Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Erre van egy ennek megfelelő topic, ahol Slither bácsi mindent leirt,olvasd elStevenny írta:INterneten lehet valahol nézni a meccset?

Szerintem nem fog kezdeni ha meg kezd akkor se fogja végig játszani a meccset.Amúgy én meg Henrytól várom a 2 gólt.Figy egyezzünk ki Ibra és Titi is rugjon kettőt akkor nincs vitaSanama írta:Ibra ma bevág 2gólt, ez valahogy érzem![]()
![]()
Amúgy örülök,hogy vállalja a játékot, ha valamikor, ma sok minden rajta fog múlni.

Igen felépült de ma edzett először úgyh jóhogy nem játszik ma abidal mivel ma "épült fel" edzett előszörStevenny írta:De amúgy Abidal télleg felépült! S Keita alapvetően Vkp, de Pep tuti nem oda teszi. Amúgy ne mind firtassuk:D!
Na végre valaki!:D nem csúfolódtam azért mert azt mondtam h új vagy ha kívülről fújnál mindent tutira vennéd a kezdő csapatot de azt nem fújod kívülről keita meg már télleg rég játszott vkpbanSanama írta:Elhiszem,hogy szereted a csapatot ,de nem figyeled mit játsztat Pep.Stevenny írta:Nem vagyok új! NAgy szurkolója vagyok a BArcának amióta az eszemet tudom! S úgy olvastam, hogy Abidal felépült! Lásd, rövid hírek. Ne csúfódj mert értek ehhez, kivülről fúlyok mindent! NA mind1.)
Keita mikor játszott VKP-t utoljára?
Elhiszem,hogy szereted a csapatot ,de nem figyeled mit játsztat Pep.Stevenny írta:Nem vagyok új! NAgy szurkolója vagyok a BArcának amióta az eszemet tudom! S úgy olvastam, hogy Abidal felépült! Lásd, rövid hírek. Ne csúfódj mert értek ehhez, kivülről fúlyok mindent! NA mind1.)

Az enyém inkább így nézne ki:gekkodan írta:Egy jelentősebb összeget rakok rá, hogy a következő kezdő fog kifutni 20:45-kor:
VV-Alves-Puyol-Piqué-Maxwell - - Keita - Xavi - Ini - - Henry - Ibra - Pedro