Leo Messi
A megfogalmazás erős,de az tény,hogy Messi nélkül nem ugyanaz a csapat és jóval nyugodtabbak lehetünk majd,ha ott lesz a pályán.barca99 írta: Erre nem is írok semmit, mert még a humor topicba is erős lenne.![]()
Hiába minden idők egyik legerősebb Barcája ez,Messi nélkül nem egyszer megbénult már a támadószekció.
Az meg,hogy nem kötelező nyerni,elég relatív dolog,mert nem hinném,hogy szeretnénk egy Arsenal-MU-Chelsea-t,ellenfélnek majd..
Erre nem is írok semmit, mert még a humor topicba is erős lenne.halabarca írta:Ha Messi nem játszik az El Classicón simán kikapunk, ezt garantálom de, mivel a hírek szerint már az Inter ellen is játszhat, így minden bozonyal nyerjük mindd a két meccset!

Ezt hogyan kell értelmezni? Mi ez a "ki?".barca1010 írta:Te nem így látod? Szerintem nem írtam hülyeséget. Ki?

Holnap meg szerintem max. 30 perce lesz, és az is csak akkor, ha nagyon fontos.
Rövid szlogenem:
Ha Messi nem játszik az El Classicón simán kikapunk, ezt garantálom de, mivel a hírek szerint már az Inter ellen is játszhat, így minden bozonyal nyerjük mindd a két meccset!
Messi zsenialitása:
Igen igen, messi nélkül a Barca olyan mint, a föld emberek nélkül, benne a mozgása a tökéletes már-már zseninek mondható az elfútásai meg a játék rendszere is!
Az Argentin válogatott:
Amit Diego csinál és mondd olykor olyok, az már sok! az a csúnya beszélás az újságiroknak nem semmi volt. De ez a játékrendszer amit ő játszat a válogatottal pocsék nincs jobb szó ennél!
Legközelebb az egész hsz-ed törlésre fog kerülni, ha még egyszer beleteszed az oldalad linkjét. Ennyi erővel odaírhatná akárki, hogy a falu bikája, Mucsaröcsöge orvosa, Budapest nemezise...
Szóval az ilyen végszókat,h xxxx oldal adminja, mellőzd. Ozsi
Ha Messi nem játszik az El Classicón simán kikapunk, ezt garantálom de, mivel a hírek szerint már az Inter ellen is játszhat, így minden bozonyal nyerjük mindd a két meccset!
Messi zsenialitása:
Igen igen, messi nélkül a Barca olyan mint, a föld emberek nélkül, benne a mozgása a tökéletes már-már zseninek mondható az elfútásai meg a játék rendszere is!
Az Argentin válogatott:
Amit Diego csinál és mondd olykor olyok, az már sok! az a csúnya beszélás az újságiroknak nem semmi volt. De ez a játékrendszer amit ő játszat a válogatottal pocsék nincs jobb szó ennél!
Legközelebb az egész hsz-ed törlésre fog kerülni, ha még egyszer beleteszed az oldalad linkjét. Ennyi erővel odaírhatná akárki, hogy a falu bikája, Mucsaröcsöge orvosa, Budapest nemezise...
Szóval az ilyen végszókat,h xxxx oldal adminja, mellőzd. Ozsi
Helló a nevem Miki!
kedvenc Messi topikos fórumozónk visszatért 

Nem mondom, hogy rosszul játszik, mert ez nem igaz, de a befejezésekkel gond van. Ezen kéne segíteni. Önbizalma jó lenne, ha visszatérne. Az ossasuna ellen nem sok hiányzott, hogy gólt szerezzen de kivédte a kapus, akkor a bilbao ellen nem értem, miért nem lőtte rá, mikor elesett és felállt. A Leonessa elleni gólja szép volt. Azt hittem rendbe jön, de volt egy spanyol-argentin meccs, ahol kivették a játékból. Gondolhatjátok, hogy mit kaphatott a fejéhez. Azt látom, hogy a lelke mintha kicsit meghalt volna. Maradona rendszere nagyon nem fekszik neki.
Nagyon jó labdákat adott nem is egy meccsen, csak hát a társak kihagyták a helyzetet.
Az atletic ellen Iniesta gyengébben játszott. A talpalás meg durva volt. Jó, hogy nem nyomta ki Leo szemét a cipőjével az atletic bilbao játékosa.
Olyan jól kezdte a szezont, de szegény már egy hónapja szenved.
Örülök, hogy nem komoly a sérülése. Ez volt a problémája, mikor az argentinok az oroszok ellen játszottak. Ki is hagyta azt a mérkőzést.
Nagyon jó labdákat adott nem is egy meccsen, csak hát a társak kihagyták a helyzetet.
Az atletic ellen Iniesta gyengébben játszott. A talpalás meg durva volt. Jó, hogy nem nyomta ki Leo szemét a cipőjével az atletic bilbao játékosa.
Olyan jól kezdte a szezont, de szegény már egy hónapja szenved.
Örülök, hogy nem komoly a sérülése. Ez volt a problémája, mikor az argentinok az oroszok ellen játszottak. Ki is hagyta azt a mérkőzést.
Messi az utóbbi időkben nem volt toppon, de az Inter és a Real elleni meccsek kiváló alkalmak rá, h jó játékkal és gólokkal visszanyerje az önbizalmát. Most nagyon szükségünk van egy jó Messire, és én bízok is benne. Az El Classico-kon mindig hatalmasat játszik amúgy is.
ennek most nagyon örülök hogy messi nem komoly sérüléssel szenved és jáchat az inter ellen
- barca28
- Jugador d'estrella
Beállok énis a sorba.Nagyon örülök .hogy Leo sérülése nem olyan komoly mint vártam....jobbulást kivánok neki.Henry pedig remélem azért pihent a 7végén ,hogy az Inter elleni meccset ő nyerje meg nekünk.

