Getti írta:Rosszul írtam...nem gólarány...labdabirtoklási arány.
elírtam, bocs.
A válaszom szempontjából teljesen mind1,mert te azt írod, hogy mi vagyunk a labdatartó csapat, ti (meg még sokan mondjuk az angol bajnokságból) a támadó csapat. Ez nem igaz, az lehet, hogy ti támadtok, nem ez a vitatéma, hanem az, hogy a mi labdatartásunk jelen pillanatban a legattraktívabb és legtámadóbb focit jelenti egész európában. Mielőtt a sok degenerált felhoz egy-egy 0-0-ás meccset, távlatokban beszélek. Mondjuk,ha az utóbbi egy évet vesszük,de akár ezt a szezont is. Szóval mi tartjuk a labdát és támadunk,rengeteget lővünk kapura és sokszor kerülünk helyzetbe. Ezt, aki nem látja az sztem nem ezen a bolygón él. Ezzel nem degradáltam le a ti csapatotokat, idén elég sokat és jól támadtok,de a labdát nem tudjátok tartani ( nem hiszem, hogy nem akarjátok,mert Pellegrini mindenhol azt hirdeti, hogy tiki-takát játszatok, mint a barca, csak persze jobban

) . Egyébként pedig csak a lényegre nem válaszoltál. Mégpedig arra, hogy nekünk volt egy ilyen meccsünk, ahol a meccs képe alapján jogosan nyertünk,de mivel statisztikára nem osztanak győzelmet, így talán megérdemeltük volna a döntetlent a jogtalan tizi miatt! DE! és erről írtam neked! Nektek az utóbbi évben számtalan olyan meccsetek volt, ahol a játék képében is nagyon alulmaradva az utolsó percekben lőtt gólokkal nyertetek meccseket. Higu,Van Nistelrooy, vagy Raul mentett. Nagy küzdelmek voltak, de egész egyszerűen nem érdemeltétek meg. _Egy-egy ilyen még elmegy,de tömegesen produkáltátok ezt.... 2006-07: Ezzel nyertetek bajnokságot, nem annyira érdemeltétek meg,de végülis mi csesztük el. 2007-08: jogosan nyertetek bajnokságot,de egy hulladék barcával szemen. 2008-09 Ezzel a nem megérdemelt meccsekkel tartottátok magatokat egészen a tavaszi 6-2-ig. Hány és hány olyan meccs volt, ahol a végén lőttetek gólt és a játék képe alapján gyengébbek voltatok az ellenfeleteknél (mind helyzetek, mind labdatartás tekintetében). Szóval nem kellene egy ilyen barca meccs után idejönni és játszani az agyatokat, hogy ti megérdemeltétek, mi meg nem. Igen talán a tegnapi meccsekre ez igaz. De az elmúlt 3 év után senkit sem érdekel! Nekünk is lehet egy ilyen meccsünk és a téli szünet után egy újabb kupával felvértezve majd meglátjuk ki a jobb:D El kellene ismerni, hogy bár lehet valami a csapatotokból,mert nem vagytok rosszak, de a legjobb formában lévő barcától még nagyon messze vagytok. Nehéz ezt elismerni? Remélem nem.