Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barca_10 írta: De Fabregas várt volna,csak akkor még Gaspart volt az elnök és ő adta el-én így tudom.Egyébként Schweinsteigerben igazad van.
barca28 írta:Fabregas ugyanmár.Maradjon Londonban a valagán szerintem...Xavi Iniesta Puyol tudott várni és élnek is a lehetőséggel akkor ő miért nem tudott?Valószinü egy sajátnevelést visszaveszünk 40millioért nem?
Ne vicceljünk....jó játékos de a Barcába nem kell.
Akkor már inkább Yoan Gourcuff.
Balszélsőnek pedig Robinho-t szivesen látnám,igaz elég rapszódikus teljesitményt nyújt.Silvának is szintén örülék egyrész spanyol..és már hozzávan szokva a Ligához.
Schweinsteigert a Barcáába baltámadónak![]()
![]()
Szerintem ő enne a legjobb
Pep akkora játékost faragna belőle csak néznének páran.
![]()
Vamos Bastian![]()
![]()
És szerinted ki az a milliárdos aki esztelenül szórja a pénzt?A City elnöke(bocs nem tudom a nevét)Mikaos írta:Egy 32 éves focistát -aki ráadásul csatár- nem vesznek meg 20 millió felett. (Hacsak nem egy olyan milliárdos a vevő, aki szórja a pénzét). Nem tervezhetnek vele több évre, max. 2-3-ra. Nemcsak magában a kora miatt, hanem a több, apró sérülés illetve teljesítménycsökkenés miatt.Barca_10 írta:Szerintem Henry-t nyáron el kéne adni.Már csak azért is mert ha nem hosszabbítja meg a szerződését akkor 2011-ben ingyen menne valószínüleg az MLS-be.20-30 milla körül el lehetne adni és a befolyó pénzből meg lehetne venni Robinhot,Silvát, vagy esetleg-tudom nem sok esély van rá-Patót.
Én remélem, hogy Silva fog jönni. Nagyon nagy ász lenne ezzel a középpályával együtt. Aztán jöhet haza Cesc 1-2 év múlva
Egy 32 éves focistát -aki ráadásul csatár- nem vesznek meg 20 millió felett. (Hacsak nem egy olyan milliárdos a vevő, aki szórja a pénzét). Nem tervezhetnek vele több évre, max. 2-3-ra. Nemcsak magában a kora miatt, hanem a több, apró sérülés illetve teljesítménycsökkenés miatt.Barca_10 írta:Szerintem Henry-t nyáron el kéne adni.Már csak azért is mert ha nem hosszabbítja meg a szerződését akkor 2011-ben ingyen menne valószínüleg az MLS-be.20-30 milla körül el lehetne adni és a befolyó pénzből meg lehetne venni Robinhot,Silvát, vagy esetleg-tudom nem sok esély van rá-Patót.
20-30 millió?Barca_10 írta:Szerintem Henry-t nyáron el kéne adni.Már csak azért is mert ha nem hosszabbítja meg a szerződését akkor 2011-ben ingyen menne valószínüleg az MLS-be.20-30 milla körül el lehetne adni és a befolyó pénzből meg lehetne venni Robinhot,Silvát, vagy esetleg-tudom nem sok esély van rá-Patót.
[/b]De akinek személy szerint a legjobban örülnék az Dzsudzsák Balázs
Na, csak pont ez a baj. Hogy 3-an érnek egy klasszis szélsőtsjd írta: Ribery a nyilatkozatai után nem kell, Silva a Valencia Villa ügyben mutatott hozzáállása miatt lehetetlen, marad Robinho, de én mondjuk a Pedro, Jeffren, Gai 3asban látok annyi potenciált, h egy használható balszélső kijöjjön belőlük
Egyrészt nagy megkönnyebbülésCáceres14 írta:nassim ben khalifa![]()
ez az utolsó üzenetem ebbe a topicba
Az szentigaz amit Silváról mondasz. Spanyol, ismeri a játékosokat, könnyebben beilleszkedne stb. , DE ő nem klasszikus támadó, nekünk pedig az kell. Nem is csak azért baj, hogy Ini mindig Henry helyén játszik, mert hiányzik a kp-ról, hanem azért IS mert abszolut nem gólveszélyes. Ebben az évben idáig olyan a támadóalakzatunk, mint egy repülőgép akinek leszakadt az egyik szárnya. Az hogy Robinho bulizós stb. nem hiszem hogy probléma lenne. Pep még Ibrából is olyan mintagyereketFecooo írta:
Mikaos-szal értek egyet, én is Silvát látnám legszívesebben Henry utódaként, hiszen spanyol válogatott lévén ismeri a Xavi-Iniesta tengelyt, tehát beilleszkedési problémái kétlem, h lennének, szvsz rövid idő alatt alkalmazkodni tudna a Barca játékához. Robinho esetében továbbra is az az aggályom, h veszélyes bulizós, ráadásul nagy egójú bulizós brazilt szerződtetni...(még ha Pep eséllyel meg tudná nevelni, akkor is rizikós...)
