miihii írta:Egy kis érdekesség a játékperceket tekintve:
Yaya: 505 perc bajnokin,350 BL,94 kupa=949 min.
Busi:884 bajnoki,124 BL,94 kupa=1102 min.
Tehát mindössze 153 perccel kapott többet Sergio.Az másfél meccs.Szemre többnek tűnt...
Pályára lépések:
Yaya:7 bajnoki,4 BL,1 Kupa=12.
Busi:12/3/1=16.
Forrás:
fcbarcelona.com
Szerintem inkább azért volt szembetűnő ennyire a dolog,mert nem nagyon szolgált rá szerintem a teljesítményével,hogy ennyi lehetőséget kapjon Yaya kárára,mert,hogy ha annyira jól játszott volna,akkor biztos kevesebbeknek tűn volna fel,hogy már megint ő játszott és nem Touré.Persze voltak jó pillanataim azt nem vitatom,csak szerintem jelen helyzetben Neki még fejlődnie kell,hogy elérje Touré szintjét és ezzel együtt arányosan kevsebbet lehetőséget kellene kapjon. Persze amíg nem megy el rajta meccs,addig mondhatjuk,h végülis nem látta kárát a csapat,csak éppen,ha emiatt yaya elmegy és esetleg Busi mégse tudja hozni folyamatosan azt a szintet,akkor bizony bajban lehetünk.
Plusz még azt nem értem,ha ennyire bízik benne Pep,akkor minek akart venni a nyáron még egy vkp-t?Főleg annak tükrében,hogy így Yaya-nak nem jut elég perc? Bár lehet,hogy az is benne van a dologban,hogy Pep azt próbálgatja,hogy ANK idején mennyire bízhat Busiban,hogy mennyire fogja bírni a sorozat-terhelést...