Xavi Hernandez

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Szerinted maradjon még egy szezont?

Igen
16
29%
Nem
40
71%

Szavazatok száma: 56
socio66

2009.12.13. 10:13:04

Jó,hát tényleg elég vicces volt a szitu,érthető,hogy a legtöbb helyen megemlítik a dolgot.
Az más kérdés,hogy hogyan.
Mert a madridista például igen kiemelten írt az esetről,ami számomra picit vicces,de hát mit várjunk egy olyan oldal szerkesztőjétől,aki képes átjönni ide meccs közben és szítani a feszültséget a hülye hozzászólásaival.
Tocy
Director del Fútbol

2009.12.13. 10:09:42

Sztem sem akart ő semmit, összeakadt a lába, ahogy fordult, nem is reklamált, semmi. Azért Ibra bevarrta :D
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.13. 08:59:27

A nemzeti sport újra megmutatja, hogy a sportújságírás legalja. "Xavi műesése". Ez csepp szándékosságot sem véltem felfedezni Xavi zakójában, elvesztette az egyensúlyát, kibillent, összeakadt a lába. A bírót kell hibáztatni, megette azt is amit nem is akartak vele megetetni.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.10. 12:41:45

Végre egy váratlan húzás! Már tavaly is kicsit hiányoltam a befejezéseket tőle, hiszen Rijkaard idejében többször érkezett jó ütemben a kapu elé, vagy voltak középtávoli bombái, amik fontos pontot mentettek a csapatnak. Remek gól, remek játékkal párosítva. Csak így tovább:)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.10. 11:57:39

Először is, gratula a tegnapi góljához: nagyon kellett.
Ráadásul ezt a 100-ik BL-meccsén tette, ami így nem kis jubileum lett!

Tegnap is hihetetlen magabiztossággal uralta az egész középpályát. Nagyon nagy kincs a csapatunknak!
Eddig kicsit hiányoztak a gólok, de remélem, most rátalált ezzel újra a góllövő cipőjére.
Chino
Llegenda del Barça

2009.12.05. 16:22:32

Valki nem tudná esetleg belinkelni, amikor a BL-döntőn Xavi leosztotta CR-t?

Előre is köszi!
Forca Barca!!!!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.12.01. 03:03:42

miihii írta:Sajnálom,h nem fért be CR elé a szavazáson... :cry:
Harmadiknak választották,ez is remek eredmény.
Számunkra sztem mindig egy kicsit aranylabdás ő,elképesztő teljesítményt nyújt az évek folyamán.

VISCA XAVI! =D>
Igazából egy dilettáns bagázs az egész. :D Egyértelműen Keitának kellett volna nyernie. :lol:

Amúgy én is sajnálom Xavit, még akár oda is adtam volna neki a lasztit, mert tényelg megérdemelné. Csak Messi produkciója szembetűnőbb. Ennyi az egészben a különbség, különben ott nagyon szoros versen alakulhatott volna ki. Bár így is nagyon szép az a 3. hely ilyen közép középpályás létére. Többnyire támadók kapják meg.
miihii
KHAL

2009.12.01. 02:49:26

Sajnálom,h nem fért be CR elé a szavazáson... :cry:
Harmadiknak választották,ez is remek eredmény.
Számunkra sztem mindig egy kicsit aranylabdás ő,elképesztő teljesítményt nyújt az évek folyamán.

VISCA XAVI! =D>
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.25. 12:10:52

levproff írta: Én is erről beszélek... :roll:
De itt nem értik meg.Meg, hogy én kritizálom Xavit?Mi?
Én annyit írtam ide még mielött lepuffoktak volna, hogy a Bilbao ellen nem játszott jól, de adott egy gólpasszt.Erre mi jön, hogy kritizálom..Nem értem.
Ne húzd fel magad, van ilyen! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
levproff
Director del Fútbol