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Abidal, Touré, Ibra, Marquez és most Messi is
Nem éppen a legjobb időszakban jött ez a sérüléshullám.
Szerencsére nem komoly Messi sérülése. Én azt mondom, hogy csak szükség esetén álljon be az Inter ellen. Bízok a csapatban és szerintem nélküle is megtudjuk verni az Inert. Ott lesz Iniesta, Xavi és Henry és még sorolhatnám a többieket is. Ha igazán nagy baj van, akkor Pep úgyis beküldi majd Messit.
Gondoljunk rá is. Ha játszana végig akkor lehet hogy nem bírná és rásérülne. Lehet hogy megnyernénk a meccset de hetekig nem játszhatna! Óvatosan kell bánni ezzel a sérüléssel még akkor is ha egy nagy téttel bíró mérkőzésről van szó. Ez az én véleményem

Gondoljunk rá is. Ha játszana végig akkor lehet hogy nem bírná és rásérülne. Lehet hogy megnyernénk a meccset de hetekig nem játszhatna! Óvatosan kell bánni ezzel a sérüléssel még akkor is ha egy nagy téttel bíró mérkőzésről van szó. Ez az én véleményem

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Nem tudom mennyire hiteles : http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-e ... aval-29574barca28 írta:Valaki esetleg tudna nekem Messi állapotáról szoló úgymond hiteles cikket mutatni

- barca28
- Jugador d'estrella
Valaki esetleg tudna nekem Messi állapotáról szoló úgymond hiteles cikket mutatni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca28 2009.11.22. 18:37:01-kor.

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

Nagyon jó hirek ezek.
Messi egy helyben áll, akkor is veszélyes, ráadásul sok-sok plusz energiát leköt az ellenfélnél azáltal, hogy ott van.
Biztos vagyok benne, hogy csak akkor fog játszani, ha kockázatmentes.
Messi egy helyben áll, akkor is veszélyes, ráadásul sok-sok plusz energiát leköt az ellenfélnél azáltal, hogy ott van.
Biztos vagyok benne, hogy csak akkor fog játszani, ha kockázatmentes.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
de most NEM SZABAD KIKAPNI.socio66 írta:Ez igaz.danko94 írta:A bajnokság hosszú, ott lehet javítani,de a BL ben most nyerni KELL!!!
Egy BL-búcsú legalább annyira fájó lenne,mint egy Clásicó vereség,ráadásul nagyobb jelentősége is van,anyagilag,meg egyébként is.
tudom, lassan rögeszmém lesz,de értétek már meg,h az Inter ellen nem kötelező a győzelem a továbbjutáshoz. és Messi meg Ibra már lesz a Kijev ellen,ott viszont az lesz,ha nem nyerünk az olaszok ellen.
4pont kell, Messivel,vagy nélküle.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ez igaz.danko94 írta:A bajnokság hosszú, ott lehet javítani,de a BL ben most nyerni KELL!!!
Egy BL-búcsú legalább annyira fájó lenne,mint egy Clásicó vereség,ráadásul nagyobb jelentősége is van,anyagilag,meg egyébként is.
- danko94
- Entrenador del Barça
IGEN! Inkább játszon az Inter ellen és nyerjünk aztán hagyjon ki 3 hetet, mint h kikapunk kiesünk a Bl ből, majd megverjük a Madridot! A bajnokság hosszú, ott lehet javítani,de a BL ben most nyerni KELL!!!Sanama írta:inkáb játszon az Inter ellen, sérüljön rá, ugye?
inkáb játszon az Inter ellen, sérüljön rá, ugye?
- gianni
- Entrenador del Barça
Miért a BL-ben nem kéne tovább jutni?Sanama írta:Inkabb ne játszon...csdewl írta:MESSI lehet ,h játszik az Inter ellen! Nézzétek meg fenn van a katalán sport-on!
Majd a Real ellen ráér
Bár sztm. nem fog játsszani kedden

Jaj, de jó!!! Ő a legfontosabb! Persze nem szabad tőle sem mindig csodát várni, de ő akkor is sokat ér a csapatnak, ha nincs olyan jó formában. El Clásicón pedig mindig jó, azt nagyon csípi.danko94 írta:Itt a jó hír! A Barcelona orvosi kara az átfogó vizsgálatok után bejelentette, hogy Lionel Messi csak 1-es fokozatú sérülést szenvedett, így 48 óra múlva már pályára léphet, azaz ott lehet az Inter elleni sorsdöntő BL-meccsen és a Real Madrid elleni El Clasicón.![]()
ser del Barça es el millor que hi ha
- levproff
- Director del Fútbol
Ez télleg nagyon jó hír!danko94 írta:Itt a jó hír! A Barcelona orvosi kara az átfogó vizsgálatok után bejelentette, hogy Lionel Messi csak 1-es fokozatú sérülést szenvedett, így 48 óra múlva már pályára léphet, azaz ott lehet az Inter elleni sorsdöntő BL-meccsen és a Real Madrid elleni El Clasicón.![]()

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- danko94
- Entrenador del Barça
Itt a jó hír! A Barcelona orvosi kara az átfogó vizsgálatok után bejelentette, hogy Lionel Messi csak 1-es fokozatú sérülést szenvedett, így 48 óra múlva már pályára léphet, azaz ott lehet az Inter elleni sorsdöntő BL-meccsen és a Real Madrid elleni El Clasicón.

- Fernando
- Llegenda del Barça
decemberben. pontosan nemtudom hanyadikán.Valbali írta:Mikor lesz az Aranylabda-díjátadó gála?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)