A Caceres14 témához nem szólnék hozzá,mert nem ér annyit. viszont a másik, végre vannak támogatóim, akkor már hárman akarjuk silvát:D Ahhoz amit te írtál még azt tenném hozzá, amit mindig mondok, hogy Robinho, csak szélsőt tud játszani (extrém esetben középcsatárt,de abban elég gyenge), míg Silva simán játszik középső középpályást,balszélsőt és jobbszélsőt is, ez a nem mind1! Sérülések esetén kapásból plusz két variációt jelent csak az ő egyedüli személye Robinhohoz képest. Ráadásul sztem jobb játékos is, de ezzel lehet vitázni, ne ugorjatok rá:)Fecooo írta:tudom, h te csak az FM-ben vagy otthon, ezért fogalmad sincs róla, ki az az Oier...
akkor én is kérdezek: mit szólnátok, ha ennek a baromkodásnak vége lenne?
nem kell válaszolni, tudom a választ...
Cáceres14 nem bánom, ha bevágod a durcit, de légy oly kedves, és fejezd be, ilyen fórumozóra nincs szükség, inkább bohóckodj más oldalon (nem szeretnélek a sokadik kérés után csúnyábban kérni...)
ON:
Mikaos-szal értek egyet, én is Silvát látnám legszívesebben Henry utódaként, hiszen spanyol válogatott lévén ismeri a Xavi-Iniesta tengelyt, tehát beilleszkedési problémái kétlem, h lennének, szvsz rövid idő alatt alkalmazkodni tudna a Barca játékához. Robinho esetében továbbra is az az aggályom, h veszélyes bulizós, ráadásul nagy egójú bulizós brazilt szerződtetni...(még ha Pep eséllyel meg tudná nevelni, akkor is rizikós...)
szerintem a barcanak teged kellene leigazolnia.Cáceres14 írta:mit szólnátok harmadik kapusnak ha a barca leigazolná tim krult?
én szerintem tehetséges és nagyon fiatal
tudom, h te csak az FM-ben vagy otthon, ezért fogalmad sincs róla, ki az az Oier...Cáceres14 írta:mit szólnátok harmadik kapusnak ha a barca leigazolná tim krult?
én szerintem tehetséges és nagyon fiatal
- maximum ironikus hsz, DE! aki nem kívánja látni a valóságot, az nem is fogja! Az avatarodból ítélve pedig nem kívánlak győzködni vagy hosszas "adok/kapokba" belemenni!kennyke04 írta:bírom ezeket a gúnyos hozzászólásokat, meg hogy mennyire kapja az ívet idén megint Sergio, mert Yaya nem játszik miatta, de valaki már egyszer leírta és csak másfél meccsel játszott idén többet tét meccsen, ez pedig ahhoz képest hogy H1N1-es volt nem is meglepő számomrawesterngom írta: jól mondod! és ha rajtam múlna a dolog, több lehetőséget kapna Jeffren a széleken, DE! mivel Pep dönt.... ráadásul nem katalán és nincs mögötte ex-kapus apu/anyu, így valószínűleg megy a levesbe rövidesen..............de ám legyen hátszelének köszönhető, hogy stabil tagja a kezdő csapatnak, biztos ezért is válogatták be
Teljesen egyetértek... Xavi- Ini párost nem szabad szétkapni a középpályáról ilyen Keitákkal.... Ez sztem Pep legnagyobb hülyesége h sztem a világon a legjobb kettőst szétkapni.... Ötüljön neki h kifogta ezeket az embereket!!!!!! Én akár az egyik fiatalt is játszanám akár Assulint is csak ők ott legyenek.... Sztem a leggyengébb csatár akár a mi sanyink is termelné a gólokat ha ezek az emberek "fejbe" meg "lábon" rúgnák őket!!! Nem is tom meik meccset néztem haverommal és Xavi lőtte a szabdot, mondtam neki h figyeld meg fejbe rúgja a Zlatant és úgy lett csak melléfejelte....Cooltiszo írta:Kemény szezon lesz normális balszél nélkül. Henry jó, csak sokat sérült, nincs formában és nem tudom meg van-e benne a kellő motiváció, hiszen a nagy álmát, a BL-t tavaly sikerült megnyernie.
Nyáron legjobban én is a Silva-Ribery kettős valamelyikének örülnék, de az még messze van. Fabregasnak is örülnék, de egyelőre azt én soknak érezném középpályára, ha lesz rá lehetőség akkor pár év múlva Xavi helyére, de most még csak Ini feltolásával lehetne ezt megoldani, amit viszont nagyon ellenzek.