Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kell a győzelem a Werdernek az igaz, de szerintem nincs sok esélyük a bajnoki cimre. Képesek nagyon jó meccsekre és képesek beszedni elképesztő vereségekre is.barca28 írta:.Nekünk csak is a győzelem az elfogadható ha idén a magasba akarjuk emelni a salátástálat.
Mindent bele Werder
Mondhatom szép tervek....basszus, egy Bayern szintű csapatnak nem ennek kellene lennie a célnak, h 10 belül reméljük nyerünk egy BL-t...barca28 írta:A Bildnek nyilatkozó Uli Hoeness kijelentette: a Bayern 2020-ig biztosan megnyeri a Bajnokok Ligáját. A csapat menedzsere úgy látja, a gárda sikeresebben szerepel majd az elkövetkező tíz évben, mint az elmúlt tízben.
Ki tudja bármi lehet, azért Uli se hlye..jó nagy számot mondott hátha addigra vagy elfelejtik amit nyilatkozott vagy pedig addigra tényleg megnyerik a BL-t...mindenesetre most a bajnokságban kéne helyt állniuk..nem tudom hogy Van Gaal alkalmas-e a Bayern kispadjára vagy esetleg nem passol neki a német football...
Már csak Magath személye miatt is is érdekes lesz a meccskanty írta:Shalke-Wolfsburg
A tabellán harmadik helyen álló Shalke fogadja a bajnok Wolfsburgot.
Remélem a hétközi jó formájukat megtartják a farkasok. Kell a 3 pont nagyon, mert a szezon kezdet közepesre sikeredett.
Ha megnézzük az idei átigazolási időszakot, akkor rá fog jönni, h Robbenért isteni az a huszonöt Mihály. Gondolj bele, mi annyiért vettük egy olyan játékost, akinek ki se tudom mondani a nevétMQuC írta:Hihetetlenül önző játékos. Ilyet még nem is láttam életemben. Amúgy nincs vlee gond. És arról, hogy jo áron el lehetett volna hozni, csak annyit, hogy akkor a Bayern miért fizetett 25-ötÉs ők nem is rivális csapat
Nem lep meg, mármint Robben jó játéka. Én már anno a Chelseaben is hatalmas játékosnak tartottam. Nagyon örülök, h már nem a realt erősiti.csababarca írta:Bayern München-Wolfsburg 3-0
Robben duplával nyitott Münchenben
Költhettek 70 milliót a nyáron. Az eredményen nem látszik.miihii írta:Na,ezt megint benyalták a bajorok,maradt a 2:1 nemoda...
Wolfsburg nem csak eredményesen, hanem látványosan is játszik.Grafite-Dzeko páros eléggé eggyütt van.ozsimiki írta: Wolfsburg eddig jól kezdett Magath nélkül is, 2ből 2, bár még sok következtetést nem vonok le belőle.