Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, de akár 'Bezárt" vagy 'Bezart'-nak is lehet ejteni.lui1698 írta:Akkor is 'Beszart'-nak ejted.levproff írta:Igazi neve: Besart Ibrahimi
Csak valaki vicces akart lenni a szerkesztők közül, ezért egy ici-picit megváltoztatta.
Akkor is 'Beszart'-nak ejted.levproff írta:Igazi neve: Besart Ibrahimi
Csak valaki vicces akart lenni a szerkesztők közül, ezért egy ici-picit megváltoztatta.
Csóri csávónak az a név..Boixos írta:új csodacsatár a salkéban
Köszi.kopter írta:Isten hozott Ádám!!!
http://www.youtube.com/watch?v=qbibMk6gq58barca28 írta:.Azt hallottátok hogy a multkori nem is tudom Bl vagy Bajnoki meccsen amig a másik térfélen zajlott a küzdelem elment pisilni a reklám tábla mögé?![]()
enyhén LoL
Egyetértek.Ekkora marhát még a focipálya nem hordott a hátán.Azt hallottátok hogy a multkori nem is tudom Bl vagy Bajnoki meccsen amig a másik térfélen zajlott a küzdelem elment pisilni a reklám tábla mögé?miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... z-2010179/
Phöjj,de régóta gyűlölöm ezt a cserépedényt.
Gusztustalanabb játékos nem sok van nála,kapusként ez nagy "eredmény".
De látja mindenki ezt a topickotbarca28 írta:Sajnos tegnap a Leverkusen 4-0 arányban múlta felül a Stuttgart-ot.Igy már 3 pontos az előnyük velünk szemben,gratulálok a csapatnak és Kiesslingnek a teljesitményükért.Azért remélem megszorongjatjuk őket és a végén mi örülhetünk a bajnoki címnek.
Amúgy látom rajtam kivül nem sok embert érdekel a Bundesliga vagy csak kevesen látogatják ezt a topicot.
azzal én is,mintha én írtam volnabarca28 írta:
A Bayernhez füzött véleményeddel egyetértek.
Én nem mondtam olyat, h a Wolfsburgnak több esélye lenne a bajnoki cimre, mint a Werdernek.barca28 írta:Te a Werder a Freiburg elleni idegenbeli 6-0-ás győzelmét minek neveznéd ha nem látványos meccsnek?Semmivel nincs több esélye a bajnoki címre a Wolfsburgnak mint a Werdernek és ez forditva is igaz.Jelenleg mégegyszer mondom másodikak vagyunk.A 'farkasok' számomra csalódás idén, a 8.helyükkel.Meglátjuk ki fog nyerni mindenesetre ha nyer a Bremen ha nem ,én akkor is mellettük leszek és szurkolni fogok nekik.