Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem van egy 17 éves multiskilles ifim, aminek a védekezése jó, a játékszervezése jó, a szélsőjátéka jó. Felkeresett egy játékosmegfigyelő még kb 15-16 éves korában, de mostanra kivilágosodott, hogy nem sok esélye van a válogatottságra, legalábbis az U20-ra. Tehát csak csínnyán azzal a jó ifivel. Amúgy a fórumon/nem itt/ van egy totyik ahol megmutathatod a kiszemeltedet.matyi02 írta:kleno04 írta:Hali mindenki![]()
Lenne egy olyan kérdésem hogy egy játékosomat hogyan lehet nevezni válogatott játékosnak![]()
Mert lenne pár IFI játékosom akit neveznék szívesen, mert szerintem nem rosszak és lehet talán esélyük bekerülni
Ha van egy jó u-20 játékosod, írd meg játékosmegfigyelőinknek!Köszönöm!
kleno04 írta:Hali mindenki![]()
Lenne egy olyan kérdésem hogy egy játékosomat hogyan lehet nevezni válogatott játékosnak![]()
Mert lenne pár IFI játékosom akit neveznék szívesen, mert szerintem nem rosszak és lehet talán esélyük bekerülni
kleno04 írta:Hali mindenki![]()
kleno04 írta:valaki IFI bari meccs???
FC_KlenoBarca_Academia (1143339)
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget a játékra, sokkal élvezetesebbé tették a barátságos meccseimet. Voltak nagy meccsek, többek között a mostani győzelmemnél is, amik kifejezetten izgalmasra sikerültek. Minden meccsgyőzelemmel büszkélkedő csapatnak gratulálok, közülük kiemelten a dobogósoknak!MichaaBee írta:Gamper
MichaaBee! Az a barna csillag.MichaaBee írta:Annyit csökkent a játékos teljesítménye a meccs végére, tehát erőnlét-függő. (Amúgy súgó is írja.)Auron írta:az értékelésnél mit jelent ha félig piros a csillag?
Természetesen nem. Edzésre van szükségre. A babgulyás sem 5 perc alatt fő meg!Auron írta:ha az ifimet felhozom és nem érte le a maximum értékét pl.:6/8 megfelelő/remek, akkor megfelelő lesz vagy remek az értéke?
Vagyis azt szeretném tudni hogy lehet-e ilyenkor felhozni úgy, hogy maximális legyen az értéke?
Azt mar startbol is eszrevettem, a kerdesem a beallassal kapcs. volt (meg is oldottam) nem a keresesselMichaaBee írta:Kiveri a szemedet. Ott van, hogy BAJNOKSÁG KERESÉSE. Nem egyértelmű?istyke6 írta:Multkori kerdesemre nem kaptam valaszt. Jr. csapattal hogyan kell beallni egy bajnoksagba????
A segitseget elore is koszonom.![]()
![]()
[/color]