Alexander Hleb

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
piton
Capitá del Barça

2010.05.17. 10:50:36

papek89 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2029079

Ebből vajon mi lehet igaz?
Nem tudom, hogy beférne-e a keretbe, főleg, ha jönne Fabregas. De hát szoktak történni meglepetések. mint pl Pedro ;)
Hát ha Hleb katalán vagy spanyol lenne akkor több eséllyel indulna. Mert úgy látom Pep a hazai embereket preferálja.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
papek89
Jugador d'estrella

2010.05.17. 10:45:47

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2029079

Ebből vajon mi lehet igaz?
Nem tudom, hogy beférne-e a keretbe, főleg, ha jönne Fabregas. De hát szoktak történni meglepetések. mint pl Pedro ;)
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.05.01. 00:54:57

Boldog 28. Születésnapot és sok sikert kívánok :!: :!: :) :)
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.01. 00:12:19

Boldog születésnapot Hleb :!: :P 29 éves lett.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.03.20. 23:19:59

MichaaBee írta:
VictorValdes19 írta:Akinek van egy kis ideje s tud németül, az letudná fordítani a lényeget :?: PLS

http://www.youtube.com/watch?v=hv01JSQ-IHk&fmt=35
Többet szeretne játszani és végig akarja tolni az egyes meccseket. Nem bírja, hogy cserélgetik és nem jön ki jól az edzővel.

Egyébként jó kis fehérorosz akcentusa van. :D
Aham, köszi szépen :!: :wink:
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.03.20. 12:11:28

VictorValdes19 írta:Akinek van egy kis ideje s tud németül, az letudná fordítani a lényeget :?: PLS

Többet szeretne játszani és végig akarja tolni az egyes meccseket. Nem bírja, hogy cserélgetik és nem jön ki jól az edzővel.

Egyébként jó kis fehérorosz akcentusa van. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.03.20. 11:28:18

Akinek van egy kis ideje s tud németül, az letudná fordítani a lényeget :?: PLS

PUNK'S NOT DEAD!
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.03.17. 22:59:50

Egyáltalán nem játszott jól, csak szenvedett. Ha egy emberen még sikerült is átverekednie magát, rögtön ott volt a 2., aztán már megállt a tudomány.

Első meccsen jobban játszott, igaz ott az egész Stuttgart is jobb volt (vagy mi voltunk csak annyira gyengék?).

Kíváncsi vagyok mi lesz vele, marad e esetleg :?: Bár erre kevés esélyt látok... lehet jót tenne neki, ha visszamenne az Arsenalhoz. :)
PUNK'S NOT DEAD!
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.02.10. 13:49:25

http://blaugrana.hu/?modul=oldal&tartalom=1086436

Nehany info rola, erdemes elolvasni.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.02.10. 11:45:04

Barcaman14 írta:
Maxsteel666 írta:Tudja valaki, hogy játszhat-e ellenünk a BL-ben? Hogy lett megkötve a kölcsönadási szerződés?
Valószínűleg nem játszhat, mivel az ilyen fajta szerződésekben az esetek többségében meg van ez a kitétel, hogy nem játszhat az egymás elleni meccsen! De egyébként meg mindegy, Hlebbel vagy Hleb nélkül, ütni kell a Stuttgartot! 8)
Én pedig az ellenkezőjét gondolom. Egyáltalán nem általános, hogy ilyen kitételeket beletesznek egy kölcsönszerződésbe, pláne nem, ha nem is egy bajnokságban játszanak. Ráadásul a sorsolás után mindenki arról beszélt, hogy most bizonyíthat majd a Barcának, stb... Szóval szinte biztos vagyok benne, hogy játszhat.
Kép
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.02.10. 11:33:39

