Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ezzel nem értek egyet, nem 1 gólhelyzetünk volt, hanem több. Nem tudtam teljesen a meccsre koncentrálni, mert mást csináltam közbe, de pl. az első félidőben marcika végett egy nagyott, aztán ott volt Fabregasnak is hatalmas helyzete, a végén is ott volt 2 nagy helyzetünk...nem játszottunk jól, ez tény, de azért 1 pontot így is megérdemeltünk volna.Game90 írta:S'land megérdemelte a győzelmet.
Félig egészséges, meccshiányos emberekkel ennyire futotta. Gólhelyzetünk kb. 1 volt...
Ha jövőhéten nem sikerül nyerni a Chelsea ellen, akkor viszlát bajnoki cím...
Méghozzá egy óriási Fletcher góllal vezet a MU.Egykapuznak a Vörösök,momentumai vannak a púli kiscsapatnak.A másodikra remélem nem változik a kép,csak max annyiban,h több helyzetet tudunk kihasználni.levproff írta:Fletcher gól.
1-0 eddig a Mu-nak..
Na,ezzel a válasszal aztán beljebb vagy,Gianni!ab1daL írta:Lelátón ül.gianni írta:Vki.tudja,hogy mi van Robinhoval?
Most nézem a Liv.-Man.city meccset a keretben sincs,még mindig sérült?
Lelátón ül.gianni írta:Vki.tudja,hogy mi van Robinhoval?
Hát nem tom, a Brazil-Angol meccsen mondták, hogy még nem 100%-os de ott volt a padon..pedig elötte nem játszot már egy ideje..gianni írta:Vki.tudja,hogy mi van Robinhoval?
Én úgy tudom/hallotam, hogy Walcott már a héten eddzett!Game90 írta:Már 13 sérült van az Arsenalnál...
In total, thirteen Arsenal players are now believed to be injured with Nicklas Bendtner, Theo Walcott, Denilson, Lukasz Fabianski, Carlos Vela, Jack Wilshere, Johan Djourou joining the aforementioned Van Persie, Diaby, Ramsey, Traore, Gibbs and Clichy on the sidelines.
Az úgy elég kemény, hogy mindhárom () balhátvéd sérült. Ezen kb. röhögnöm kell...
Reméljük ma Gallas, Sagna és Arshavin nem sérül meg.
Lehet tippelni, hogy ki lesz a következő sérült: Fabregas? Arshavin? Eduardo?