Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Capon
Llegenda del Barça

2009.12.16. 21:08:30

ezekhez a játékosokhoz akiket kitalál Cáceres14 barátunk egy kvíz játékot kéne kitalálni, hogy aki megtalálja előbb az adatlapját neten az nyer valamit.

most mondjátok az hogy hülyeség :lol: tök jó lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2009.12.16. 21:09:40-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
socio66

2009.12.16. 21:05:57

barca28 írta: te nem tudsz leakadni arról hogy ismeretlen játékosok nevét dobálod be?
Te meg arról nem tudsz leakadni,hogy újra meg újra reagálj ezekre a hülyeségekre.
Tényleg irreális baromságokat ír,de annyira gyerekes,ahogy minden alkalommal jön 4-5 reagálás ezekre,amikben újra meg újra megpróbáljátok tudatosítani benne,hogy fasságokat irkál..
Ismerjük már,tudjuk milyen,nem kell oltani egyfolytában.
barcaME55i
Jugador d'estrella

2009.12.16. 21:00:16

Cáceres14 írta:nassim ben khalifa :)
ez az utolsó üzenetem ebbe a topicba
Miért nem tartod be ezt az ígéretedet? Full hülyeségeket írsz, ez még mindig nem a fifa menedzser. Robinhóról annyit, hogy lehet a pénzért jönne és ún. katona lenne belőle de szerintem őt is "meghatná" a csapat összetartásának varázsa.
off: Ja amúgy tudtátok hogy lehet Casillas jön hozzánk Henry helyére? Játékos szerkesztésénél javítani lehet a lövésén!
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.12.16. 20:59:53

Cáceres14 írta:szerintetek jó játékos lenne itt victor moses?
mert lehet,hogy ő fog jönni ha nem jön robinho
Azt se tudom, hogy ki az :x ](*,)
Most kerestem rá gugliban, 19 éves angol-nigériai játékos a Crystal Palace-ban. FM-ben állítólag 6 év alatt világklasszis szélső lesz...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.16. 20:58:13

Cáceres14 írta:szerintetek jó játékos lenne itt victor moses?
Istenem már megint kezdii...te nem tudsz leakadni arról hogy ismeretlen játékosok nevét dobálod be?Ezen már csak én akadok fenn vagy van még valaki rajtam kivül?
Gondolom használható,értelmes forrásod nincs csak a hasadra csaptál és beirtál egy nevet.Hát csak gratulálni tudok...biztos nem volt gyerekszobád.

De tényleg azt sem tudom kiaz a Victor Moses :D ,lehet nem is létezik csak kitalálta ez az agyas. :lol:

Januárba senki nem fog jönni,szerintem ez túl van tárgyalva.
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Cáceres14
Jugador del Barça

2009.12.16. 20:53:57

szerintetek jó játékos lenne itt victor moses?
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.16. 17:53:21

Sanama írta:LG !
Igaz ! :D
Jöjjön Silva, tavaly igazad volt jó a keret nem kell, és most mit gondolsz? :D :D
Ahogy lejjebb leírtam, nem ő lenne az első számú jelöltem. Mert az Ribery. Ha ő nem jönne össze, akkor Silvanak is örülnék. Legkevésbé Robinhonak, de még ő is jobb a semminél. Bárki is jön, a mostani Henyrnál nem hiszem, h ne lenne jobb.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2009.12.16. 17:08:29

A Barca filozófiáját nem hiszem, hogy egy olyan játékos fogja magáévá tenni, mint Ibra, aki Olaszországban is a Juvéből az Interbe ment! Oké kiesett a Juve, és azért váltott, de mindig feljebb tör és jobb csapatban akar játszani! Most mi vagyunk a legjobbak, jobb helyen nem is lehetne, de ő ugyanúgy eligazolt volna a Madridba is szerintem!
Az meg hogy Ribery mit nyilatkozott...hagyjuk már! Nem is tudjuk mennyi igaz belőle, és mennyi a média szüleménye! Akkor és ott azt kellett tennie, hogy lássa a München, hogy menni akar, Perez meg közbe licitált rá! Ez van! Nem is az az ilyen játékosoknak kell a filozófiánkat hírdetnie, hanem azoknak, ajkiket gyerekkoruk óta mi nevelünk ki! Van a csapatban sok ilyen szerencsére! Egyébként szerintetek pl Henry tudja mit jelent a més que un club? Neki azt Arsenal a szíve csücske, de tett annyit a csapatért hogy szeressük!!!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.12.16. 16:58:01

madmushroom írta:Ez a bizonyos érzés idővel kialakulhat!
És akkor Ribérynél nem tud vagy mi a szösz? :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
culinho
Capitá del Barça

