Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazából egy dilettáns bagázs az egész.miihii írta:Sajnálom,h nem fért be CR elé a szavazáson...![]()
Harmadiknak választották,ez is remek eredmény.
Számunkra sztem mindig egy kicsit aranylabdás ő,elképesztő teljesítményt nyújt az évek folyamán.
VISCA XAVI!
Ne húzd fel magad, van ilyen!levproff írta: Én is erről beszélek...![]()
De itt nem értik meg.Meg, hogy én kritizálom Xavit?Mi?
Én annyit írtam ide még mielött lepuffoktak volna, hogy a Bilbao ellen nem játszott jól, de adott egy gólpasszt.Erre mi jön, hogy kritizálom..Nem értem.
Én is erről beszélek...senkialfonz40 írta:Hogy generáljam én is a vitát, valóban több rosszabb meccse volt idén Xavinak, de...
Valószínűleg jobban figyelnek rá, mint tavaly, volt olyan meccs, ahol árnyékként követték akkor is, ha a labda a közelben sem volt, így pedig nem lehet alkotni ez egyértelmű.![]()
A másik meghatározó elem pedig Iniesta nem a középpályán való szerepeltetése. Szinte kiböki a szemet, hogy együtt, milyen varázslatra képesek!![]()
És még valami, törvényszerű, hogy nem lehet mindig 100%-ot nyújtani, Xavi is ember, neki is lehetnek "rosszabb" meccsei, és itt nem arról van szó, hogy rossz játékosnak tartják egyesek, hanem leírtak valamit, ami a véleményük, azt, hogy idén rosszabb játékok is becsúsztak, ez pedig tény.
A miértekre az én magyarázatom fentebb található.
Amivel Xavi mindig kitűnt az a szinte hibamentes, kiegyensúlyozott játéka, zseniális passzokkal, gólpasszokkal kiegészülve. Ezért tűnt fel többeknek az idei szezonban az átlagosnál több hiba, de amíg a tegnapihoz hasonló játékok is a repertoárban maradnak, egy-két "szürkébb" teljesítmény belefér.
Szerintem pedig érti és te nem érted, nem gyengébb, mint tavaly volt, itt avideó, az élő példa! Tavaly is voltak rosszabb periódusaink és akkor nem adhatott minden labdából gólpasszt,mert akkor kb 20 gólt lőttünk volna meccsenként:) Nem rémlik, hogy így lett volna.... Kritizáljatok embereket nyugodtan, csak ne épp azt, aki kiemelkedik, aki messze a legjobb formában lévő játékosunk(és engedjetek meg annyi szubjektivitást, hogy a legjobb játékosunk, Messi ide, Messi oda, persze ez az én véleményem és lehet vele vitázni) .levproff írta:Látom nem érted..chi omega írta: erősen gondolkodnom kell rajta, hogy láttam-e már jobb középpályást xavinál. zidane jobban cselezett lendületből, meg jobban lőtt, de xavi játékának a minősége, kiegyensúlyozottsága utolérhetetlen.
értsetek jobban a focihoz légyszi, köszi, sziasztok.
Ki beszélt itt arról, hogy Xavi egy sz.r középpályás és nem a legjobb?
Mi csak annyit mondtunk, hogy idén kicsit rosszabb mint tavaly.
Gondolom tavalyi idényt is láttad és ott szinte minden labdája gólpassz volt.
Egyszerűen hihetetlen volt.Idén ez egy kicsit vissza esett nála, szemmel láthatóan.De még mindig akkor vagyok a legnyugottabb amikor Nála van a labda.És ez a kicsi vissza esés annak is köszönhető, hogy az ellenfelek nagyon figyelnek rá, mindig vannak körülötte és így nehezebb megjátszani a labdákat..
Na szerinted mért örülünk az ilyennek?Na?chi omega írta:persze ő adott egy látványos kötényt, amit ki lehetett lassítani, aztán csodálkozni. gyerekek vagytok még.
Talán azért, mert Ronaldinho óta nagyon keveset látni ilyet és minden egyes ilyen megmozdulás nagyon szembe tűnő..
Látom nem érted..chi omega írta: erősen gondolkodnom kell rajta, hogy láttam-e már jobb középpályást xavinál. zidane jobban cselezett lendületből, meg jobban lőtt, de xavi játékának a minősége, kiegyensúlyozottsága utolérhetetlen.
értsetek jobban a focihoz légyszi, köszi, sziasztok.
Na szerinted mért örülünk az ilyennek?Na?chi omega írta:persze ő adott egy látványos kötényt, amit ki lehetett lassítani, aztán csodálkozni. gyerekek vagytok még.
ne haragudjatok, de ti egyszerűen nem vagytok magatoknál. idén nemhogy rosszul, de talán közepesen sem láttam még játszani. ez a meccs sem volt kivétel, xavin átfutott minden akció, folyamatosan pumpálta a vért a támadásokba. egy, azaz egyetlen egy darab labdát adott el, amikor nem az inter kapuja előtt volt.Andris írta:ahogy hetek (lassan hónapok) óta nincs benne több.levproff írta:Ahogy Tamás is írta akármilyen rosszul játszik akármikor tud adni egy szép gólpasszt..ma nem volt benne több sajnos..![]()
borzasztó formán kívül, de ezzel semmi gond nem lenne a csapatra nézve, nem itt kell keresgélni.
ahogy hetek (lassan hónapok) óta nincs benne több.levproff írta:Ahogy Tamás is írta akármilyen rosszul játszik akármikor tud adni egy szép gólpasszt..ma nem volt benne több sajnos..
ez baromi jó cikk. Varga Tamás úrnak igencsak van tehetsége az íráshoz.torrestoni írta:VT barátom kicsit bővebben foglalkozott Xavi hétvégi eredményéről.
Fantasztikus ez az ember, játékosként egész egyszerűen zseniális, világklasszis, s minden esély megvan rá, hogy Miguelit is megelőzze. Úgy gondolom meg is érdemelné, már most is. Legenda.