Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pont elég volt arra a játékunk hogy legyőzzünk Titeket. Ahhoz képest hogy megvolt fogva a kpályánk mint a himestojás, mi birtokoltuk a labdát.Getti írta: ..Ne feledjétek, hogy mekkora győzelmet vártatok. Ahhoz képest nagyon nem jött be a számításotok.Miért, mert a barca nem volt jó? dehogynem, játszotta amit eddig...erre volt elég...
..A középpályátok meg volt fogva, a hímestojás...
Után hova lett ibra? mer sokszor nem lehetett hallani a nevét.
Puszta nyerés?Getti írta:
Az agyonszidott meg szekált madridi klubb megmutatta, hogy a barca játéka (ami egyébként kétség kívül jó és látványos) nem elég a puszta nyeréshez, mák is kell.
Pár elfogult várt kiütéses győzelmet, sztem a nagy % egy jó meccsre és győzelemre számított és ez be is jött,Getti írta:
Csak pár dolog a barca ömleng klubb híveinek.
Ne feledjétek, hogy mekkora győzelmet vártatok. Ahhoz képest nagyon nem jött be a számításotok.Miért, mert a barca nem volt jó? dehogynem, játszotta amit eddig...erre volt elég.
Meg volt fogva?Getti írta:
A középpályátok meg volt fogva, a hímestojás nehogyvalakicsúnyátmondjonrá sztárjaitok nem tudtak fickándozni. Itt még megjegyzem, hogy egy agresszívabb angol klubb kárt tehet a gyorslábúitokban.
A védelmetek jó volt, de nekünk is, kb ugyanannyi ziccer volt, a befejezésnél egyszer volt szerencsétek. Emlékezzetek csak, hogy Alaves mennyiszer rugdosta mindenfelé a labdát, igaz az az egy pont ibrához esett, aki meg klasszis módjára berúgta.
Getti írta:
A barcat, mint klubbot elismerem, de a rajongó tábor katasztrófa.
Tisztelet a kivételnek, mert azért akad az is, de mintha valami 10 évesekből álló falfirkaklubb lenne. Rettentő ritka az értelmes megnyilvánulás, megy a fröcsögés, meg a "mindent utálok amiben a madrid szerepel".
Nem az a baj,hogy vásároltatok,hanem az,hogy miből???Hitelből mindenki tud csapatot csinálni!!!Getti írta:Sziasztok. Madridistaként írom le a véleményem, de lehet nyugodtan nekemesni:)
Jók voltunk, de nem jött ki a lépés a befejezésekkor. Barcanak kijött...1-szer.
Az agyonszidott meg szekált madridi klubb megmutatta, hogy a barca játéka (ami egyébként kétség kívül jó és látványos) nem elég a puszta nyeréshez, mák is kell.
Csak pár dolog a barca ömleng klubb híveinek.
Ne feledjétek, hogy mekkora győzelmet vártatok. Ahhoz képest nagyon nem jött be a számításotok.Miért, mert a barca nem volt jó? dehogynem, játszotta amit eddig...erre volt elég.
A középpályátok meg volt fogva, a hímestojás nehogyvalakicsúnyátmondjonrá sztárjaitok nem tudtak fickándozni. Itt még megjegyzem, hogy egy agresszívabb angol klubb kárt tehet a gyorslábúitokban.
A védelmetek jó volt, de nekünk is, kb ugyanannyi ziccer volt, a befejezésnél egyszer volt szerencsétek. Emlékezzetek csak, hogy Alaves mennyiszer rugdosta mindenfelé a labdát, igaz az az egy pont ibrához esett, aki meg klasszis módjára berúgta.
(les vagy nemles, 11-es vagy nem 11-es nemtudom, nem foglalkozom vele)
A barcat, mint klubbot elismerem, de a rajongó tábor katasztrófa.
Tisztelet a kivételnek, mert azért akad az is, de mintha valami 10 évesekből álló falfirkaklubb lenne. Rettentő ritka az értelmes megnyilvánulás, megy a fröcsögés, meg a "mindent utálok amiben a madrid szerepel".
Mire jó ez?
Sokat költött a madrid. Kellett is nekik. És ez most miért is akkora baj? A legjobb játékosokat próbálta hozni, hogy a csapatát erősítse. Első sorban a csapatát, de ez jót tesz a spanyol liga színvonalának. Azt meg hogy Ibra mennyibe került, szerintem pontosan tudjátok.
Ó, sokat tudnék még írni, de felesleges.