2009.12.16. 16:53:15

Nem szoktam sűrűn ide írni (egyáltalán írni), de én is leírnám most a véleményem. Henry feltünően keveset játszik ezen az őszön, amire csak részben magyarázat szerintem a formaingadozása. Ha guardiola szeretné, h olyan teljesítményt nyújtson, mint tavaly, akkor minden alkalommal a pályára küldené, mikor csak lehet. Úgy érzem, h Pep szándékosan mellőzi, már arra készűl, mikor nem lesz a francia, inkább Iniestát erőlteti. Nem csodálkoznék, ha már most télen érkezne valaki, lehet Henry posztjára Robinho, Ribery, de lehet Fabregasban gondolkodik Pep és Init száműzi bal szélső posztra. Ha ez beigazoldóik, akkor én Riberynek örülnék leginkább, mivel Ini maradhatna a helyén, Ribery pedig szerintem a legjobb a posztján. Azzal pedig, h miket nyilatkozott nyáron ne zavarjon senkit, ez egy ilyen világ, nincs jelentősége.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.16. 16:50:16

socio66 írta:
bojankrkic27 írta:mert ugye mindenki szereti a barcát meg a mésqueunclub filozófiát de azért vegyünk meg egy olyan játékost aki tulajdonképpen lesz*arja hogy melyik europai óriásklubban játszik.....(és itt arra célzok hogy a real és abarca ugyanazt jelenti neki..) nekem ez nem fekszik..
Szerinted Ibrahimovicot érdekli egy csöppet is a 'mésqueunclub'?
Nem,de kit érdekel?
Jól játszik,szórakoztat,lövi a gólokat és mindenki szereti,annak ellenére,hogy tudjuk,egy zsoldos,aki ha úgy adódott volna,gondolkodás nélkül elmegy a Madridba is.
Azt kell nézni,hogy mennyit tud valaki hozzátenni a játékunkhoz,márpedig a piacon jelenleg Ribéry a legjobb szélső,ez nem kérdés.
Ez a bizonyos érzés idővel kialakulhat!
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
socio66

2009.12.16. 16:39:44

bojankrkic27 írta:mert ugye mindenki szereti a barcát meg a mésqueunclub filozófiát de azért vegyünk meg egy olyan játékost aki tulajdonképpen lesz*arja hogy melyik europai óriásklubban játszik.....(és itt arra célzok hogy a real és abarca ugyanazt jelenti neki..) nekem ez nem fekszik..
Szerinted Ibrahimovicot érdekli egy csöppet is a 'mésqueunclub'?
Nem,de kit érdekel?
Jól játszik,szórakoztat,lövi a gólokat és mindenki szereti,annak ellenére,hogy tudjuk,egy zsoldos,aki ha úgy adódott volna,gondolkodás nélkül elmegy a Madridba is.
Azt kell nézni,hogy mennyit tud valaki hozzátenni a játékunkhoz,márpedig a piacon jelenleg Ribéry a legjobb szélső,ez nem kérdés.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.12.16. 16:34:41

Érvek nélkül az én preferencia-sorrendem:
1. Ribery
2. Silva
3. Robinho

De Robinhonak is nagyon tudnék örülni, hiába 3. a listán, mondjuk leginkább 1 kölcsönnek.
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.16. 16:15:36

mademan írta:ha jól emlékszem dani alvest is lefényképezték mind a két mezben, csak az egyik a mundoban a másik meg a marcaban jelent meg...
szóval és erre nem nagyon alapoznék
jó lehet igazatok van.. de azért minket is meg lehet érteni picit.. én csak szimplán jobb opciónak látom silva vagy robinho esetleges leigazolását.. de részemről ez a ribery-s téma itt most véget is ért!! sztem hagyjuk is és szorítsunk az istenkirály csapatunknak a 6. :shock: kupájáért...
béke mindenkinek!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.12.16. 16:13:09

LG !
Igaz ! :D
Jöjjön Silva, tavaly igazad volt jó a keret nem kell, és most mit gondolsz? :D :D
mademan
Capitá del Barça

2009.12.16. 16:11:14

ha jól emlékszem dani alvest is lefényképezték mind a két mezben, csak az egyik a mundoban a másik meg a marcaban jelent meg...
szóval és erre nem nagyon alapoznék
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
szbalint88
Jugador del Barça

