Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lehetne, csak nem ide! Csinálni kéne egy lapotOrdog írta:Attól mert elment az Interbe, lehet még szidni. Sőőőt... Ajánlom mindenkinek. Vki csináljon egy Figo anyázós topicot...kralo írta:áááá vége a Figos korszaknak! Pedig de jó volt szídni!
Attól mert elment az Interbe, lehet még szidni. Sőőőt... Ajánlom mindenkinek. Vki csináljon egy Figo anyázós topicot...kralo írta:áááá vége a Figos korszaknak! Pedig de jó volt szídni!
Há jah..Charlie írta:Ezt tesóm csinálta,ezt a képetLegjobb!Éljen figo,vagyis vesszen,kívánok neki sok Stamot,és Vieirát,tapasztalja meg mi az a sérülés ha már ő büntetlenül tönkretette más idényét
![]()
C.
Ezt tesóm csinálta,ezt a képetEnrique írta:Ez bizony sajnos így van...![]()
![]()
Még 1 utolsó kép a tiszteletére.![]()
http://kepfeltoltes.hu/050804/../050628/Judas_Figo.jpg
HALA FIGO![]()
![]()
Elárulom, hogy Ronaldo az Interből ment a Madridba! Oppá bocs, tudom, hogy csak most ismerkedsz a focivalKitfisto írta:Akkor legközelebb Ronaldot fogjuk dobálni.![]()
On:Mostanában sok Realos megy az Interebe.Figo,Samuel,Solari,és lehet hogy a hímringyo is odamegy.
álltilog visszavonult Woodgate.Igaz?![]()
Akkor legközelebb Ronaldot fogjuk dobálni.Enrique írta:Tovább fogy a madrid: FigoInter.
Ez már biztos.
Sajnálom, most tényleg sajnálom h elment, nem lesz kit szidni, meg dobálni majd a Nou Campban...![]()
Nem értem ezt miért nekem mondod. Vitonak írtam, hogy persze, nálunk biztos hamarabb elküldenék a francba, mert ott több a népség. Ebben van divat. nem divat....nem hinném, hogy ezután én még tovább hírdettem volna, hogy mi többen vagyunk juhhé...Boixos írta:remélem, nem akarsz ezzel versenyezni.Swineherd írta: ...Amúgy én csupán azt néztem, hogy napról-napra ide hányan írnak és oda hányan....![]()
azért abból a "rengeteg" hozzászólásból, ami nálatok leesik, kb a 70%át lendületből ki is lehetne szórni, mert baromságok, v a "találtam egy cikket az ASon, lefordítaná vki?" kategória, sztem ezt te is tudod. de ilyeneken azért csak nem kéne már vitatkozni...
és persze, h mindkét oldalon vannak divatdrukkerek, de ez kit érdekel? miért probléma, ha vki ennek, v annak a csapatnak drukkol az alatt a pár hónap alatt, amíg érdekli a bugi? utána nagy valószínűséggel úgyis elfelejti. ha meg nem, akkor "átlényegült" divatdrukkerből, keményf..szú drukkerré.
remélem, nem akarsz ezzel versenyezni.Swineherd írta: ...Amúgy én csupán azt néztem, hogy napról-napra ide hányan írnak és oda hányan....
Ez igaz....Swineherd írta:Csupán azért, mert akik régen írtak a régi oldalon, azok most is megvannak! Ha váltanátok és újra kéne regelni, akkor nálatok sem lenne ennyi tag! Ahogy megnézed a nagyrésze 0 hozzászólással rendelkezik....Badi írta:Akkor miért nem azt írtad hogy "írtak"?
ugye milyen idegesítő, amikor minden szavadba belekötnek?
Csupán azért, mert akik régen írtak a régi oldalon, azok most is megvannak! Ha váltanátok és újra kéne regelni, akkor nálatok sem lenne ennyi tag! Ahogy megnézed a nagyrésze 0 hozzászólással rendelkezik....Badi írta:Akkor miért nem azt írtad hogy "írtak"?
ugye milyen idegesítő, amikor minden szavadba belekötnek?
A régi madridistán több regelt tag volt, mint itt, de tök lényegtelen kben!Badi írta:ebből nem következik az hogy az a fórumra vonatkozik. Amúgy meg azt mondtad, hogy oda többen írnak, és a regelt felhasználók alapján nekem van igazamSwineherd írta:Ugyanaz van a főoldalon alul, mint a fórum résznél...Badi írta:Az nem az oldalra vonatkozik? akkor miért a főoldalon van?![]()
ebből nem következik az hogy az a fórumra vonatkozik. Amúgy meg azt mondtad, hogy oda többen írnak, és a regelt felhasználók alapján nekem van igazamSwineherd írta:Ugyanaz van a főoldalon alul, mint a fórum résznél...Badi írta:Az nem az oldalra vonatkozik? akkor miért a főoldalon van?
én akkor szerettem meg a Barcát amikor még nem tudtam hogy hol álnak.És ha a 20. helyen lettek volna akkor is nekik drukkoltam volna.Swineherd írta:Általánosítani nem kellOrdog írta:Vszeg, hogy odaát többen vannak, mert a reál a nagy divatklubb, ezért több híve is van...![]()
De azért nálatok is van ám nem egy ember, aki idén szerette meg a barcát, a szívem mindjárt megszakad....
Általánosítani nem kellOrdog írta:Vszeg, hogy odaát többen vannak, mert a reál a nagy divatklubb, ezért több híve is van...
valszeg ezért.sőt,biztos.Ordog írta:Vszeg, hogy odaát többen vannak, mert a reál a nagy divatklubb, ezért több híve is van...