Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
19.45 CET, de az kijevi idő szerint 20.45.ozsimiki írta:lehet,h csak fáradt vok,de nem értemMr. Master írta:GMT Anglia és Portugália (Greenwich Main Time)
GMT+1 Közép-Európa, azaz mi (CET - nem nehéz kitalálni mit takar)
GMT+2 Kelet-Európa, azaz Kijev, Székelyudvarhely (EET - szintén nem nehezebb)
Jól is néznénk ki, hogyha átmennénk az ideiglenes határon Kárpátaljára és rögtön két időzónát ugranánk![]()
az tuti,h a kijev-inter magyar idő szerint 18.30kor kezdődött
a kijev-rubin pedig:
Group stage - 16 September 2009 19:45 (CET) - Valeriy Lobanovskiy - Kyiv - Ukraine
tehát ezek szerint nálunk 19.45kor (a fenti táblázat alapján) kezdődött a meccs,de szerintem 18.45kör (ami 18.30)
mind1, a lényeg,h holnap este 20.45 magyar idő szerint
lehet,h csak fáradt vok,de nem értemMr. Master írta:GMT Anglia és Portugália (Greenwich Main Time)
GMT+1 Közép-Európa, azaz mi (CET - nem nehéz kitalálni mit takar)
GMT+2 Kelet-Európa, azaz Kijev, Székelyudvarhely (EET - szintén nem nehezebb)
Jól is néznénk ki, hogyha átmennénk az ideiglenes határon Kárpátaljára és rögtön két időzónát ugranánk
igen, pont ezt írtam én is, Michabee elhiheted nekem ismiihii írta:Fordítva.MichaaBee írta:Az ukrán BL-meccseket a 2 órás eltolódás ellenére magyar idő szerint mindig 20:45-kor játszák. Azt hogy miért, valószínűleg sosem fogom fel, de így van.![]()
Eddig a Kazany,a CSZKA,és a Kijev játszott korábban.De csak az itteni idő szerint 18:30kor.Náluk az 20:30 volt.
Most kivételesen nekik is a mi időszámításunk szerint kell játszaniuk,h az utsó kör egyszerre menjen le.
az biztos mi nem a juve vagyunk:D szégyen ez a juve annyira szarok voltakszajko írta:Remélem holnap verjük a Kijevet és kikapjuk a Bayernt.Úgy kiütnénk őket mint a sz.rt.
Fordítva.MichaaBee írta:Az ukrán BL-meccseket a 2 órás eltolódás ellenére magyar idő szerint mindig 20:45-kor játszák. Azt hogy miért, valószínűleg sosem fogom fel, de így van.
Ez a fele igaz.Ma egy kicsit necces az itteni 20:45,és holnap nekünk is az lesz.Kijevben is gyakorlatilag 22:45 lesz.MichaaBee írta:(Elég necces lehet nekik háromnegyed tizenegykor meccset nézni, dehát ő bajuk.)
Azért ez a Barca játékosoknak se valami hű dejó...MichaaBee írta:Az ukrán BL-meccseket a 2 órás eltolódás ellenére magyar idő szerint mindig 20:45-kor játszák. Azt hogy miért, valószínűleg sosem fogom fel, de így van.(Elég necces lehet nekik háromnegyed tizenegykor meccset nézni, dehát ő bajuk.)
norbinho99 írta:ELŐSZÖR HALA MADRID ÉN EGY REAL SZURKOLÓ VAGYOK ÉS MINDENBIZONNYAL MEGNYERITEK A BL HA MINDEN MECCSETEKRE AZ ÖVREBŐT KÜLDIK KI JÁTÉKVEZETŐNEK MERT A CHELSEA ELLEN NEM LÁTTA HOGY A PIQUÉ KÉZILABDA MECCSEN ÉREZTE MAGÁT:D NA SZÓVAL ENNYI MA ESTE EL CLASICO HALA REAL MADRID
Szerintem magyar idő szerint 20:45-kor kezdődik. Legalábbis a Barca hivatalos oldalán ez van. S ez szerintem Kijevben 21:45.ozsimiki írta:számold visszafelé és meg is van a megoldásRoniee21 írta:Nem tudja valaki,hogy Magyarországi idő szerint mikor kezdődik holnap a meccs?![]()
Mert Ukiban(Kijevben)+2 óra eltolódás van,ami nálunk 20:45 az náluk 22:45,most akkor mikor lesz a meccs?
számold visszafelé és meg is van a megoldásRoniee21 írta:Nem tudja valaki,hogy Magyarországi idő szerint mikor kezdődik holnap a meccs?![]()
Mert Ukiban(Kijevben)+2 óra eltolódás van,ami nálunk 20:45 az náluk 22:45,most akkor mikor lesz a meccs?
Elösször is Gratulálok.norbinho99 írta:ELŐSZÖR HALA MADRID ÉN EGY REAL SZURKOLÓ VAGYOK ÉS MINDENBIZONNYAL MEGNYERITEK A BL HA MINDEN MECCSETEKRE AZ ÖVREBŐT KÜLDIK KI JÁTÉKVEZETŐNEK MERT A CHELSEA ELLEN NEM LÁTTA HOGY A PIQUÉ KÉZILABDA MECCSEN ÉREZTE MAGÁT:D NA SZÓVAL ENNYI MA ESTE EL CLASICO HALA REAL MADRID
én nem mondtam, hogy jobb Bojannál. na jó talán mondtam, hogy jelen pillanatban jobb, de lesz ez még fordítva, azt is mondtam. Bojan nem gyengébb semmiben, csak most jobban bízik Pedroban Pep, mint Bojanban, és ez sztem nem baj, mivel TE is mondtad, hogy ha gólt akarunk rúgni akkor jobb Pedro. most én is így látom. Krikicnek még vissza kell nyernie a formáját, és akkor már ő lesz előrébb, nem a másik "óriás".Sanama írta:De az előbb pont azt mondtátok,hogy nem nézitek a gólokat, mikor összehasonlítjátok Pedrot és Bojant...
Akkor miben gyengébb Bojan? semmiben.
Egy dolog van amiben gyengébb, azaz kettő
-játékperc
-gól
Pedro rúgdossa a gólokat, de amúgy Bojan is van ilyen mezőnyben.
Elismerem,hogy ha nyerni akarunk, Pedro jelenleg jobb, mivel gólt TUD szerezni.
Viszont,ahogy ti mondtátok, ha leszámítjuk a gólokat, semmivel sem jobb Bojannal
én ilyet nem mondtam, mivel csak nemrég kapcsolódtam be. számomra mindig is az eredményesség volt fontosabb a szép játéknál. persze az is fontos nem olyan szinten, mint a győzelemSanama írta:De az előbb pont azt mondtátok,hogy nem nézitek a gólokat, mikor összehasonlítjátok Pedrot és Bojant...
Sanama írta: Hú...
Figyelj, ha te játszol én meg ülök a padon, ki fog gólt lőni?
Ne haragudj, de Pedro épp,hogy a gólokkal tűnik ki, nem pedig a feltűnő egyéni játékával.
Hú...Capon írta:A gólokat csak mellékesen jegyeztem meg mint nem várt pozitívum. Te meg pont ezt veszed elő. Arra meg hogy ki játszik többet pont az a rész vonatkozott, hogy ha majd érkezik egy szélső a csapatba akkor nyilván Pedro sem játszik majd ennyit.
Különben meg teljesen mindegy ki mennyit játszik, jelen pillanatban ez van!! Pedro fontosabb a csapat számára mint Bojan. jelenleg.