Colos írta:No elkezdődött a klub vb, az Auckland megverte az al-Ahlit, így ők játszanak majd az Atlantéval az elődöntőbe jutásért (vagyis hogy a Barcával játszhassanak. Bevallom, nekem nagyon is számít, hogy mi lesz a vége, és ha nem nyerünk, nagyon csalódott leszek. Ez az egyetlen trófea, melyet még soha nem sikerült elhódítani, ráadásul ez lehetne a 6. kupánk idén, és akkor az "öt kupás Barca" jelző már nem is lesz olyan lélegzetelállító! Amúgy nem tudjátok, hogy volt-e már példa arra, hogy egy csapat egy évben hat jelentős trófeát gyűjtsön?
Ebben az évben a 6., de a szezonban csak a 3. lenne. Azt nem tudom, h az ötkupás Barca hogy nyerte az öt kupát? Amugy valóban kötelező lenne megnyerni. Bár messze nem a legrangosabb sorozat, de valóban már csak ez hiányzik, meg ahogy Pepet ismerem, ő minden sorozatot komolyan vesz. Szóval szerintem be is húzzuk. Pedronak meg szurkolok, h itt is sikerüljön betalálnia
A korábbi vitában meg abszolút Gergelynek van igaza. Ennek messze nincs akkora tétje, presztízse, színvonala mint egy BL-nak. A dél-amerikai csapatok valóban erősek, de nem annyira mint az itteni óriások. Még akkor sem, ha néha 1-1 meccsen elkapnák őket. Én biztos vagyok benne, h ha valódi tétje lenne, akkor pl. a Barca több góllal lenne képes ütni bármelyik más kontinens csapatát. De ez igaz a többi európai élcsapatra is.