2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
osztom, egyszerűen gyönyörűek ezek a kocsik, egyszer mindenképp lesz egy bömöm isEl fanático írta:"...hogy ha nékem sok pénzem lesz..." illetve lenne, akkor BMW! Például ez a szépség:Krojf írta:Ó, Te drága Mini, de szeretlek!
Igen csinos az új ruhád: http://www.origo.hu/auto/20091215-mini- ... emier.html
Nekem Ő a kedvencem!
Nektek melyik márka melyik típusa?
K.
http://www.bmwroad.com/bmw_images/bmw_m ... aper_1.jpg
Mindig ezt mondják...Nekem azt mondták, hogy kora tavasszal fognak indulni tanfolyamok amire jelentkezhetek, munkát még csak ajánlani sem tudtak. Kitartás Wink
Ezzel van csak bajom Nekem is igazából...A hozzá nem értés, a közönyösség ami árad az ember felé...
Tudom, hogy sovány vigasz a számodra, de én már regényt írhatnék a munkaügyi központos kalandjaimról.Bányász írta:Akár hányszor elmegyek a munkaügyibe mindig ér valami meglepetés...bár már nem kellene meglepődnöm semmin...
...szóval nem tudom eldönteni,h csak én vagyok iylen szerencsétlen vagy a többi emberrel is ilyenek történnek a munkaügyi hivatalokban?
találtam is egy jó melót:Bányász írta:Akár hányszor elmegyek a munkaügyibe mindig ér valami meglepetés...bár már nem kellene meglepődnöm semmin...
Az még hagyján,h különböző okok miatt semmilyen tanfolyamot nem tudok elkezdeni,azzal már megbarátkoztam.
De azzal nem tudok mit kezdeni,h bemegyek leülök a nő elé aki megkérdezi,h mit dolgoznék szívem szerint(ha megmondom neki akkor kinevet...meg gondolhatja,h ha a munkaügyibe járok akkor nem igazán akarok válogatni csak melózni végre valami normálisat,egyébként is úgy képzelném,h elmondja mikből lehet választani,nem én mondom el,h mit akarok melózni) és amikor azt felelem,h teljesen mindegy csak lehetőleg állandó délelőttös legyen akkor azt a választ kapom,h "pfff akkor passz,viszlát"
Minden alkalommal amikor ott járok egyre inkább az az érzésem,h semmi értelme ennek a munkaügyi dolognak,csak időpocsékolás.Viszont mindig tele van emberrel...szóval nem tudom eldönteni,h csak én vagyok iylen szerencsétlen vagy a többi emberrel is ilyenek történnek a munkaügyi hivatalokban?
Nyugalom,az emberek nagy része az esetek többségében hasonló cipőben jár, köztük én is. Szánalmas az egész. Nekem azt mondták, hogy kora tavasszal fognak indulni tanfolyamok amire jelentkezhetek, munkát még csak ajánlani sem tudtak. KitartásBányász írta:Akár hányszor elmegyek a munkaügyibe mindig ér valami meglepetés...bár már nem kellene meglepődnöm semmin...
Az még hagyján,h különböző okok miatt semmilyen tanfolyamot nem tudok elkezdeni,azzal már megbarátkoztam.
De azzal nem tudok mit kezdeni,h bemegyek leülök a nő elé aki megkérdezi,h mit dolgoznék szívem szerint(ha megmondom neki akkor kinevet...meg gondolhatja,h ha a munkaügyibe járok akkor nem igazán akarok válogatni csak melózni végre valami normálisat,egyébként is úgy képzelném,h elmondja mikből lehet választani,nem én mondom el,h mit akarok melózni) és amikor azt felelem,h teljesen mindegy csak lehetőleg állandó délelőttös legyen akkor azt a választ kapom,h "pfff akkor passz,viszlát"
Minden alkalommal amikor ott járok egyre inkább az az érzésem,h semmi értelme ennek a munkaügyi dolognak,csak időpocsékolás.Viszont mindig tele van emberrel...szóval nem tudom eldönteni,h csak én vagyok iylen szerencsétlen vagy a többi emberrel is ilyenek történnek a munkaügyi hivatalokban?
"...hogy ha nékem sok pénzem lesz..." illetve lenne, akkor BMW! Például ez a szépség:Krojf írta:Ó, Te drága Mini, de szeretlek!
Nekem Ő a kedvencem!
K.
nem akarom bántani vkingát de NB1 fórumon is teljes mellszélességgel Messi mellett vanfcbarca0827 írta:Nem figyeltem a hozzászolók neveit, csak a hozzászólásokat. De, mikor olvastam ezt: Messinek is voltak jó labdái miután beállt, nemcsak Ibrának, egyből ő jutott eszembe. Majd ránéztem, hogy ki írta és tádááám!Leomessi14 írta:Ez lehet,hogy ide is OFF,de Kinga baratunk,Krokodil 22 neven az NSO-n vitezkedik Messi mellett,igazan szanalmas...![]()
Jot rohogtem rajtaDe legalabb nem az Eurobarca forumanak a szinvonalat rontja
Nem figyeltem a hozzászolók neveit, csak a hozzászólásokat. De, mikor olvastam ezt: Messinek is voltak jó labdái miután beállt, nemcsak Ibrának, egyből ő jutott eszembe. Majd ránéztem, hogy ki írta és tádááám!Leomessi14 írta:Ez lehet,hogy ide is OFF,de Kinga baratunk,Krokodil 22 neven az NSO-n vitezkedik Messi mellett,igazan szanalmas...![]()
Jot rohogtem rajtaDe legalabb nem az Eurobarca forumanak a szinvonalat rontja
Nekem Ő az örök szerelmem:Krojf írta:Ó, Te drága Mini, de szeretlek!
Nekem Ő a kedvencem!
K.
nemzetközi labdarúgás topik.barca28 írta:Félidő.Vezet az Estudiantes,54.percben lőtte a gólt egy Bentiez nevü alak akiről még életemben nem halottam![]()
Azért ide irtam nem találtam ennek megfelelő topicot.Bocs érte.
Hihetetlen, ami ebben az országban megy. Szabályszerűen Amerikától átvesszük ezeket a "szokásokat".Krojf írta:Olvastatok, hallottatok a tegnapi salgótarjáni szamurájkardos támadásról Salgótarján nyílt közterén?
Mit szóltok, hova jutottunk?
K.