Még egy független dolog. A kommentár katasztrófa. Az az ember aki a meccseket közvetíti, talán Horváth, de nem vagyok benne biztos, egyszerűen a megnyilvánulásaival rontja a rangadók színvonalát. Nem hogy hangulatot nem tud kelteni a meccsek alatt (mint faragó pl. vagy hajdú), de egyszerűen baromságokat beszél. Remélem néhány sport tv-s arc is olvasgat ide néha és próbálnak valaki szórakoztatóbbat találni, mert ez az ember nem éri el a meccsek színvonalát közvetítés terén.
A sok cinikus és téves állásfoglalásodat nem is minősíteném, csak annyit ajánlanék a figyelmedbe:Getti írta:...
1. Busquets nem volt nulla. Voltak kisebb hibái, de voltak nagyon szép és fontos mególdásai is. Egyetlen nagyobb hiábaja volt ezért teljesen jogosan megkapta a második sárgáját és ki lett állitva.
Igaz is, meg nem is.
Nem tudom mért pont ezen lovagoltok..a legszarabb játékost állitották ki,aki ráadásul nem is 1 védő volt.Busquets egész meccsen egy 0 volt.A középről pontozták ki,oda visszajött Andrés,elől meg maradt a 2 jómadár.
Ez meg ,hogy 30 perc..és?Van amikor ti se \mi se tudunk még 1 Tenerifének se gólt rúgni 30 perc alatt...
.
Igaz is, meg nem is.Szerintem, ha egy csapat 30 percen keresztül emberelőnyben van és nem képes gólt lőni akkor nem érdemli meg, h pontot szerezzen.
Nem hinném,hogy van olyan madridista ,aki győzelemre számitott.- Hogyan kell a dugót visszadugni a pezsgőspalackba?
- ???
- Kérdezd meg a Real Madrid szurkolókat.
És azt azért tegyük hozzá, h Marcelo és Higuain lövése el sem ment a kapuig, mert Puyol épp arra jártTitinho írta:Erre ha nem haragszol én is válaszolnék. Igazán nagy gólszerzési helyzet az 3 volt Madridi oldalon. 1. Ronaldo 2. Marcelo 3. Higuaín. És ennyi barátom. Ennyi erővel én is tudnék sorolni: 1. Abidal helyzete (Casillas rá se mozdult) 2. Piqué fejese (Casillas rá se mozdult, ha beljebb megy fél méterrel gól) 3. Messi helyzete (itt védett azért Casillas szépet, de Messin is múlott, hogy nem valamelyik sarokra lőtte).
Ez így van pontosan ahogy mondod!Most mi is mondhatnánk ha a Messi helyzete bemegy a végén akkor nem 1:0-a hanem kettő,de nem ment be!Fevernova írta:Kicsit fárasztó a Madridisták részéről ez a szöveg , hogy ők döntetlent érdemeltek volna! Volt jó 25 percük , ennyi történt! Könyörgöm a második félidőben mit csináltunk velük? Oktattuk őket ! Most ha a Xereznek lesz 10 helyzete de nekünk 3 amit be rugunk akkor a Xerez is megérdemelt volna egy döntetlent? Madridisták viccesek és szánalmasok vagytok! Állandóan össze vissza beszéltek! Mi nyertünk és fájjon ez nektek , és remélem tavasszal egy Robinho fog alátok gyujtani Barca mezben! Hajrá Barcelona
Szerintem, ha egy csapat 30 percen keresztül emberelőnyben van és nem képes gólt lőni akkor nem érdemli meg, h pontot szerezzen.MQuC írta:A helyzetek alapján tényleg lehetett volna döntetlen is, sőt még madridi győzelem is. De Pellegrini helyében nem lennék annyira magabiztos, meg nagyhangú, ha a csapatom fél órás emberelőnyben sem tud gólt rúgni.
