatok vannakszajko írta:Lehet, hogy nem a magyar régióba van.matyi02 írta: És ilyen csapat nincs is. érdekes.
Lehet, hogy nem a magyar régióba van.matyi02 írta: És ilyen csapat nincs is. érdekes.