Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A megfogalmazás erős,de az tény,hogy Messi nélkül nem ugyanaz a csapat és jóval nyugodtabbak lehetünk majd,ha ott lesz a pályán.barca99 írta: Erre nem is írok semmit, mert még a humor topicba is erős lenne.![]()
Erre nem is írok semmit, mert még a humor topicba is erős lenne.halabarca írta:Ha Messi nem játszik az El Classicón simán kikapunk, ezt garantálom de, mivel a hírek szerint már az Inter ellen is játszhat, így minden bozonyal nyerjük mindd a két meccset!
Ezt hogyan kell értelmezni? Mi ez a "ki?".barca1010 írta:Te nem így látod? Szerintem nem írtam hülyeséget. Ki?
Nem tudom mennyire hiteles : http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-e ... aval-29574barca28 írta:Valaki esetleg tudna nekem Messi állapotáról szoló úgymond hiteles cikket mutatni
de most NEM SZABAD KIKAPNI.socio66 írta:Ez igaz.danko94 írta:A bajnokság hosszú, ott lehet javítani,de a BL ben most nyerni KELL!!!
Egy BL-búcsú legalább annyira fájó lenne,mint egy Clásicó vereség,ráadásul nagyobb jelentősége is van,anyagilag,meg egyébként is.
Ez igaz.danko94 írta:A bajnokság hosszú, ott lehet javítani,de a BL ben most nyerni KELL!!!
IGEN! Inkább játszon az Inter ellen és nyerjünk aztán hagyjon ki 3 hetet, mint h kikapunk kiesünk a Bl ből, majd megverjük a Madridot! A bajnokság hosszú, ott lehet javítani,de a BL ben most nyerni KELL!!!Sanama írta:inkáb játszon az Inter ellen, sérüljön rá, ugye?
Miért a BL-ben nem kéne tovább jutni?Sanama írta:Inkabb ne játszon...csdewl írta:MESSI lehet ,h játszik az Inter ellen! Nézzétek meg fenn van a katalán sport-on!
Majd a Real ellen ráér
Jaj, de jó!!! Ő a legfontosabb! Persze nem szabad tőle sem mindig csodát várni, de ő akkor is sokat ér a csapatnak, ha nincs olyan jó formában. El Clásicón pedig mindig jó, azt nagyon csípi.danko94 írta:Itt a jó hír! A Barcelona orvosi kara az átfogó vizsgálatok után bejelentette, hogy Lionel Messi csak 1-es fokozatú sérülést szenvedett, így 48 óra múlva már pályára léphet, azaz ott lehet az Inter elleni sorsdöntő BL-meccsen és a Real Madrid elleni El Clasicón.![]()
Ez télleg nagyon jó hír!danko94 írta:Itt a jó hír! A Barcelona orvosi kara az átfogó vizsgálatok után bejelentette, hogy Lionel Messi csak 1-es fokozatú sérülést szenvedett, így 48 óra múlva már pályára léphet, azaz ott lehet az Inter elleni sorsdöntő BL-meccsen és a Real Madrid elleni El Clasicón.![]()
decemberben. pontosan nemtudom hanyadikán.Valbali írta:Mikor lesz az Aranylabda-díjátadó gála?