Nem fogok leállni veled vitatkozni a kijelentésemen, de sztem meg igenis igazam van valahol,mert szerintem Leo nincs úgy elszálva magától mint ez a bájgúnár, és én nazt hiszem nem is olvastam olyan nyilatkozatot tőle, hogy hú de gólt fog lőni a barcának...elllenbenRonikától csak iet lehetett olvasni, a meccsel nem is törődött szinte...szóval sztem nincs hasonlóság a 2 helyzet között, maximum a kivitelezésben van valamennyi, bár az sem ugyanaz ha megnézed...de nem akarok ezen veszekedni...örülök hogy a csapatunk nyert és igenis megérdemelt a real veresége...ennyit akartam csak mondanimypeter írta:erre nincs szükség, és nincs is igazad. Ronaldo is Messi is a hosszúba próbált helyezni, nem csinálták rosszul, de a kapusok számítottak rá.
yozsoo írta:Szánalmas, ahogy a madrid és drukkerei próbálják meggyőzni a világot meg saját magukat hogy megérdemelt volna egy döntetlent minimum...szerintem meg nem érdemelt meg...meg voltak a lehetőségeitek...hogy miért nem használtátok ki az köszönhető a mi szenzációsan játszó játékosainknak, és annak hogy ronikának megint nagy volt a pofája, ziccerben me nem tudja elgurítani a labdát a kapus mellett...ennyi...ugyan azt csináljátok mint a hőn szeretett csapatotok...csak a száj jár...de az nagyon!
Így van. Elolvastam én is bár azért két kijelentéssel nem értek egyet:Enrique írta:Amúgy minden tiszteletem TZoli kollégáé, teljesen korrekt összefoglalót dobott össze a madridistán.
ésmadridista.hu írta:Cristiano Ronaldo elé, aki ajtó-ablak helyzetben hibázott Valdés-szel szemben, és könyörült meg a katalánokon
A bravúros mozdulat Valdesé volt, nem Ronaldo könyörült meg a Barcán. Inkább Messi könyörült meg, hogy Casillasba lőtte a 89. percben a bogyót.madridista.hu írta:Messi közeli lövését Iker Casillas bravúros mozdulattal hárította,
Erre ha nem haragszol én is válaszolnék. Igazán nagy gólszerzési helyzet az 3 volt Madridi oldalon. 1. Ronaldo 2. Marcelo 3. Higuaín. És ennyi barátom. Ennyi erővel én is tudnék sorolni: 1. Abidal helyzete (Casillas rá se mozdult) 2. Piqué fejese (Casillas rá se mozdult, ha beljebb megy fél méterrel gól) 3. Messi helyzete (itt védett azért Casillas szépet, de Messin is múlott, hogy nem valamelyik sarokra lőtte).fir3bird írta:őőő Higuaín helyzet, Marcelo helyzet, Benzema helyzet. azt hiszem ezek Ronaldo helyzetével együtt 4 db gólszerzési lehetőség. ki mondta, hogy sétáltok? Confused látom te is csőlátású Barca drukker vagy, veled fölösleges is vitába szállni.
Ez így van,de egy picit értsd meg az Ő helyzetét is. Emlékezz a tavalyi meccs előtti Schuster nyilatkozatra,akkor Ő elismerte a Barca nagyságát,rögtön ki is rúgták.Szerintem a szíve mélyén,Ő is belátta,hogy megérdemelt volt ez a győzelem,de az állása fontos neki,mert nem mindenki mondhatja el magáról,hogy a Real edzője lehet,még ha BÁBU is.gekkodan írta:Szerintem foglalkozni kár ezzel a bandával. Egyszerűen a büdös életbe nem tudom elképzelni, hogy Pep Guardiola ilyet nyilatkozna egy mérkőzés után. Soha. Mindig is az jellemezte, hogy úriember, tiszteli az ellenfelét, ha vereséget szenved (mennyi is volt eddig? egy kezünkön ugye?), még akkor is hihetetlen udvarias, ellenfél-tisztelő.
Itt meg makog ez az edzőként nulla, sikertelen, egy nyomoronc Intertoto-kupát felmutató, semmit nem nyerő bolond vénember és mindenki ki van rajta akadva?
Hagyjuk srácok, ezért nem oda szurkolunk és ezért szégyelheti magát a jóérzésű Madrid-drukker. Mert biztos vagyok benne, hogy van ott bőven értelmes szurker és abban is biztos vagyok, hogy ezen a szenilis barmon, még ők is nagyot nevetnek, illetőleg tragikusnak vélik.
yozsoo írta:Szánalmas, ahogy a madrid és drukkerei próbálják meggyőzni a világot meg saját magukat hogy megérdemelt volna egy döntetlent minimum...szerintem meg nem érdemelt meg...meg voltak a lehetőségeitek...hogy miért nem használtátok ki az köszönhető a mi szenzációsan játszó játékosainknak, és annak hogy ronikának megint nagy volt a pofája, ziccerben me nem tudja elgurítani a labdát a kapus mellett...ennyi...ugyan azt csináljátok mint a hőn szeretett csapatotok...csak a száj jár...de az nagyon!