Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem biztos nem tűnt volna fel...Charlie írta:Gondoljatok bele, mi van ha orvosi lézer, és leesik Pepe feje a nyakáról a meccs közepén?
Annyira zavarta volna,akkor jelzi a bírónak. Ha egyáltalán bármit is észlelt belőle...
C.
Lyolvan namarci. írta:Te meg..Valyon a legyek nem zavartak ?Vajon pontos j.
A szeme a lényeg, te...El tudom kepzelni, mennyire zavaro lehetett , amikor a jatekos mozog, a lezerfeny 1 cm atmeroju kort vilagit meg az ember fejen(vagy barhol),
mellesleg nem 1 m-rol vilagitottak...
Nem hát.de ezen nem múlt semmi.
Te meg..Valyon a legyek nem zavartak ?
Hagy a kispajtásos cuccot,nem áll jól.szuper érzés elverni a madridot, egyszerűen feno. nem tudom miért kell ezt úgy felnagyítani főőőleg ezen a fórumon. engedd meg nekem kis pajtás, hogy leírjam a véleményem.
és h a fű vizes volt, vagy a szél?istyke6 írta:El tudom kepzelni, mennyire zavaro lehetett , amikor a jatekos mozog, a lezerfeny 1 cm atmeroju kort vilagit meg az ember fejen(vagy barhol),Lionel85 írta:Undorító dolog mást lézerrel vakítani, azt ilyet nagyon betíltanám, aki ilyennel szórakozik, eltörném a kezét!
mellesleg nem 1 m-rol vilagitottak...
Valyon a legyek nem zavartak ?
Lehet,néha én is megmosolyogtam milyen mokásak vagyunk. Smile
Te csak 1 provokáló kis nyomi vagy,ebben éled ki magad.Elfogadjunk,csak ne ide öntsd a vetőmagot. Wink
El tudom kepzelni, mennyire zavaro lehetett , amikor a jatekos mozog, a lezerfeny 1 cm atmeroju kort vilagit meg az ember fejen(vagy barhol),Lionel85 írta:Undorító dolog mást lézerrel vakítani, azt ilyet nagyon betíltanám, aki ilyennel szórakozik, eltörném a kezét!
akkor egész hamar túlléptek a lesgólonLM10 írta:Jönnek a madridi kifogások![]()
![]()
![]()
A mérkőzés során a katalán szurkolók Pepét és Cristiano Ronaldót is lézerrel próbálták megzavarni. Ez az eszköz a futballstadionokban tiltott, s korábban a Napoli csapatát 15 ezer euróra büntették hasonló megnyilvánulások miatt.
Bezony.Ez nekem sem tetszet..Elösször furcsán néztem, hogy mi az, de ezen nem múlt semmi.marci. írta:Tényleg igy volt,látszott Pepe arcán a zöldfény.A mérkőzés során a katalán szurkolók Pepét és Cristiano Ronaldót is lézerrel próbálták megzavarni.
Az a zöld lézernyaláb azért elég fura volt.LM10 írta:Jönnek a madridi kifogások![]()
![]()
![]()
A mérkőzés során a katalán szurkolók Pepét és Cristiano Ronaldót is lézerrel próbálták megzavarni. Ez az eszköz a futballstadionokban tiltott, s korábban a Napoli csapatát 15 ezer euróra büntették hasonló megnyilvánulások miatt.
Biztos, hogy amiatt. Meglepő volt, hogy ilyen sokáig fent maradt. Kell még 1-2 hét, amíg bírja fizikailag, illetve újra felpörög.Azért Pellegrini mestert tutira megkérdezik páran, hogy miért hozta le Cristianot szinte azonnal a kiállítás után? (Gondolom a sérülése miatt.)
Ez fizikailag bizonyitott dolog.LM10 írta:Jönnek a madridi kifogások![]()
![]()
![]()