Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Keita nem jatszana annyit,akkor mar-mar azt hinnem,hogy Pepkamaj írta:Az elmúlt meccseken azért meglátszott az hogy mennyi meccset kihagyott. Lehet ez is az oka, de őszintén én sem tudom. Szívesebben látnám őt a pályán, de szerintem van más magyarázat azon kívül, hogy nem szereti Pep őt és mást favorizál rajta kívül (legalábbis remélem).
Én is ezt nem értem.Ha már minden áron játszatni kell Sergit, miért Keita játszik mellette??Meg am is, Touré minden szinten jobb mindkettőjüknél.gekkodan írta:Hát ez félelmetes... Az Inter ellen nem Ő kezd, de a Xerez ellen igen. Aztán Kijevben Sergi kezd, a mali trógerről nem is beszélve, Yaya meg padon.
Hát valahogy pont fordítva kéne lennie. Hatalmas hiba!
Pep elég nagy rombolást kezdett idén a csapatnál a középpályán. Számomra is felfoghatatlan ami történik.gekkodan írta:Hát ez félelmetes... Az Inter ellen nem Ő kezd, de a Xerez ellen igen. Aztán Kijevben Sergi kezd, a mali trógerről nem is beszélve, Yaya meg padon.
Hát valahogy pont fordítva kéne lennie. Hatalmas hiba!
Hát azért a kettő közel sem ugyanaz. Eto'o távozása mind szakmai és minden más szempontból megérthető volt. De ezszajko írta:
Kezdem azt érezni, hogy hasonlóan fog járni mint Eto'o.
Egyetértek,hihetetlen hogy egy ilyen vkp-t el fogunk pazarolni Busquets miattMessa írta:Hát ez már tényleg hihetetlen.![]()
És én mostmár teljes mértékben meg tudom érteni Tourét ha elmegy, és nem fogok rá haragudni...
Nem csak te...Roniee21 írta: Borzasztóan mérges vagyok.
Akkor te szerinted miért? Mondjam azt, hogy azért mert Touré béna? Vagy mit szeretnéd, hogy gondoljak?Sanama írta:Te mindenben ilyen furán gondolkozol?
Ha pep a nyilatkozat miatt mellőzi Touret, akkor szerintem nem épp elméjű, bár Pepről ilyet nem feltétleznék..
Te mindenben ilyen furán gondolkozol?Mikaos írta:Ez már elég büntetés-szagú.
Eddig még meg lehetett magyarázni ezzel-azzal, de most már egyre inkább úgy tűnik, hogy Touré (ügynöke) elkövetett egy súlyos hibát azzal, hogy kitálalt(ak) a sajtónak pár hete.
És én megértem Pep-et, ha emiatt mellőzi a kezdőből.
Ha nem emiatt...akkor marad az a véleményem, amit leírtam 1 vagy 2 hete.