Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én nem úgy tudtam. www.gportal.hu/portal/euchy/Enrique írta:Most hosszabbított, ne zavarjon....Kitfisto írta:Én sem írtam volna alá.Állitólag Cassano íránt érdeklödik a Chelsea.Remélem nem megy oda,de már szinte biztos hogy Cassano a Chelseabe megy.
Most hosszabbított, ne zavarjon....Kitfisto írta:Én sem írtam volna alá.Állitólag Cassano íránt érdeklödik a Chelsea.Remélem nem megy oda,de már szinte biztos hogy Cassano a Chelseabe megy.
Nem azért írtam az egyetemi aranylabdát hanem azért mert a bátyám azelőtt a srác előtt nyerte meg aki ott játszott a fradiban (Nemes Iván a neve)Badi írta:éppen ezt a példát akartam felhozni, mert az én bátyám is a fradiban voltBalinho írta:Ő a Gyepessel játszott együtt. És abban a Fradiban a Gyepes a leggyengébbek közé tartozott, de aki jobb volt elment egyetemre, mert a focistákan Mo.n lenézik.hogy hívják? pont gyepest akartam mondani példakéne, aki a 20 csere volt a korosztályában, mégis ő került oda, mert az apja benyalta magát. Az egyetemi aranylabda meg nem hiszem hogy nagy dolog. (ne értsd félre, ezzel nem a bátyádat illettem.)
éppen ezt a példát akartam felhozni, mert az én bátyám is a fradiban voltBalinho írta:Ő a Gyepessel játszott együtt. És abban a Fradiban a Gyepes a leggyengébbek közé tartozott, de aki jobb volt elment egyetemre, mert a focistákan Mo.n lenézik.
Az általános kialakult vélemény egy magyar focistárólMaxi írta:
Hát sztem ez hatalmas hülyeség hogy lenézik a mo.-on a focistákat![]()
Hát sztem ez hatalmas hülyeség hogy lenézik a mo.-on a focistákatBalinho írta:Virágszálam, épp az ilyen emberek keltik azt a hangulatot ami miatt a tehetségesebbnél tehetségesebb játékosok százai sőt ezrei, hagyják abba a focit. Egy példa. A bátyám aki egyetemre jár az egyetem aranylabdása!!! Szüleim azért nem engedték rendes csapatba járni mert egy focistát mindneki lenéz, és abból nem lehet, megélni. Na éppen ebből az okból kofolyólag ment ugyanarra az egyetemre egy egykori Fradi ifista aki korosztályos válogatott volt. Ő a Gyepessel játszott együtt. És abban a Fradiban a Gyepes a leggyengébbek közé tartozott, de aki jobb volt elment egyetemre, mert a focistákan Mo.n lenézik.Badi írta:Nem a magam fajta emberek miatt, hanem azok az edzők, vezetők miatt, akik nem az igazi tehetségeket részesítik előnyben, hanem azokat, akiknek az apja jól benyalta magát. De mondhatom neked, mert "az olyan emberek mint te" csak lehurrognak amikor nem tudnak semmit.
Virágszálam, épp az ilyen emberek keltik azt a hangulatot ami miatt a tehetségesebbnél tehetségesebb játékosok százai sőt ezrei, hagyják abba a focit. Egy példa. A bátyám aki egyetemre jár az egyetem aranylabdása!!! Szüleim azért nem engedték rendes csapatba járni mert egy focistát mindneki lenéz, és abból nem lehet, megélni. Na éppen ebből az okból kofolyólag ment ugyanarra az egyetemre egy egykori Fradi ifista aki korosztályos válogatott volt. Ő a Gyepessel játszott együtt. És abban a Fradiban a Gyepes a leggyengébbek közé tartozott, de aki jobb volt elment egyetemre, mert a focistákan Mo.n lenézik.Badi írta:Nem a magam fajta emberek miatt, hanem azok az edzők, vezetők miatt, akik nem az igazi tehetségeket részesítik előnyben, hanem azokat, akiknek az apja jól benyalta magát. De mondhatom neked, mert "az olyan emberek mint te" csak lehurrognak amikor nem tudnak semmit.
okés, akkor 750. azt is aláírom, h a johnsont nem egyszerű a palaceból kiszorítani, de ezzel együtt volt némi különbség pl. a gera, de a még a király előmenetele, és a torghelle érvényesülése között...Balinho írta:nem 50 hanem 750 EZER FONT. Egyébként meg egycsatáros játékkal... Nem játszott mert Johnson volt ott a szent tehén aki nem tudod olyan rosszul játszani, hogy ne kezdjen/lecseréljék. Amúgy anno Nyilas Elekért a fradi fizetett 11 darab focicipőt
Jól van akkor mondogasd csak amit mindenki "Gera az egyetlen jó magyar focista, a magyar foci elefántkaki, viszont nézem a külföldi bajnokságokat juppi" Az a baj hogy az ilyenek miatt nem jó a magyarfoci mint te.Badi írta:akkor 750 ezret dobtak ki az ablakon.