MichaaBee írta:Gamper
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget a játékra, sokkal élvezetesebbé tették a barátságos meccseimet. Voltak nagy meccsek, többek között a mostani győzelmemnél is, amik kifejezetten izgalmasra sikerültek. Minden meccsgyőzelemmel büszkélkedő csapatnak gratulálok, közülük kiemelten a dobogósoknak!
Én a részemről köszönök minden meccset, már alig várom a jövő évit.
Akkor gyorsan pár szót a mai meccsemről: mivel a hétvégén sorsdöntő meccsem lesz idegenben és ahhoz, hogy az azutáni még nagyobb rangadót (az elsővel otthon) meg tudjam nyerni ahhoz lazával kellene játszanom most.

Hát érdekes lesz, ha bejön jól a formaedzés, akkor sikerülni fog, ha nem, akkor necces lesz, bár egy X is elég.
Elkanyarodtam egy kicsit a gampertől: szóval, mivel fontos meccsek jönnek csak a teljes B keretet tudtam kiküldeni, mert féltem sérüléstől, és meglepődtem, hogy így is lehoztam, pedig lényegesen erősebb volt az ellenfelem, csak a középpályán vertem meg (valószínűleg a csapatszellemem miatt), meg beleesett abba a hibába, hogy a támadását túl magasra nyomta (bár nem tudhatta, hogy ilyen védelemmel fogok kiállni.

) míg a védelme is rosszabb maradt, ezért azt még át tudtam törni és mivel jobb volt a középpályám, nyertem. De nem foglalkoztam a meccsel, csak szerencsém volt.