Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nem 50 hanem 750 EZER FONT. Egyébként meg egycsatáros játékkal... Nem játszott mert Johnson volt ott a szent tehén aki nem tudod olyan rosszul játszani, hogy ne kezdjen/lecseréljék. Amúgy anno Nyilas Elekért a fradi fizetett 11 darab focicipőtBoixos írta:én nem fikáznám, csak az a problémám vele, h itthon sztárolták, kint meg egy lúzer csapatban sem ért 'mit is' ? se. nem bántani akarom, de ez sajnos tény. az 50ezer fontról meg annyit, h igaz, ez még mindig jobb, mint amikor a keller józsit vette meg a párizs, állítólag egy csapatnak való szerelésért. a faterom mesélte.
Akkor is kevés magyar labdarúgónak adatik meg, hogy aktuális angol élvonalbeli klub 50e Fontot adjon érte. És magyar szinten akkor is jó. Bár mondjuk azon jót röhögtem amikor a tarcsiba félidőben hordágyon kellett levinni mert "kihajtotta magát"Badi írta:Az angol sajtó mondta meg az igazat, amikor megírták hogy Sanyi pontosan 50 erez fonttal ér kevesebb mint amenyniért megvették.. ugye nem kell mondanom mennyibe került![]()
Na a Sanyiról leszálni !!! Magyar szinten jó játékos, Rajczi meg még nála is vadállatabb !!! És ő még tudja mi az a klubhűségMorminho írta:de nem tom minek kell (az adott országon belüli) nagycsapatnak Torghelle... szerintem elég egy ratyi csatár... a válogatottban is inkább Rajczit játszatnám
Nagyon vicces vagy.Egyébként majdnem bajnok lettCharlie írta:Merre van Görögország?Kitfisto írta:Remélm megy.Nem olyan rossz klub az.Morminho írta:én most a Danubiusban hallottam, h 1 évre megy, de ha jól megy neki akkor opciójuk van egy szerződésre a görögöknek![]()
C.
Merre van Görögország?Kitfisto írta:Remélm megy.Nem olyan rossz klub az.Morminho írta:én most a Danubiusban hallottam, h 1 évre megy, de ha jól megy neki akkor opciójuk van egy szerződésre a görögöknek
Remélm megy.Nem olyan rossz klub az.Morminho írta:én most a Danubiusban hallottam, h 1 évre megy, de ha jól megy neki akkor opciójuk van egy szerződésre a görögöknek
nyilván...Balinho írta:Torghelle Sanyi lehet hogy megy a Panathinaikoszba (kölcsön) bár az NSben soha nem bízhat az ember. Bár nyilván csak azért nem a Rómába megy mert kizárták őket az átigazolásból
És ez most történt?Most derült ki Martinsról?Enrique írta:![]()
![]()
![]()
Apró hiba lenne....Azért 6 év, az elég sok. De nem hiszem el ezt, áááh...