Azt is nyilatkozta, hogy fizikailag is problémái vannak, a hosszabb labdameneteket nem birja úgy, mint régebben.Ha van ember aki képes visszatérni akkor az Rafa. Hallottam vele egy nyilatkozatot ahol elmondta, h elsősorban mentálisan vannak gondjai Arrow nincs meg az az önbizalma ami régen megvolt. Már nem hiszi el, h nem kaphat ki. Azt is elmondta, h nem tervez szünetet a Davis Kupa döntő után rögtön kezd készülni a következő szezonra.
Abban igazad van, h teljesen más tatkikárva van kényszeritve. Felfogták Tonival eggyütt, h ha ilyen öngyilkos módon játszik tovább akkor hamar végetérhet a pályafutása.
Ozsi, én azért nem vagyok ennyire borúlátó Wink Képesnek tartom Rafat, h visszatérjen arra a szintre ahol tavaly és az idei év elején volt. Többé már nem fogjuk látni azt a Rafat aki minden labdáért elindul és majdnem mindet el is érte. DE ettől függetlenül, ha a mostani stilusát képes lesz tökéletesiteni akkor újra régi pompájában fog csillogni.
VAMOS RAFA!!!!!
Azzal kapcsolatban, hogy mit fogtak föl Toni Nadallal együtt - kicsit későn:
http://salakblog.hu/?p=5143
Alapvetően a mai meccsen is próbálta játszani a saját játékát, de valóban teljesen más az egész, a sok pontatlanság szembetünő, illetve hogy bizonyos labdáknál nem elég agressziv.
Pedig Djokovics is messze van a jó formától.
Nyilván önmagával van problémája és ahogy irtad, az önbizalmával.