Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Az enyém is!Titinho írta:
Az én tippem estére: Dinamo - Barca : 0-3.
ÁMEN! Kiegyeznék vele!Titinho írta:....
Az én tippem estére: Dinamo - Barca : 0-3.
Így, hogy a Puyol-Piqué tengellyel és az Alves-Abidal szélekkel állunk fel (a legjobb védelmünk jelenleg) így nem hiszem, hogy 2 gólt fogunk kapni.senkialfonz40 írta:Ma, ha kettő nullra kikapunk, és a másik párharcból valaki nyer, akkor is kihullunk, mert az egymás elleni eredmény egál, a gólkülönbség szintén és a Kijev több gólt rúgott, mint Mi. Azért kíváncsi vagyok, a Kijev mennyire fog nekünk esni, mert a kettő null nem elérhetetlen eredmény (számukra, kis szerencsével), de ahhoz támadni kell, az pedig csak jó lehet nekünk!
senkialfonz40 írta:
Csak bele-bele néztem a meccsbe, de Casares jól összehozta a tizit.![]()
Egyébként azok a gólok valami über szerencsétlenek voltak, de tényleg annyira felbillent a pálya, ahogy mondták? (a bajorok javára)
Csak bele-bele néztem a meccsbe, de Casares jól összehozta a tizit.barcakek írta:az biztos mi nem a juve vagyunk:D szégyen ez a juve annyira szarok voltakszajko írta:Remélem holnap verjük a Kijevet és kikapjuk a Bayernt.Úgy kiütnénk őket mint a sz.rt.hihetetlen
19.45 CET, de az kijevi idő szerint 20.45.ozsimiki írta:lehet,h csak fáradt vok,de nem értemMr. Master írta:GMT Anglia és Portugália (Greenwich Main Time)
GMT+1 Közép-Európa, azaz mi (CET - nem nehéz kitalálni mit takar)
GMT+2 Kelet-Európa, azaz Kijev, Székelyudvarhely (EET - szintén nem nehezebb)
Jól is néznénk ki, hogyha átmennénk az ideiglenes határon Kárpátaljára és rögtön két időzónát ugranánk![]()
az tuti,h a kijev-inter magyar idő szerint 18.30kor kezdődött
a kijev-rubin pedig:
Group stage - 16 September 2009 19:45 (CET) - Valeriy Lobanovskiy - Kyiv - Ukraine
tehát ezek szerint nálunk 19.45kor (a fenti táblázat alapján) kezdődött a meccs,de szerintem 18.45kör (ami 18.30)
mind1, a lényeg,h holnap este 20.45 magyar idő szerint
lehet,h csak fáradt vok,de nem értemMr. Master írta:GMT Anglia és Portugália (Greenwich Main Time)
GMT+1 Közép-Európa, azaz mi (CET - nem nehéz kitalálni mit takar)
GMT+2 Kelet-Európa, azaz Kijev, Székelyudvarhely (EET - szintén nem nehezebb)
Jól is néznénk ki, hogyha átmennénk az ideiglenes határon Kárpátaljára és rögtön két időzónát ugranánk
igen, pont ezt írtam én is, Michabee elhiheted nekem ismiihii írta:Fordítva.MichaaBee írta:Az ukrán BL-meccseket a 2 órás eltolódás ellenére magyar idő szerint mindig 20:45-kor játszák. Azt hogy miért, valószínűleg sosem fogom fel, de így van.![]()
Eddig a Kazany,a CSZKA,és a Kijev játszott korábban.De csak az itteni idő szerint 18:30kor.Náluk az 20:30 volt.
Most kivételesen nekik is a mi időszámításunk szerint kell játszaniuk,h az utsó kör egyszerre menjen le.
az biztos mi nem a juve vagyunk:D szégyen ez a juve annyira szarok voltakszajko írta:Remélem holnap verjük a Kijevet és kikapjuk a Bayernt.Úgy kiütnénk őket mint a sz.rt.
Fordítva.MichaaBee írta:Az ukrán BL-meccseket a 2 órás eltolódás ellenére magyar idő szerint mindig 20:45-kor játszák. Azt hogy miért, valószínűleg sosem fogom fel, de így van.
Ez a fele igaz.Ma egy kicsit necces az itteni 20:45,és holnap nekünk is az lesz.Kijevben is gyakorlatilag 22:45 lesz.MichaaBee írta:(Elég necces lehet nekik háromnegyed tizenegykor meccset nézni, dehát ő bajuk.)
Azért ez a Barca játékosoknak se valami hű dejó...MichaaBee írta:Az ukrán BL-meccseket a 2 órás eltolódás ellenére magyar idő szerint mindig 20:45-kor játszák. Azt hogy miért, valószínűleg sosem fogom fel, de így van.(Elég necces lehet nekik háromnegyed tizenegykor meccset nézni, dehát ő bajuk.)
norbinho99 írta:ELŐSZÖR HALA MADRID ÉN EGY REAL SZURKOLÓ VAGYOK ÉS MINDENBIZONNYAL MEGNYERITEK A BL HA MINDEN MECCSETEKRE AZ ÖVREBŐT KÜLDIK KI JÁTÉKVEZETŐNEK MERT A CHELSEA ELLEN NEM LÁTTA HOGY A PIQUÉ KÉZILABDA MECCSEN ÉREZTE MAGÁT:D NA SZÓVAL ENNYI MA ESTE EL CLASICO HALA REAL MADRID
Szerintem magyar idő szerint 20:45-kor kezdődik. Legalábbis a Barca hivatalos oldalán ez van. S ez szerintem Kijevben 21:45.ozsimiki írta:számold visszafelé és meg is van a megoldásRoniee21 írta:Nem tudja valaki,hogy Magyarországi idő szerint mikor kezdődik holnap a meccs?![]()
Mert Ukiban(Kijevben)+2 óra eltolódás van,ami nálunk 20:45 az náluk 22:45,most akkor mikor lesz a meccs?
számold visszafelé és meg is van a megoldásRoniee21 írta:Nem tudja valaki,hogy Magyarországi idő szerint mikor kezdődik holnap a meccs?![]()
Mert Ukiban(Kijevben)+2 óra eltolódás van,ami nálunk 20:45 az náluk 22:45,most akkor mikor lesz a meccs?