2009.12.16. 16:08:51

sjd írta:
LG írta: Ha tudnék a gép mögül kövezni, köveznélek, meg a többi ne jöjjön Ribery mert nyalt a madridnak gyereket is.
Akkor Robinho meg miért jöjjön? Ő is nyalt a madridnak, sőt játszott is ott.
Azért ez nem egészen így volt, a BL-negyeddöntőtől (ahol Henry mezét húzogatta büszkén magára) eljutott odáig h "csakaMadrid"
Ebbe nem azzal van a baj h a Madridnak nyalt, hanem h szemmel láthatólag nem fogja fel a különbséget és ellentétet a két klub között, sőt semmit sem jelent neki h melyik oldalon áll.
Robinho meg jelen pillanatban eléggé rühelli a Realt, mondanom se kell ez milyen +motivációt jelent neki
Az meg régen rossz lenne, ha nyáron Ribery úgy döntene a két csapat között h melyik ad több pénzt
jaj de naív vagy :shock:
szerinted Ibrát vagy Henry-t érdekli a Barca-Real ellentét...hát nem.
És nem is kell, hogy érdekelje őket, ők csak jól akarnak játszani és sok pénzt keresni egy jó klubban. Ennyi és nem több. Ribery ugyanúgy hajtana itt is mint a Realban, nem érdekli, nem is kell, hogy érdekelje. Nem saját nevelés, és kész. Ez igaz Robinho-ra is. Azt sem tudta, melyik csapathoz igazolt. És ha most elmenne a Citytől, és később visszatérne a MU-ba, akkor sem érdekelné a dolog, nem is kell neki, max. átérezheti vmennyire az ellentétet, de azt nem sajátjának tekintené.
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.16. 16:05:26

sjd írta:
LG írta: Ha tudnék a gép mögül kövezni, köveznélek, meg a többi ne jöjjön Ribery mert nyalt a madridnak gyereket is.
Azért ez nem egészen így volt, a BL-negyeddöntőtől (ahol Henry mezét húzogatta büszkén magára) eljutott odáig h "csakaMadrid"
Ebbe nem azzal van a baj h a Madridnak nyalt, hanem h szemmel láthatólag nem fogja fel a különbséget és ellentétet a két klub között, sőt semmit sem jelent neki h melyik oldalon áll.
Robinho meg jelen pillanatban eléggé rühelli a Realt, mondanom se kell ez milyen +motivációt jelent neki
Az meg régen rossz lenne, ha nyáron Ribery úgy döntene a két csapat között h melyik ad több pénzt
végre valaki megérti hogy én mire gondolok.. köszönöm!

Szerk.: mert ugye mindenki szereti a barcát meg a mésqueunclub filozófiát de azért vegyünk meg egy olyan játékost aki tulajdonképpen lesz*arja hogy melyik europai óriásklubban játszik.....(és itt arra célzok hogy a real és abarca ugyanazt jelenti neki..) nekem ez nem fekszik..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bojankrkic27 2009.12.16. 16:09:27-kor.
sjd
Llegenda del Barça

2009.12.16. 15:56:16

senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.12.16. 15:43:14

Ribery, gyors, kreatív és megdöglik a pályán, ha kell, hozzáállásban is nagyon ott van a szeren, amikor egészséges. A kérdőjel az, hogy Ő mit akar, hol szeretne futballozni? Engem különösebben nem érdekel az a felhajtás, amit körülötte és a Madrid körül csináltak, ettől még lehet akár "cselszki" játékos is és Barcás is, de madridista is, vagy teljesen mindegy.
Amit én nem tudok felróni Neki, hogy szeretett volna egy igazán jó csapatban játszani, valljuk be a "müngyhen" nem az. Gondolom közrejátszott Zizu "közbenjárása" is, a hercehurcában, de egyenlőre még
(talán) nem kötelezte el magát sehová. :?:
Ugyan korábban nem említettem a nevét, de csak azért, mert lehet, hogy már Realos, de még nem nyilvánosan.
Én azt gondolom, ha minden rendben vele, akkor én Robinho elé helyezem a sorban, és egyébként mindenki más elé. :!:
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
szbalint88
Jugador del Barça

2009.12.16. 15:42:44

Fernando írta:Ribéry azért lenne drágább, mert a Real is hajt rá... ezzel így mindent elmondtam. Robinho-t meg azesetben lehetne ésszerű árak mellett elhozni, ha ő is szeretné.
nem pont az a lényeg Riberynél, hogy van vmi szabály, ami szerint x összegért el kell engeni? mert ha így van akkor csak a fizetés nagyságában lesz harc
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.16. 15:38:40

Ribéry azért lenne drágább, mert a Real is hajt rá... ezzel így mindent elmondtam. Robinho-t meg azesetben lehetne ésszerű árak mellett elhozni, ha ő is szeretné.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
szbalint88
Jugador del Barça

