Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mi itt nem szereccsük a MadridotSwineherd írta:AztaaaaaErről beszéltem....
Adjá neki!!!LG írta:Pedig ez lex mert fingért nem adnak csikotSwineherd írta:az ilyeneket is roppantúl bírom! jó, hogy te így előre megmondodLG írta:En sem tenném a nyakam, h a Barca lex a bajnok, de arra igen, h a rejál nem lex az. A BLrol meg aztán a helyetekben nem álmodnák! A cselszki, juve vagy a milán ugy aláz szanaszét benneteket ahogy akar.
Pedig ez lex mert fingért nem adnak csikotSwineherd írta:az ilyeneket is roppantúl bírom! jó, hogy te így előre megmondodLG írta:En sem tenném a nyakam, h a Barca lex a bajnok, de arra igen, h a rejál nem lex az. A BLrol meg aztán a helyetekben nem álmodnák! A cselszki, juve vagy a milán ugy aláz szanaszét benneteket ahogy akar.
Akkor legalább lenne 1 épkézláb játékosotok!Swineherd írta:Ezen én sírvafakadtam a röhögéstőlVito írta:készül a Madrid az új galaktikus-igazolásra:
Butrageno kinn lesz a Loki meccsen és, ha kiesnek a horvátok, akkor lehet, hogy megveszik a Krajcárt!
(áll. 10 mihályt sem sajnálnak érte)...A Marca ezzel a cikkel indulhatna valamilyen humorfesztiválon....
Ez most komoly?Gratulálok margit.Erre már nem lehet mit mondani ha igaz.Vito írta:készül a Madrid az új galaktikus-igazolásra:
Butrageno kinn lesz a Loki meccsen és, ha kiesnek a horvátok, akkor lehet, hogy megveszik a Krajcárt!
(áll. 10 mihályt sem sajnálnak érte)...
Ezen én sírvafakadtam a röhögéstőlVito írta:készül a Madrid az új galaktikus-igazolásra:
(áll. 10 mihályt sem sajnálnak érte)...
Hát arra nem vennék mérget.Rivaldinho írta:Raul nem fogja sokáig törni a kispadot se robinho se pappist se ronaldo semelyik csatár sem fogja! kit fog kihagyni? teljesen mind1 mert télen szerintem sokan fogják elhagyni a süllyedő hajót
ezt gondold át még1xRivaldinho írta:Raul nem fogja sokáig törni a kispadot se robinho se pappist se ronaldo semelyik csatár sem fogja! kit fog kihagyni? teljesen mind1 mert télen szerintem sokan fogják elhagyni a süllyedő hajót
Te "nagy barcás"! Nem megyek se barátságosra, se selejtezőre! Aug. 20-21. pedig még nagyon messze van, majd elválik.redlions írta:Te "nagy reálos"! Valamelyik kosárválogatott meccsre mégy? Illetve a paksi sportcsarnokban aug. 20-21 szurkolói (MNK Topic Torna) meccseken ott leszel-e?
Te "nagy reálos"! Valamelyik kosárválogatott meccsre mégy? Illetve a paksi sportcsarnokban aug. 20-21 szurkolói (MNK Topic Torna) meccseken ott leszel-e?Swineherd írta:Néha megfogod a lényegetKitfisto írta:Nagyon ráfászhatunk.Nem gondoljátok hogy kicsit nagy az arcunk.
Ezzel csak egy gond van! Nálunk lehetett volna az atyaúristen is a védelemben és érvényes ez az összes csapatra, ha nincs elötte szűrő középpályás! Gravesen óta klasszisokkal javult a védőink teljesítménye is! Ha így vesszük, akkor nektek Marquez jó teljesítménye a védők elött egy olyan lutri volt, ami véletlenül bejött....Ordog írta:Ha nem lett volna tavaly egy Puyolunk (tehát ilyen margit szintű védelmünk lett volna), akkor tuti nem lettünk volna bajnokok! Ebből is látszik, hogy mennyit ér egy klasszis a védelemben, ami a reálnál nincs meg és nem is lesz a köv szezonban sem