Barcaman14 írta:
Maxsteel666 írta:Tudja valaki, hogy játszhat-e ellenünk a BL-ben? Hogy lett megkötve a kölcsönadási szerződés?
Valószínűleg nem játszhat, mivel az ilyen fajta szerződésekben az esetek többségében meg van ez a kitétel, hogy nem játszhat az egymás elleni meccsen! De egyébként meg mindegy, Hlebbel vagy Hleb nélkül, ütni kell a Stuttgartot! 8)
Hleb jó játékos, de nem egy Barca szintű játékos. az Arsenalban jól teljesített, de előtte a Stuttgartban még jobban. ha játszik ellenünk, ha nem akkor is verni kell a svábokat :wink:

amúgy meg Henrique is játszott ellenünk a Racing elleni meccsen, mivel Ibra fejese az ő fején vagy vállán pattant meg és úgy került a kapuba. bár amúgy is oda tartott :lol: szóval ez mind csak a szerződésen múlik :wink:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.10. 10:58:13

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.02.10. 10:29:57

Tudja valaki, hogy játszhat-e ellenünk a BL-ben? Hogy lett megkötve a kölcsönadási szerződés?
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
katalunya
Jugador d'estrella

2010.01.06. 15:57:33

Vegyél ki pár sort az aláírásodból!

nála az a helyzet(szerintem...) h ő szélső...és a barcánál most a világ kettő legjobb(mondjuk henry mostanába nem) szélső van...ha maradt vna akk mindenki sportszerűtennek tartotta volna mer h várja h megsérüljön messi vagy henry...
ő igazából egy tipikus angol bajnoksági szélső...küzd,hajt,jól ad be,de itt ezekkel a sima lövőcselekkel ezeket a képzett spanyol bajnokságbeli védőket nem tudja átverni...ott az angolba a bunkó(elnézést),favágó védőket belehetet csapni de itt nem...Cristianonak se jönnek úgy a cselek mint a PL-be...igazi skandináv...a pénzér elmegy a meleg,mediterrán helyekre(mer olyan nővel házasodik össze akinél ez "kötelező") a sok pénzér,és a futball szinte már nem is érdekli őt(ezek közül van jópár kivétel is,h mondjak is egy közelit itt van Zlatan)...
de ez is csak egy vélemény,jóh játékos ő,csak a világ legjobbjai vannak előtte :oops:
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.12.07. 23:10:56

sneco7 írta:Bár nem tudom,hogy a Vfb-ben hogyan teljesít..valaki követi a meccseit?
Hát, ugye volt a bl selejtezőkben az a gyönyörű gólja a románok ellen.. de egyik meccsén se tudott maradandót alkotni... kilógni nem lóg ki.... de nem tudja hátán cipelni a svábokat. :?
PUNK'S NOT DEAD!
sneco7
Capitá del Barça

2009.12.07. 16:50:59

Kevés esélyt látok rá,hogy visszatér és kap még egy év bizonyítási lehetőséget,mert ha lehetőséget akartok volna adni neki,akkor nem küldték volna el kölcsönbe,hanem hagyták volna,h itt bizonyítson.Nekem annyira nem hiányzik.Bár nem tudom,hogy a Vfb-ben hogyan teljesít..valaki követi a meccseit? Valszeg ugyanígy jár Cáceres is,pedig szerintem neki csak több lehetőség kellett volna,a Juvéban elég jól teljesít a jobbszélen,pl szombaton az Inter ellen is az egyik legjobb volt.De ő meg azért nem fog vissza térni,mert nagy esély van rá,hogy a Juve él a vásárlási opciójával.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.07. 16:36:16

Ez nagyban függ Touré vagy Fabrégas sorsától is, meg persze az ő teljesítményétől is. Szerintem őt már nem látjuk Barca mezben, max a következő előszezonban.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Cáceres14
Jugador del Barça

2009.12.07. 15:40:53

szerintetek Hlab visszajöjjön még a szezon végén vagy adja el a barca?
mert most télen visszajöhetne xavi vagy ini cseréjének
de lehet, hogy megint hülyeséget írtam
miihii
KHAL

2009.08.19. 16:15:54

Laza írta:
Laza írta:Még egy esélyt megérdemelne.
vagy ha tudunk hozni szélre játékost(jobbat)
akkor most kéne túl adni rajta,mert ebben az évben ha jól menne neki a Barca is jól járna az eladáskor... :roll:
az a helyzet hogy én a következő évről beszéltem...szerinted ha a Stuttgartban golt lőtt,akkor én erről az évről beszélek??
leirom egyszerűbben...Ha a Stuttgartban jol játszik idén..és mi már nem igazolunk akkor,a következő idényben megérdemelne egy ujjabb esélyt,hisz Titinek is elég karcsú volt az első éve!(csak ő játszott is)