2009.12.16. 15:34:21

bojankrkic27 írta:
LG írta:Ha tudnék a gép mögül kövezni, köveznélek, meg a többi ne jöjjön Ribery mert nyalt a madridnak gyereket is.
Akkor Robinho meg miért jöjjön? Ő is nyalt a madridnak, sőt játszott is ott. Persze mióta elment madridból a Citybe, majd később szóba került a Barcával az addigi közellenségből, a gyenge, buta biciklicselező rinyagépből hirtelen egy szimpatikus technikás, gólerős játékos lett. De ezt már megszoktam, h itt az emberek igen gyorsan felejtenek, és gyorsan változik a véleményük.
Visszatérve Riberyre, én nem érdekel, h miket nyilatkozott, igazából már nem is emlékszem rá, bár akkoriban sem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Ő a legjobb szélső a piacon, tehát őt kell megszerezni. robinhoval sztem nagyon nem járnák jól, szilvában sem látok semmi olyat, ami miatt ő kéne nekünk.
szerencsére nem tudsz gép mögül.. :P nah de most komolyra fordítva a szót. robinho lenne a buta biciklicselezős rinyagép... sztem a képességeivel tisztában vagyunk.. én emlékszem rá hogy a hátán vitte a madridot.. nem hiszem hogy rosszul emlékeznék.. egy szó mint száz sztem igenis jó játékos és egy lapon említhető riberyvel.. nomeg mindenki tudja hogy bánt el a kedves realmadrid robinhoval.. nem akartak a teljesítményéhez méltó fizetést adni neki valamint állandóan a cééronaldo transzferbe akarták bevonnni... sztetek mennyire szereti a madridot?? kb mint mi! valamint éppen azért mert chelsea és rm is meg akarja szerezni ezért valószínű hogy a kedves ribery jóval drágább lenne mint robinho.. szóval továbbra is tartom hogy inkább robinho,silva kettősből érkezzen valaki!!!
nah béke
Miért lenne Ribery drágább, mint Robinho??? magyarázd el, nem értem. A világ leggazdagabb klubcsapata közel 40M fontért vette, nem látom okát, hogy miért is adná olcsóbban ennél, hiszen ha jól tudom nem mostanában jár le a szerződése...ellentétben Riberyvel.
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.16. 14:53:14

LG írta:Ha tudnék a gép mögül kövezni, köveznélek, meg a többi ne jöjjön Ribery mert nyalt a madridnak gyereket is.
Akkor Robinho meg miért jöjjön? Ő is nyalt a madridnak, sőt játszott is ott. Persze mióta elment madridból a Citybe, majd később szóba került a Barcával az addigi közellenségből, a gyenge, buta biciklicselező rinyagépből hirtelen egy szimpatikus technikás, gólerős játékos lett. De ezt már megszoktam, h itt az emberek igen gyorsan felejtenek, és gyorsan változik a véleményük.
Visszatérve Riberyre, én nem érdekel, h miket nyilatkozott, igazából már nem is emlékszem rá, bár akkoriban sem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Ő a legjobb szélső a piacon, tehát őt kell megszerezni. robinhoval sztem nagyon nem járnák jól, szilvában sem látok semmi olyat, ami miatt ő kéne nekünk.
szerencsére nem tudsz gép mögül.. :P nah de most komolyra fordítva a szót. robinho lenne a buta biciklicselezős rinyagép... sztem a képességeivel tisztában vagyunk.. én emlékszem rá hogy a hátán vitte a madridot.. nem hiszem hogy rosszul emlékeznék.. egy szó mint száz sztem igenis jó játékos és egy lapon említhető riberyvel.. nomeg mindenki tudja hogy bánt el a kedves realmadrid robinhoval.. nem akartak a teljesítményéhez méltó fizetést adni neki valamint állandóan a cééronaldo transzferbe akarták bevonnni... sztetek mennyire szereti a madridot?? kb mint mi! valamint éppen azért mert chelsea és rm is meg akarja szerezni ezért valószínű hogy a kedves ribery jóval drágább lenne mint robinho.. szóval továbbra is tartom hogy inkább robinho,silva kettősből érkezzen valaki!!!
nah béke
messi70
Jugador del Barça

2009.12.16. 10:18:29

Fernando írta:Csak egy baj van Ribéryvel. Sajtóhírek szerint a Chelsea és a Madrid verseng érte. Egy szó sincs a Barcáról. Engem nem érdekel miket nyilatkozott, szimplán Robinho-t jobban elnézném itt. Ez van.
Jobb is mint Ribery szerintem a barcaba sokat valtozna vagy inkabb jobban helyre allna a jateka lenne kivel focizzon szepen!!!!!!!!!!!!
Lezárt