Élő közvetítések 09/10
Túrónyalogató Casillas állandóan húzza az időt.
Henry is hozza az éves formáját...Nagy nulla, elől ténfereg (állandó lesállás), és a gyorsasága... úgy látom, hogy édes kevés. A nem a gyorsaságáról híres Pepe simán lefutotta 

-
- Director del Fútbol
Busquets hatalmas százalékban szerez labdát. Aki nem látja, hogy ma kb a legjobb a középpályán ini mellett, az mást néz.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Capitá del Barça
ahhoz sötét a csávó haggyad...chonggy írta:unicef41 írta:hozzád nem szoltam,fogd a szád es csend legyen.mekkora írta: ne itt kéregess édes testvérem. van egy másik topic.
csak a meccset akarom nezni!
hát,ezek után tuti nem kapsz...am a képernyő jobb oldala felé tekintesz,és meglátsz egy halványlila hátéren kék betűkkel írja hogy:
Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés! ott találsz pár linket..

- chonggy
- Capitá del Barça
unicef41 írta:hozzád nem szoltam,fogd a szád es csend legyen.mekkora írta:ne itt kéregess édes testvérem. van egy másik topic.unicef41 írta:légyszives vki egy nezheto mukodoképes linket kérnék szépen. ne kelljen 100x leirnom
hát,ezek után tuti nem kapsz...

Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés! ott találsz pár linket..

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
- mekkora
- Jugador d'estrella
linket kértél nem?unicef41 írta:hozzád nem szoltam,fogd a szád es csend legyen.mekkora írta:ne itt kéregess édes testvérem. van egy másik topic.unicef41 írta:légyszives vki egy nezheto mukodoképes linket kérnék szépen. ne kelljen 100x leirnom

valahogy mindenki tudja melyik topicban kell kérni linket. vagyis nem mindeki. kivétel te.
- matyi25
- Capitá del Barça
Hát Busi összeszedte magát, Alves is már jobb, na de Keita meg Henry - gyengék..
Miért nem tud Pep cserélni? Félidőben egy jó lecseszés + egy két jó csere... ez KELL nekünk
Miért nem tud Pep cserélni? Félidőben egy jó lecseszés + egy két jó csere... ez KELL nekünk

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
csak tudnám miért kell Pep-nek SZÁNDÉKOSAN (mert ugyanis ennyire nem lehet hülye...) szétbni a világ legjobb középpályáját???
Messi még mindig középen, jobb oldalunk nincs ISMÉT! ennyi erővel Dani Alvest is vegye ki a csapatból, ennyire középen támadó, szélsőjátékmentes támadásépítéshez ő felesleges... már többször mondtam, Pep direkt csinálja ezt!
szerk: unicef41, én se tudom nézni a meccset, mert 5 mp-enként megakad, ő csak megmondta, h menj a megfelelő topicba, ne neked álljon feljebb...
Messi még mindig középen, jobb oldalunk nincs ISMÉT! ennyi erővel Dani Alvest is vegye ki a csapatból, ennyire középen támadó, szélsőjátékmentes támadásépítéshez ő felesleges... már többször mondtam, Pep direkt csinálja ezt!
szerk: unicef41, én se tudom nézni a meccset, mert 5 mp-enként megakad, ő csak megmondta, h menj a megfelelő topicba, ne neked álljon feljebb...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.11.29. 19:40:56-kor.
hozzád nem szoltam,fogd a szád es csend legyen.mekkora írta:ne itt kéregess édes testvérem. van egy másik topic.unicef41 írta:légyszives vki egy nezheto mukodoképes linket kérnék szépen. ne kelljen 100x leirnom
Keita a szabálytalankodáson kívül nem sokat mutatott eddig, persze az eladott labdákon kívül...Remélem szünetben jön Ibra, és Yaya-nak is örülnék Busi helyére!
-
- Director del Fútbol
sosem bírtam, a góljai csak túlértékelik. makker.Lionel Kicsi Messi írta:de amikor 3at gurít akkor a nagyon jó a csávó nem??gekkodan írta:Ez a Keita mekkora egy túlértékelt lufi játékos...A csapat leggyengébb láncszeme, sorra adja el a labdákat, nem tudja átvenni, hatalmas nagy lufi a csávó. Egy iszonyat nagy balek.
Henry is mehet a padra, ezek ketten annyi labdát adnak el mint a többiek együtt. Felháborító.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Capitá del Barça
de amikor 3at gurít akkor a [auto_cenzúra] a csávó nem??gekkodan írta:Ez a Keita mekkora egy túlértékelt lufi játékos...A csapat leggyengébb láncszeme, sorra adja el a labdákat, nem tudja átvenni, hatalmas nagy lufi a csávó. Egy iszonyat nagy balek.
Henry is mehet a padra, ezek ketten annyi labdát adnak el mint a többiek együtt. Felháborító.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Azaz! Kéne már tényleg!matyi25 írta:Most kel cserélni... Ibra be... Ini középre, keita mehet le. Baj lesz... nagy baj
Eddig nem valami meggyőző a játék.

-
- Director del Fútbol
Ez a Keita mekkora egy túlértékelt lufi játékos...A csapat leggyengébb láncszeme, sorra adja el a labdákat, nem tudja átvenni, hatalmas nagy lufi a csávó. Egy iszonyat nagy balek.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
légyszives vki egy nezheto mukodoképes linket kérnék szépen. ne kelljen 100x leirnom
Pep
--> ez k*rva gyenge!!!
Puyol mit mentett!
Eddig a védelem és a kapus a meccs hőse!

Puyol mit mentett!
Eddig a védelem és a kapus a meccs hőse!
A védelem és a kapus tartja fent a reményeket. Modom én hogy nem lesz ezzel a felálással túl sok esélyünk...
- Deus
- Boixos Nois
ennyire ideg még nem voltam, te jóisten... szedjétek már össze magatokat

szerk: ennyit erről... lefociznak minket szószerint. védelem nulla, semmi elképzelés a játékban.
busquest meg mi a fenét keres a pályán, nem értem.

szerk: ennyit erről... lefociznak minket szószerint. védelem nulla, semmi elképzelés a játékban.
busquest meg mi a fenét keres a pályán, nem értem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2009.11.29. 19:30:13-kor.

Pep egy barom, már ne is haragudjon senki. Nincs kp-án !!! Keita meg Busquets felvehetnék a Madrid mezét... iniesta nélkül egy kalap sz.rt nem ér a kp-ánk. Nem lesz ennek jó vége...