...biztos rossz voltál,meg sok fölös hsz-t írtál!Maxi írta:Van egy olyan kérdésem hogy miért nem tudok szmájlika tenni a h.sz-imbe?

Nézd meg a profilodat és ott válaszd ki hogy csatolja a szmájlikat.Maxi írta:Van egy olyan kérdésem hogy miért nem tudok szmájlika tenni a h.sz-imbe?
Télleg nem csesz át senki!én fél évig "gürcöltem" ezért a két Szmájliért!de megérte!Csak ne legyél ostoba, ne írj hülyeségeket és meglesz!ja és két h.sz. naponta!Kitfisto írta:Most mire jó hogy átcsesztél?Annyira nem vagyok olyan hülye.Badi írta:Ezt hogy csináltad???!!!
Azt mondtad ha jól viselkedem akkor lehet ilyen szmálylit csinálni....
Más forumrol raktál be emotikontKitfisto írta:
Utálom ha átvernek!
Igen, így van. De erre csak holnap válaszolj mert a nap adagod megvoltKitfisto írta:Most mire jó hogy átcsesztél?Annyira nem vagyok olyan hülye.Badi írta:Ezt hogy csináltad???!!!
Azt mondtad ha jól viselkedem akkor lehet ilyen szmálylit csinálni....
Most mire jó hogy átcsesztél?Annyira nem vagyok olyan hülye.Badi írta:Ezt hogy csináltad???!!!
én is de ez hogy jön ide?Kitfisto írta:
Utálom ha átvernek!
Inkább nem.Csak egy ötlet volt.Enrique írta:Nyisd meg, de akkor gondolj arra, h ki kell h tiltsunk...Kitfisto írta:Nyithatok egy olyan topicot hogy ki löjje idén a szabadrugásokat!?Ez lehet hogy rossz ötlet.
![]()
A topic így élni fog, de te nem... A választás a tiéd........
Nyisd meg, de akkor gondolj arra, h ki kell h tiltsunk...Kitfisto írta:Nyithatok egy olyan topicot hogy ki löjje idén a szabadrugásokat!?Ez lehet hogy rossz ötlet.
semmi értelmes nem lene...ezt akármelyik más topicban is meg lehet beszélniKitfisto írta:Nyithatok egy olyan topicot hogy ki löjje idén a szabadrugásokat!?Ez lehet hogy rossz ötlet.