2009.11.25. 12:03:43

senkialfonz40 írta:Hogy generáljam én is a vitát, valóban több rosszabb meccse volt idén Xavinak, de...
Valószínűleg jobban figyelnek rá, mint tavaly, volt olyan meccs, ahol árnyékként követték akkor is, ha a labda a közelben sem volt, így pedig nem lehet alkotni ez egyértelmű. :(
A másik meghatározó elem pedig Iniesta nem a középpályán való szerepeltetése. Szinte kiböki a szemet, hogy együtt, milyen varázslatra képesek! :D
És még valami, törvényszerű, hogy nem lehet mindig 100%-ot nyújtani, Xavi is ember, neki is lehetnek "rosszabb" meccsei, és itt nem arról van szó, hogy rossz játékosnak tartják egyesek, hanem leírtak valamit, ami a véleményük, azt, hogy idén rosszabb játékok is becsúsztak, ez pedig tény.
A miértekre az én magyarázatom fentebb található.

Amivel Xavi mindig kitűnt az a szinte hibamentes, kiegyensúlyozott játéka, zseniális passzokkal, gólpasszokkal kiegészülve. Ezért tűnt fel többeknek az idei szezonban az átlagosnál több hiba, de amíg a tegnapihoz hasonló játékok is a repertoárban maradnak, egy-két "szürkébb" teljesítmény belefér. :D
Én is erről beszélek... :roll:
De itt nem értik meg.Meg, hogy én kritizálom Xavit?Mi?
Én annyit írtam ide még mielött lepuffoktak volna, hogy a Bilbao ellen nem játszott jól, de adott egy gólpasszt.Erre mi jön, hogy kritizálom..Nem értem.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.25. 11:26:10

Hogy generáljam én is a vitát, valóban több rosszabb meccse volt idén Xavinak, de...
Valószínűleg jobban figyelnek rá, mint tavaly, volt olyan meccs, ahol árnyékként követték akkor is, ha a labda a közelben sem volt, így pedig nem lehet alkotni ez egyértelmű. :(
A másik meghatározó elem pedig Iniesta nem a középpályán való szerepeltetése. Szinte kiböki a szemet, hogy együtt, milyen varázslatra képesek! :D
És még valami, törvényszerű, hogy nem lehet mindig 100%-ot nyújtani, Xavi is ember, neki is lehetnek "rosszabb" meccsei, és itt nem arról van szó, hogy rossz játékosnak tartják egyesek, hanem leírtak valamit, ami a véleményük, azt, hogy idén rosszabb játékok is becsúsztak, ez pedig tény.
A miértekre az én magyarázatom fentebb található.

Amivel Xavi mindig kitűnt az a szinte hibamentes, kiegyensúlyozott játéka, zseniális passzokkal, gólpasszokkal kiegészülve. Ezért tűnt fel többeknek az idei szezonban az átlagosnál több hiba, de amíg a tegnapihoz hasonló játékok is a repertoárban maradnak, egy-két "szürkébb" teljesítmény belefér. :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.25. 10:25:38

levproff írta:
chi omega írta: erősen gondolkodnom kell rajta, hogy láttam-e már jobb középpályást xavinál. zidane jobban cselezett lendületből, meg jobban lőtt, de xavi játékának a minősége, kiegyensúlyozottsága utolérhetetlen.

értsetek jobban a focihoz légyszi, köszi, sziasztok.
Látom nem érted..
Ki beszélt itt arról, hogy Xavi egy sz.r középpályás és nem a legjobb?
Mi csak annyit mondtunk, hogy idén kicsit rosszabb mint tavaly.
Gondolom tavalyi idényt is láttad és ott szinte minden labdája gólpassz volt.
Egyszerűen hihetetlen volt.Idén ez egy kicsit vissza esett nála, szemmel láthatóan.De még mindig akkor vagyok a legnyugottabb amikor Nála van a labda.És ez a kicsi vissza esés annak is köszönhető, hogy az ellenfelek nagyon figyelnek rá, mindig vannak körülötte és így nehezebb megjátszani a labdákat..
chi omega írta:persze ő adott egy látványos kötényt, amit ki lehetett lassítani, aztán csodálkozni. gyerekek vagytok még.
Na szerinted mért örülünk az ilyennek?Na?
Talán azért, mert Ronaldinho óta nagyon keveset látni ilyet és minden egyes ilyen megmozdulás nagyon szembe tűnő..
Szerintem pedig érti és te nem érted, nem gyengébb, mint tavaly volt, itt avideó, az élő példa! Tavaly is voltak rosszabb periódusaink és akkor nem adhatott minden labdából gólpasszt,mert akkor kb 20 gólt lőttünk volna meccsenként:) Nem rémlik, hogy így lett volna.... Kritizáljatok embereket nyugodtan, csak ne épp azt, aki kiemelkedik, aki messze a legjobb formában lévő játékosunk(és engedjetek meg annyi szubjektivitást, hogy a legjobb játékosunk, Messi ide, Messi oda, persze ez az én véleményem és lehet vele vitázni) .
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.11.25. 08:28:29

