Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt is nyilatkozta, hogy fizikailag is problémái vannak, a hosszabb labdameneteket nem birja úgy, mint régebben.Ha van ember aki képes visszatérni akkor az Rafa. Hallottam vele egy nyilatkozatot ahol elmondta, h elsősorban mentálisan vannak gondjai Arrow nincs meg az az önbizalma ami régen megvolt. Már nem hiszi el, h nem kaphat ki. Azt is elmondta, h nem tervez szünetet a Davis Kupa döntő után rögtön kezd készülni a következő szezonra.
Abban igazad van, h teljesen más tatkikárva van kényszeritve. Felfogták Tonival eggyütt, h ha ilyen öngyilkos módon játszik tovább akkor hamar végetérhet a pályafutása.
Ozsi, én azért nem vagyok ennyire borúlátó Wink Képesnek tartom Rafat, h visszatérjen arra a szintre ahol tavaly és az idei év elején volt. Többé már nem fogjuk látni azt a Rafat aki minden labdáért elindul és majdnem mindet el is érte. DE ettől függetlenül, ha a mostani stilusát képes lesz tökéletesiteni akkor újra régi pompájában fog csillogni.
VAMOS RAFA!!!!!
Pedig én pont emiatt a stílusa miatt szerettem meg a játékát és magát az embert még anno 2005 végén, 2006 elején (nem emlékszem már pontosan). Hogy nem ismer elveszett labdát, az elsőért is ugyanugy megy mint az uccsóért. És ez a mentalitás hozott neki sikereket (RG, Wimbledon). És az a lehetetlen erős fizikuma, ami miatt már akkor megijedt az ellen amikor odaállt a pálya másik oldalára.kanty írta: Többé már nem fogjuk látni azt a Rafat aki minden labdáért elindul és majdnem mindet el is érte. DE ettől függetlenül, ha a mostani stilusát képes lesz tökéletesiteni akkor újra régi pompájában fog csillogni.
VAMOS RAFA!!!!!
Ha van ember aki képes visszatérni akkor az Rafa. Hallottam vele egy nyilatkozatot ahol elmondta, h elsősorban mentálisan vannak gondjaiozsimiki írta:Kanty!
sajnos nem csak fejben dőlnek el Nadal meccsei, más taktikára van kényszerítve a sérülése óta, lehet eddig tartott a "normális" pályafutása.
így is ott fog lenni a legjobb 3ban,5ben,de nagyon sok jóban nem reménykedek.
azért bízom benne,h ha valaki akkor Ő képes lesz teljesen visszatérni, mert így nagyon szomorú a dolog,h egy nyamvadt sérülés (ami benne volt sajnos) miatt elveszítettük a valódi Rafát.
Igen, szép volt. Főleg, h beteg is volt a meccs előtt.Boixos írta:...
én megértem, no name ellenfeleket kapott szinte végig, igazi nagy meccs nem jöhetett (hogy mi miatt nem taglalnám most) össze neki ott, a címvédései szép dolgok,de igazából papírforma volt az összes.albicelesteX írta:Én is bízok benne!De azért a cirkálóba már szembetalálkozhat pár nehézfiúval!nem értem ezt a döntést sem hogy miért kellett váltania!És most Sdunek nem is lesz ott a sarokban?
Én bízom benne,meg fogja verni az olaszt.albicelesteX írta:Ma Madár meccsel!Azért kicsit féltem!Szerintem ez kicsit sok lesz neki!
Hatton és Floyd nem egy kategória azért.Boixos írta: mondjuk megnéznék egy may-pac meccset, de abszolút nem vágatnék eret mayweather győzelmére. pac olyan gyors, h az egyébként egyáltalán nem lajhár hatton is akkora luftokat ütött, amíg talpon volt, mint egy ház, mert mindig elmozgott a manny, max akkor találta el a gyereket, amikor megfogta. aztán csak egy másodpercre hagyta szabadon az állát az angol, rögtön előkerült a nyakmerevítő és ment a vizezőbe...