2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sztem a játékuk gyenge volt....tipikusan az van mint tavlay játékban, csak ez tetszik a madridistáknak...összekeverik a jó játékot a jó meccsel...mert ameccs jóvolt, de a real játéka nemvolt nagyszám.Etooka írta:Tényleg ilyen jól játszott a Madrid tegnap?
Olvasom mindenfele, hogy világklasszis teljesítmény volt. Nem láttam a meccset, szóval valaki adjon már felvilágosítást legyen szíves, hogy hogyan játszottak.
Thx.
Azért ne feledjük a régi nagy Guti vs. Xavi, meg Robinho vs. Messi nagy párharcokat. Természetesen odaát a Guti és Robinho került ki győztesen.Fecooo írta:Getti írta:Rivaldo11 szerintem Lass a világ legjobb szűrője már így 20 év körül:)
Robben tavaly jobb volt Messinél, Touré egy senki Lass-hoz képest, Pepéhez képest Puyol egy kutyaütő, stb, stb...
Most ezzel aztán tényleg megmagyaráztad azt az ellentétet amit felállítottál két hozzászólás köztBudo írta: olvasd el az előző hozzászólásodat.
A válaszom szempontjából teljesen mind1,mert te azt írod, hogy mi vagyunk a labdatartó csapat, ti (meg még sokan mondjuk az angol bajnokságból) a támadó csapat. Ez nem igaz, az lehet, hogy ti támadtok, nem ez a vitatéma, hanem az, hogy a mi labdatartásunk jelen pillanatban a legattraktívabb és legtámadóbb focit jelenti egész európában. Mielőtt a sok degenerált felhoz egy-egy 0-0-ás meccset, távlatokban beszélek. Mondjuk,ha az utóbbi egy évet vesszük,de akár ezt a szezont is. Szóval mi tartjuk a labdát és támadunk,rengeteget lővünk kapura és sokszor kerülünk helyzetbe. Ezt, aki nem látja az sztem nem ezen a bolygón él. Ezzel nem degradáltam le a ti csapatotokat, idén elég sokat és jól támadtok,de a labdát nem tudjátok tartani ( nem hiszem, hogy nem akarjátok,mert Pellegrini mindenhol azt hirdeti, hogy tiki-takát játszatok, mint a barca, csak persze jobbanGetti írta:Rosszul írtam...nem gólarány...labdabirtoklási arány.
elírtam, bocs.
Ez így hogy legjobb a posztján tényleg nem igaz, madridistaként mondom. De hogy a legjobbak között van és akik jobbak nála nem sokkal jobbak az biztos. És nem rapszódikus a teljesítménye, szinte mindig hozza amit kell, ebben tényleg nagyon élen jár!barca28 írta:
Az ,hogy Lass a legjobb a posztján..hát így reggel olvasva egy jó nevetést hozott nekem ,nem többet.![]()
olvasd el az előző hozzászólásodat.Fernando írta:Ha a Barcának se meg a Realnak se volt köze a meccshez, akkor kinek?![]()
![]()
Picit értelmetlen.
Fernando írta: WáááhEzt az ordító hülyeséget. Ne légy már vak. Mert volt CR-nek egy ziccere?
Kb ennyi amit csináltatok abban a félidőben, mást nem. Igaz mi sem. Az egy középszar félidő volt mindkét csapattól, nektek csak az volt a nagyszám, hogy egyszinten játszottatok velünk?
Azért ilyennel akkor se viccelődjünk, ha "csak" egy kutyáról van is szó..nagyitomi írta:leukémiás a kutyája vagy a fene tudja
most ezzel a hsz-szel komolyan volt valami célod a piszkáláson kívül?Fevernova írta:Rendezni kéne egy Barca- Real találkozót a szurkolók közt! Aztán meglátni , hogy jár a szájuk... Pff szánalmas gettó banda az egész! Próbálunk normálisak lenni veletek Madridisták ti meg a saját oldalatokon mint a kutyákkal úgybeszéltek velünk! Ezért vagyunk mi szurkolók ti meg egoista kis bu..k!
A másik meg tényleg az van , hogy bárkit szóba hoznak veletek már a világ legjobbja a posztján!
Ezzel vitatkoznék, több meccs is volt hogy ő volt Cé "helyettese", olyan cseleket bír tolni hogy csak nézek - én is meglepődtem...Pocsa11 írta:Egyszerűen annyi a srác, hogy védekezni nagyon tud, de a futballhoz annyira fogalmatlan, hogy az szörnyű. Annyiból áll a játéka, hogy leszereli az ellenfél játékosait (ha tudja) és vagy belerúg a labdába akkorát amekkorát csak bír, vagy beleviszi 8 emberbe. Esetleg, ha sok C-vitamint nyomott be reggel, akkor le tudja passzolni a legközelebbi társának a labdát.barcaME55i írta:Egyébként szerintem Lass nem rossz, csak őt nem értékelik sokan mert nem látványos amit csinál csak egyszerűen hasznos.
jaj ugyan már. te is tudod hogy ez botorságJön egy jogtalan Barca tizi, és a Reálosok már el is felejtik, hogy minden 2. meccsüket egy kis birói segédlettel nyerik...
