Először ezek a lézerfények.
Most ez:
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8501
Folytonos magyarázkodás.
A Barca ellen nem kaptatok volna ki, de a fránya lézerezők.
Casillas nem [auto_cenzúra] kapus, nem kapott potya gólt, csak inzultálták.
Komolyan azt hiszitek, hogy csak a Real Madriddal fordul elő ilyesmi?
Ha pedig tényleg csak velük tesznek ilyen szörnyűségeket, akkor felmerül a kérdés, hogy miért.[/quote]
Szia!
Folytonos magyarázkodás? Komoly fogalomzavarban szenvedsz szerintem. Ki magyarázkodott és mikor szerinted? Abban a cikkben senki nem írt semmi olyat, hogy a Madrid csak azért nem kapott több gólt, mert Casillast inzultálták. Az egy cikk. Történt valami, megírták, a madridista leközölte. Neked mi bajod van? Azon kívül, hogy a beszűkült agyaddal belemagyarázol hülyeségeket valamibe, még kitalálod, hogy egy kapus [auto_cenzúra], mert kapott két [auto_cenzúra] gólt. Gratulálok. Ilyen alapon mindenki [auto_cenzúra], mert volt pár rosszabb pillanata? Még jó hogy Te ilyen nagy király vagy.
A lézerezés ugyanez. Adj nekem egy linket, ahol valaki azt mondja, hogy azért kaptunk ki, mert lézerezték őket. Az magyarázkodás lenne. Megírták, mi történt. A szemetek! Magyarázkodnak!
Mutass valakit kérlek, aki azt hiszi, hogy csak velünk történnek ilyenek. Nagyon érdekel. Ezek a dolgok megtörténnek. Én például nem örülök neki, de nem is érdekel különösebben.
A hozzászólásodnak semmi értelme nem volt azon kívül, hogy reprezentálja az értelmi színvonaladat, és a nevetséges képzelgéseidet. Arra viszont tökéletesen megfelelt! Pont emiatt a sok sületlenség miatt megy a végeláthatatlan vita a két oldal között. Mire jó ez? Miért nem lehet objektíven, gyűlölettől mentesen megbeszélni a dolgokat?
Mellesleg ha már témánál vagyunk, a másik oldalon meg egész szombaton ment a fröcsögés, hogy a Barcelona milyen tizit kapott meg milyet nem. Könyörgöm emberek. Kit érdekel? Befújták, ez van. Nekünk is fújtak már, fognak is, ellenünk is fújtak, fognak is, kit érdekel? Ez része az egésznek. Erre a megy a meccs topicban döntetlennél valaki beírja, hogy mi is kaphatnánk kamu tizit. LOL? Ez milyen szint? Mindjárt hányok.
Pont az ilyen értelmetlen emberek miatt van állandóan telehányva az összes fórum, aztán megy a csodálkozás. A durva az, hogy szerintem el is hiszik a sok sületlenséget, amit összehordanak.
A 2-vel ezelőtti hszhez meg annyit írnék, hogy értelmes emberek között egy ilyen rövidhír semmilyen feszültséget nem kelt. Akik meg nem azok, azoknak meg úgyis mindegy, mit írsz oda, annyira szeretnének fröcsögni, hogy bármire megteszik majd.
Na gondolom most majd sokan megírják, hogy WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ meg ŐŐŐŐŐŐŐŐŐ meg jágfjgfkgofkg, nem is baj. Majd egy újabb két év múlva kb. megint írok egy hszt, addig is jó szurkolást mindenkinek!!