igazság szerint sztem se rosszabb, mint tavaly volt.csak Pep kivette mellőle Iniestát, ahogy tegnap végre Ini ismét a helyén volt többnyire, Xavi játéka is azonnal feljavult. elég szembetűnő különbség mutatkozott a tegnapi játék és a korábbiak között, ahol Andres csak és kizárólag bal szélen cselezgetett. újfent bebizonyosodott: Xavi és Iniesta csak egymás mellett "létezik", nem szabad őket szétszedni...
levproff
Director del Fútbol

2009.11.25. 08:23:09

chi omega írta: erősen gondolkodnom kell rajta, hogy láttam-e már jobb középpályást xavinál. zidane jobban cselezett lendületből, meg jobban lőtt, de xavi játékának a minősége, kiegyensúlyozottsága utolérhetetlen.

Látom nem érted..
Ki beszélt itt arról, hogy Xavi egy sz.r középpályás és nem a legjobb?
Mi csak annyit mondtunk, hogy idén kicsit rosszabb mint tavaly.
Gondolom tavalyi idényt is láttad és ott szinte minden labdája gólpassz volt.
Egyszerűen hihetetlen volt.Idén ez egy kicsit vissza esett nála, szemmel láthatóan.De még mindig akkor vagyok a legnyugottabb amikor Nála van a labda.És ez a kicsi vissza esés annak is köszönhető, hogy az ellenfelek nagyon figyelnek rá, mindig vannak körülötte és így nehezebb megjátszani a labdákat..
chi omega írta:persze ő adott egy látványos kötényt, amit ki lehetett lassítani, aztán csodálkozni. gyerekek vagytok még.
Na szerinted mért örülünk az ilyennek?Na?
Talán azért, mert Ronaldinho óta nagyon keveset látni ilyet és minden egyes ilyen megmozdulás nagyon szembe tűnő..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2009.11.25. 08:29:31-kor.
Kép
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.25. 08:19:56

Kedves Chi Omega! Jó ilyen videókat látni,mert ugyan én tudtam, hogy jól játszott,de ezeknek a trükköknek, momentumoknak a felére nem emlékszem. Ezért csodálatos Xavi, sallangmentesen, ugyanakkor mégis technikásan és szép trükköket csinálva, olyan dolgot művel a pályán, amit csak ő tud. Lehet láttunk tőle jobb, vagy összetettebb középpályást játszani, de a maga nemében a leges legjobb. Beszélhetünk itt Fabregasról, meg sem közelíti ezekben, a barca számára nélkülözhetetlen dolgokban Xavit!
chi omega
Entrenador del Barça

2009.11.25. 05:42:30

Andris írta:
levproff írta:Ahogy Tamás is írta akármilyen rosszul játszik akármikor tud adni egy szép gólpasszt..ma nem volt benne több sajnos.. :(
ahogy hetek (lassan hónapok) óta nincs benne több. :)

borzasztó formán kívül, de ezzel semmi gond nem lenne a csapatra nézve, nem itt kell keresgélni.
ne haragudjatok, de ti egyszerűen nem vagytok magatoknál. idén nemhogy rosszul, de talán közepesen sem láttam még játszani. ez a meccs sem volt kivétel, xavin átfutott minden akció, folyamatosan pumpálta a vért a támadásokba. egy, azaz egyetlen egy darab labdát adott el, amikor nem az inter kapuja előtt volt.
iniestát közben halálra dícséritek a topicjában, pedig megint sok támadás elakadt rajta. andris a kedvenc játékosom, de ő tényleg nincs formában. persze ő adott egy látványos kötényt, amit ki lehetett lassítani, aztán csodálkozni. gyerekek vagytok még.