De a bajnokságot el fogjátok bukni, mert elfog fogyni a pénz, és nem lesz mit csúsztatni Pérez papánk a sporik zsebébe. A végén meg ott találjátok magatokat, hogy a Bernabeu-t is el kell adni, hogy ki tudjátok fizetni az adósságokat.
Egyszerűen annyi a srác, hogy védekezni nagyon tud, de a futballhoz annyira fogalmatlan, hogy az szörnyű. Annyiból áll a játéka, hogy leszereli az ellenfél játékosait (ha tudja) és vagy belerúg a labdába akkorát amekkorát csak bír, vagy beleviszi 8 emberbe. Esetleg, ha sok C-vitamint nyomott be reggel, akkor le tudja passzolni a legközelebbi társának a labdát.barcaME55i írta:Egyébként szerintem Lass nem rossz, csak őt nem értékelik sokan mert nem látványos amit csinál csak egyszerűen hasznos.
Ha szerinted a madrid játéka szebb mint a Barca játéka, akkor feletsd el a focitmazon írta:ne szorongjunk srácok! a Madrid mostanában érdekesebb, számomra szebb futballt játszik, mint a barca 1-0 győzelmei. ( és ezt nem csak a mai fordulók miatt írom)
Ja és ha nem lett volna az a jogtalan tizi, talán a 15. fordulóban 1 ponttal vezetnénk is. De mind1, most a barca elmegy dubai-ozni, összeszed egy kis pénzt ( jó azért nem 250 millát) és jövőre folytatjuk.
PEACE!!
Mennyi utálat van benned a real irántRivaldo11 írta:Ja, az. Otthon a konyhában , amikor spagettit csinál, és leönti a vizet a tésztáról.Getti írta:Rivaldo11 szerintem Lass a világ legjobb szűrője már így 20 év körül:)
Dudek meg a legjobb cserekapus. Már most az.
Rivaldo11 írta:Ja, az. Otthon a konyhában , amikor spagettit csinál, és leönti a vizet a tésztáról.Getti írta:Rivaldo11 szerintem Lass a világ legjobb szűrője már így 20 év körül:)
Ja, az. Otthon a konyhában , amikor spagettit csinál, és leönti a vizet a tésztáról.Getti írta:Rivaldo11 szerintem Lass a világ legjobb szűrője már így 20 év körül:)
Getti írta:Rivaldo11 szerintem Lass a világ legjobb szűrője már így 20 év körül:)
Budo írta:WáááhFernando írta: annak a meccsnek az első félidejében is sok közötök volt a játékhoz.
60%-ot mutatva. nyilván tudták a játékosok h nyerni fognak ezért nem is akartak pörögni 100%-on.Ezt az ordító hülyeséget. Ne légy már vak. Mert volt CR-nek egy ziccere?
Kb ennyi amit csináltatok abban a félidőben, mást nem. Igaz mi sem. Az egy középszar félidő volt mindkét csapattól, nektek csak az volt a nagyszám, hogy egyszinten játszottatok velünk?
Ezt csak én nem értem? Szerintem ha valaki azt mondja, hogy sok köze nem volt a Barcának a félidőhöz, azt akarja kifejezni, hogy a Real uralta a játékot. Nemhiszem, hogy félreértettem volna valamit. Ha a Barcának se meg a Realnak se volt köze a meccshez, akkor kinek?Budo írta:
most írtad le, hogy mi többet mutattunk, ha nem is sokkal, de mondjuk helyzetig jutottunk.
nem azt írtam h mi fantasztikusan játszottunk, hanem azt amit te is, h nem játszott jól a Barcelona
Hm. Ha hiszed, ha nem , volt olyan Real, amelyiknek tudtam nemzetközi porondon szurkolni. a 98-as döntőben, vagy még előbb, amikor Raúl is bemutatkozott. akkor még nem volt gőg, csak egy nagy csapat volt. Ma már máshogy van. A játékotok viszont nem támassza alá mindezt. Ráadásul van egy gusztustalan, mindenen átgázolni próbáló elnökötök, akinek jól fog jönni egy kis pofáraesés.Pedro10 írta:"Ezek után ki a nevetséges?"
Te Rivaldo,bevagy durranva a Realra,látszik hogy erőlködsz hétről hétre hogy leszóld őket.Hiteltelen vagy és túljátszod.De nekem mindegy.A Te véleményed,ha neked ez a jó,akkor nyomjad.Bajom nem lesz belőle.Te meg ettől elégülsz ki.Az is szempont.