Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem én voltam.Lionel85 írta: Szépen fogalmaztál, köszi.
És te is milyen szépen fogalmaztál, ezt viszont én köszönöm meg. Katolónia Védőszentje!!!!!!Lionel85 írta:Szépen fogalmaztál, köszi.levproff írta:A mérkőzés első félidejének vége felé nem mindennapos jelenetet láthattak a szurkolók, ugyanis a Barcelona spanyol klasszisa, Andres Iniesta, aki a legszerényebb és csendesebb játékosok közé tartozik, odaszólt C. Ronaldónak, a Real Madrid portugál sztárjának.A találkozó után ki is derült, mit mondott Iniesta: "Azt mondta nekem, hogy ne dobáljam magam, én erre mondtam, hogy hallgasson, mert nem ő a legmegfelelőbb személy, hogy döntsön erről." - így 'Ini', azonban nagy kérdés, mire célzott a középpályás. Hiszen lehetséges, hogy arra a tényre, hogy nem Ronaldo a mérkőzés játékvezetője, vagy arra, hogy a portugál támadótól már számtalanszor láthattunk műeséseket a pályafutása során. Döntse el mindenki saját maga, mi volt az ok, az viszont biztos, hogy C. Ronaldo nem a legszebb hangnemben szólt oda Iniestának, mivel a katalánok saját nevelésű játékosa köztudottan nem az a típus, aki minden szóra ugrik.
Egyébként volt egy Higuaín-Puyol affér is a vége felé, Puyí a földön, Higu pedig "tölcsért csinálok a kezembőől..." effekt közben odaszólt ironikusan valamit Katalónia védőszentjének.
Szépen fogalmaztál, köszi.levproff írta:A mérkőzés első félidejének vége felé nem mindennapos jelenetet láthattak a szurkolók, ugyanis a Barcelona spanyol klasszisa, Andres Iniesta, aki a legszerényebb és csendesebb játékosok közé tartozik, odaszólt C. Ronaldónak, a Real Madrid portugál sztárjának.A találkozó után ki is derült, mit mondott Iniesta: "Azt mondta nekem, hogy ne dobáljam magam, én erre mondtam, hogy hallgasson, mert nem ő a legmegfelelőbb személy, hogy döntsön erről." - így 'Ini', azonban nagy kérdés, mire célzott a középpályás. Hiszen lehetséges, hogy arra a tényre, hogy nem Ronaldo a mérkőzés játékvezetője, vagy arra, hogy a portugál támadótól már számtalanszor láthattunk műeséseket a pályafutása során. Döntse el mindenki saját maga, mi volt az ok, az viszont biztos, hogy C. Ronaldo nem a legszebb hangnemben szólt oda Iniestának, mivel a katalánok saját nevelésű játékosa köztudottan nem az a típus, aki minden szóra ugrik.
A mérkőzés első félidejének vége felé nem mindennapos jelenetet láthattak a szurkolók, ugyanis a Barcelona spanyol klasszisa, Andres Iniesta, aki a legszerényebb és csendesebb játékosok közé tartozik, odaszólt C. Ronaldónak, a Real Madrid portugál sztárjának.A találkozó után ki is derült, mit mondott Iniesta: "Azt mondta nekem, hogy ne dobáljam magam, én erre mondtam, hogy hallgasson, mert nem ő a legmegfelelőbb személy, hogy döntsön erről." - így 'Ini', azonban nagy kérdés, mire célzott a középpályás. Hiszen lehetséges, hogy arra a tényre, hogy nem Ronaldo a mérkőzés játékvezetője, vagy arra, hogy a portugál támadótól már számtalanszor láthattunk műeséseket a pályafutása során. Döntse el mindenki saját maga, mi volt az ok, az viszont biztos, hogy C. Ronaldo nem a legszebb hangnemben szólt oda Iniestának, mivel a katalánok saját nevelésű játékosa köztudottan nem az a típus, aki minden szóra ugrik.Lionel85 írta: És miért kapta fel a vizet Ini?
Simán felborították Andrést, és a kis balerinánk számonkérte a színészkedést rajta..Lionel85 írta:És miért kapta fel a vizet Ini?kilibarca írta:Meccs momentuma : Iniesta megpaskolta Cronit![]()
![]()
Nincs semmi bajom vele csak a nyilatkozatain köszörültem pöppet a nyelvem.Barcaforever írta:
Ronaldot ne szidjuk már.Egy nagyszerű technikával megáldott játékos.Van egy stílusa, kész.Ha meg a Barcába jött volna, ő lenne az isten.Mégha senki se vallja be.Lásd Ibra esetét...
Imádom a csapatomat, de Puyolt úgy állva hagyta, h szegény Carles már csak tiszteletből ment utána.Mindamellett Puyol 3 góltól mentette meg a csapatot, minimum a becsúszásaival.
hááttt..nekem még ennél is jobban tetszet amikor Busi elhúzta Kaka mellet a labdát.ferninho írta:nekem az jobban tetszett amikor Raúl összevissza szivatta MessitMeccs momentuma : Iniesta megpaskolta Cronit Laughing Laughing Laughing![]()
![]()
Nekem meg az amikor Abidal beszoknyázta CR-t.ferninho írta:nekem az jobban tetszett amikor Raúl összevissza szivatta MessitMeccs momentuma : Iniesta megpaskolta Cronit Laughing Laughing Laughing![]()
![]()
Nekem Croni köténye Abidaltól.ferninho írta:nekem az jobban tetszett amikor Raúl összevissza szivatta MessitMeccs momentuma : Iniesta megpaskolta Cronit Laughing Laughing Laughing![]()
![]()
Össze ne vesszetek már itt az eurobarcán, két madridistaEzt most nem értem.Barca szurkoló=Real utáló?
Nem.Én Real szurkoló vagyok és\nem Barca gyűlölő.Reálisan nézem a dolgokat,nem szemcsiben,és gondolom igy van ezzel Andris kolléga is.
nekem az jobban tetszett amikor Raúl összevissza [auto_cenzúra] MessitMeccs momentuma : Iniesta megpaskolta Cronit Laughing Laughing Laughing
Na jóó.Persze, hogy voltam.Egyébként minden hétvégén imádkozok a Barcáért, de ezen a héten az egész misét szinte végig imákoztam.Capon írta:Kiegyezünk 1 döntetlenben?? Egyébként tényleg voltál imádkozni?
Ezt most nem értem.Barca szurkoló=Real utáló?Ne haragudj,de te barcelona szurkoló vagy? Hogy mondhatsz ilyent?
Én nem. Mi is kihagytuk kb. annyi ziccert mint ők... lehetett volna 1-1, vagy 1-2, de 4-0 is. Amúgymeg nem érdekel 1-0 lett és nyertünk...gekkodan írta:azt mindfenki elfelejti hogy piqué abidal és messi még emberhátrányban lőhetett volna 2-3 gólt...