http://www.youtube.com/watch?v=3Ryj1cXfpP8

erősen gondolkodnom kell rajta, hogy láttam-e már jobb középpályást xavinál. zidane jobban cselezett lendületből, meg jobban lőtt, de xavi játékának a minősége, kiegyensúlyozottsága utolérhetetlen.

Andris
Adminisztrátor

2009.11.22. 00:06:43

levproff írta:Ahogy Tamás is írta akármilyen rosszul játszik akármikor tud adni egy szép gólpasszt..ma nem volt benne több sajnos.. :(
ahogy hetek (lassan hónapok) óta nincs benne több. :)

borzasztó formán kívül, de ezzel semmi gond nem lenne a csapatra nézve, nem itt kell keresgélni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
levproff
Director del Fútbol

2009.11.21. 23:55:37

Ahogy Tamás is írta akármilyen rosszul játszik akármikor tud adni egy szép gólpasszt..ma nem volt benne több sajnos.. :(
Kép
kisBOJANmaf
Barça C

2009.11.21. 14:54:25

az én személyes vélemyényem szerint xavi érdemelné ebben az évben az aranylabdát és ezt ugy mondom hogy nem ö a kedvenc játékosom..még a barcából sem.jelenleg incs nála jobb irányitó középpályás meg jobb futballista sem. :!:
mes que un club!!!
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.10. 10:47:26

Xavi és Puyol is oda érhet a lista legelejére. Nagyon örülök neki, hétről hétre legendákat látunk focizni. Meg kell becsülnünk, hogy ilyen szerencsések lehetünk.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Deus
Boixos Nois

2009.11.10. 10:39:01

torrestoni írta:VT barátom kicsit bővebben foglalkozott Xavi hétvégi eredményéről.

Fantasztikus ez az ember, játékosként egész egyszerűen zseniális, világklasszis, s minden esély megvan rá, hogy Miguelit is megelőzze. Úgy gondolom meg is érdemelné, már most is. Legenda.
ez baromi jó cikk. Varga Tamás úrnak igencsak van tehetsége az íráshoz.
KépKép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.11.09. 20:32:35

VT barátom kicsit bővebben foglalkozott Xavi hétvégi eredményéről.

Fantasztikus ez az ember, játékosként egész egyszerűen zseniális, világklasszis, s minden esély megvan rá, hogy Miguelit is megelőzze. Úgy gondolom meg is érdemelné, már most is. Legenda.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.10.26. 08:57:51

A tegnapi meccsen mintha egy kicsit enervált lett volna. Nem adott akkora mélységi labdákat (egyre emlékszem amit Ibranak adott Keita második góljánál). A megszokottnál talán egy kicsivel több eladott labda is fűződik a nevéhez. Persze elég nagy terhelésnek van kitéve hiszen ebben az idénybe még nem nagyon hagyott ki meccset.

Remélem csak én látom rosszul a dolgot, de mintha nem lenne a legjobb formában DE még így is klasszis módon teljesít! Ha így van akkor remélem mihamarabb megtalálja a 100%-o s formáját!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.10.16. 15:42:12

Ismét lejött, hogy milyen szimpatikus, szerény ugyanakkor ambiciózus játékos, és Ember.
Kép
fcgigi
Jugador del Barça

2009.10.07. 16:33:54

Meg tudná mondani valaki, hogy miért lett törölve innen a tegnapi hozzászólásom??? :(
Egyébként csak annyit írtam, hogy megnéztem egy spanyol videót és ott a mi Xavink Csábinak ejti a saját nevét :D
O-le-le, o-la-la, ser del Barca es el millor que hi ha
Barca-drukkernek lenni a legjobb dolog a világon
Válasz küldése