Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát ha Hleb katalán vagy spanyol lenne akkor több eséllyel indulna. Mert úgy látom Pep a hazai embereket preferálja.papek89 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2029079
Ebből vajon mi lehet igaz?
Nem tudom, hogy beférne-e a keretbe, főleg, ha jönne Fabregas. De hát szoktak történni meglepetések. mint pl Pedro
Aham, köszi szépenMichaaBee írta:Többet szeretne játszani és végig akarja tolni az egyes meccseket. Nem bírja, hogy cserélgetik és nem jön ki jól az edzővel.VictorValdes19 írta:Akinek van egy kis ideje s tud németül, az letudná fordítani a lényegetPLS
http://www.youtube.com/watch?v=hv01JSQ-IHk&fmt=35
Egyébként jó kis fehérorosz akcentusa van.![]()
Többet szeretne játszani és végig akarja tolni az egyes meccseket. Nem bírja, hogy cserélgetik és nem jön ki jól az edzővel.VictorValdes19 írta:Akinek van egy kis ideje s tud németül, az letudná fordítani a lényegetPLS
http://www.youtube.com/watch?v=hv01JSQ-IHk&fmt=35
Én pedig az ellenkezőjét gondolom. Egyáltalán nem általános, hogy ilyen kitételeket beletesznek egy kölcsönszerződésbe, pláne nem, ha nem is egy bajnokságban játszanak. Ráadásul a sorsolás után mindenki arról beszélt, hogy most bizonyíthat majd a Barcának, stb... Szóval szinte biztos vagyok benne, hogy játszhat.Barcaman14 írta:Valószínűleg nem játszhat, mivel az ilyen fajta szerződésekben az esetek többségében meg van ez a kitétel, hogy nem játszhat az egymás elleni meccsen! De egyébként meg mindegy, Hlebbel vagy Hleb nélkül, ütni kell a Stuttgartot!Maxsteel666 írta:Tudja valaki, hogy játszhat-e ellenünk a BL-ben? Hogy lett megkötve a kölcsönadási szerződés?
Hleb jó játékos, de nem egy Barca szintű játékos. az Arsenalban jól teljesített, de előtte a Stuttgartban még jobban. ha játszik ellenünk, ha nem akkor is verni kell a svábokatBarcaman14 írta:Valószínűleg nem játszhat, mivel az ilyen fajta szerződésekben az esetek többségében meg van ez a kitétel, hogy nem játszhat az egymás elleni meccsen! De egyébként meg mindegy, Hlebbel vagy Hleb nélkül, ütni kell a Stuttgartot!Maxsteel666 írta:Tudja valaki, hogy játszhat-e ellenünk a BL-ben? Hogy lett megkötve a kölcsönadási szerződés?
Valószínűleg nem játszhat, mivel az ilyen fajta szerződésekben az esetek többségében meg van ez a kitétel, hogy nem játszhat az egymás elleni meccsen! De egyébként meg mindegy, Hlebbel vagy Hleb nélkül, ütni kell a Stuttgartot!Maxsteel666 írta:Tudja valaki, hogy játszhat-e ellenünk a BL-ben? Hogy lett megkötve a kölcsönadási szerződés?
Hát, ugye volt a bl selejtezőkben az a gyönyörű gólja a románok ellen.. de egyik meccsén se tudott maradandót alkotni... kilógni nem lóg ki.... de nem tudja hátán cipelni a svábokat.sneco7 írta:Bár nem tudom,hogy a Vfb-ben hogyan teljesít..valaki követi a meccseit?
Laza írta:az a helyzet hogy én a következő évről beszéltem...szerinted ha a Stuttgartban golt lőtt,akkor én erről az évről beszélek??Laza írta:Még egy esélyt megérdemelne.
vagy ha tudunk hozni szélre játékost(jobbat)
akkor most kéne túl adni rajta,mert ebben az évben ha jól menne neki a Barca is jól járna az eladáskor...
leirom egyszerűbben...Ha a Stuttgartban jol játszik idén..és mi már nem igazolunk akkor,a következő idényben megérdemelne egy ujjabb esélyt,hisz Titinek is elég karcsú volt az első éve!(csak ő játszott is)
Tökéletesen látod! Nincs értelme újabb lehetőségekről beszélni, mikor látni a különbséget a két klub közötti játékában. Nálunk nem ment, ezt kár is firtatni, hogy miért......s a Stuttgartban pedig szárnyal.Capon írta:Ő már nem fog ide visszajönni ebben biztos vagyok. Most talán fut egy jó idényt és utána nem fogja azt mondani, hogy na akkor újult erővel visszaülök a kispadra Barcelonában. Ő most a VfB-ben a csapat húzó embere lesz ő lesz a sztár. Ez biztos jól fog esni neki kirántja abból a letargiából amibe nálunk került. Ez nyilván nem csak a játékát fogja megváltoztatni hanem az életminőségét is. Nem mindegy, hogy elégedetten fekszel le aludni vagy azon rágod magad, hogy miért nem megy a játék úgy ahogy kéne.
Én sok sikert kívánok neki Stuttgartban![]()
Többet viszont nem szeretném blaugrana-ba látni
az a helyzet hogy én a következő évről beszéltem...szerinted ha a Stuttgartban golt lőtt,akkor én erről az évről beszélek??miihii írta:Sztem ez már felesleges matekozás,mivel aláírták a kölcsönt,így már nem kap esélyt idén nálunk és eladni sem fogjukLaza írta:Még egy esélyt megérdemelne.
vagy ha tudunk hozni szélre játékost(jobbat)
akkor most kéne túl adni rajta,mert ebben az évben ha jól menne neki a Barca is jól járna az eladáskor...
Nem gondolod, hogy ez a jó teljesítmény azt is jelentheti, hogy nem olyan nagy csapatba való mint a Barca? Meg nem is ua a két liga játéktípusa..patesz írta:hogyan lehet ilyen hlebes smilit csinalni????
Hleb remelem visszater jovore , jo jatszik de nem lehet mindjart barca legjobbja!!! (ott van messi)!!!