Az a helyzet,h az egészet jelen időben írtad,és különösen a kiemelt rész nem azt sejtette,h jövő évről beszélsz :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
westerngom
Entrenador del Barça

2009.08.19. 16:10:18

Capon írta:Ő már nem fog ide visszajönni ebben biztos vagyok. Most talán fut egy jó idényt és utána nem fogja azt mondani, hogy na akkor újult erővel visszaülök a kispadra Barcelonában. Ő most a VfB-ben a csapat húzó embere lesz ő lesz a sztár. Ez biztos jól fog esni neki kirántja abból a letargiából amibe nálunk került. Ez nyilván nem csak a játékát fogja megváltoztatni hanem az életminőségét is. Nem mindegy, hogy elégedetten fekszel le aludni vagy azon rágod magad, hogy miért nem megy a játék úgy ahogy kéne.
Én sok sikert kívánok neki Stuttgartban :!:
Többet viszont nem szeretném blaugrana-ba látni :!:
Tökéletesen látod! Nincs értelme újabb lehetőségekről beszélni, mikor látni a különbséget a két klub közötti játékában. Nálunk nem ment, ezt kár is firtatni, hogy miért......s a Stuttgartban pedig szárnyal.
Jobb a "kenyérkének" ott ahol van, ez látszik!
Laza
Capitá del Barça

2009.08.19. 16:01:14

miihii írta:
Laza írta:Még egy esélyt megérdemelne.
vagy ha tudunk hozni szélre játékost(jobbat)
akkor most kéne túl adni rajta,mert ebben az évben ha jól menne neki a Barca is jól járna az eladáskor... :roll:
Sztem ez már felesleges matekozás,mivel aláírták a kölcsönt,így már nem kap esélyt idén nálunk és eladni sem fogjuk :wink:
az a helyzet hogy én a következő évről beszéltem...szerinted ha a Stuttgartban golt lőtt,akkor én erről az évről beszélek??
leirom egyszerűbben...Ha a Stuttgartban jol játszik idén..és mi már nem igazolunk akkor,a következő idényben megérdemelne egy ujjabb esélyt,hisz Titinek is elég karcsú volt az első éve!(csak ő játszott is)
lahertitty
Jugador del Barça

2009.08.19. 15:18:55

Szép gólt lőtt tegnap, jól is játszott, kár, hogy a Barcában nem érezte jól magát, nem voltak ilyen jó meccsei. Örülök, hogy a Stuttgartban ki tudja hozni magából azt, amire valójában képes.
Capon
Llegenda del Barça

2009.08.19. 15:07:40

Ő már nem fog ide visszajönni ebben biztos vagyok. Most talán fut egy jó idényt és utána nem fogja azt mondani, hogy na akkor újult erővel visszaülök a kispadra Barcelonában. Ő most a VfB-ben a csapat húzó embere lesz ő lesz a sztár. Ez biztos jól fog esni neki kirántja abból a letargiából amibe nálunk került. Ez nyilván nem csak a játékát fogja megváltoztatni hanem az életminőségét is. Nem mindegy, hogy elégedetten fekszel le aludni vagy azon rágod magad, hogy miért nem megy a játék úgy ahogy kéne.
Én sok sikert kívánok neki Stuttgartban :!:
Többet viszont nem szeretném blaugrana-ba látni :!:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Zlatan Boy
Barça B

2009.08.19. 10:23:18

Szerintem ez az a bajnokság, ahol ő igazán jól tud játszani.Úgy is fogalmazhatnék,hogy ez a liga az ő tudásához méltó. :lol:
House
Entrenador del Barça

2009.08.19. 10:11:05

patesz írta:hogyan lehet ilyen hlebes smilit csinalni????
Hleb remelem visszater jovore , jo jatszik de nem lehet mindjart barca legjobbja!!! (ott van messi)!!!
Nem gondolod, hogy ez a jó teljesítmény azt is jelentheti, hogy nem olyan nagy csapatba való mint a Barca? Meg nem is ua a két liga játéktípusa..
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Lezárt