Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

nagyon idegesít
 nagyon idegesít

Itt kell igazolni gyerekek télen.Henry szerintem megy nyáron.Egyszerűen látszik rajta,hogy totál nem motíválja semmi.Pedro,Bojan pedig súlytalan.Ha kiütne nálunk egy keményebb sérülés hullám(Messi,Ibra),Bajban lennénk ezt most már el kell ismerni!
 Itt kell igazolni gyerekek télen.Henry szerintem megy nyáron.Egyszerűen látszik rajta,hogy totál nem motíválja semmi.Pedro,Bojan pedig súlytalan.Ha kiütne nálunk egy keményebb sérülés hullám(Messi,Ibra),Bajban lennénk ezt most már el kell ismerni! Nagyon rosszul játszunk, valamit kéne tenni. Touré is sokat hibázik, Keita is, elöl Bojan és Pedro eltűnt, Henry meg nem tudja befejezni a helyzeteit.
 Nagyon rosszul játszunk, valamit kéne tenni. Touré is sokat hibázik, Keita is, elöl Bojan és Pedro eltűnt, Henry meg nem tudja befejezni a helyzeteit.