Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az ilyen irományoknak a fele kamu! Amit már megláttok vmelyik sportoldalon, azt le is írjátok! Erre jó példa pl a "PiresMorminho írta:MiguelJuventus
Róla is lemondhatunk
Hú de jó csapat lesz ebbQl a Valenciából... na mind1 az erQs keret nem elég
Én valami olyasmit olvastam hogy mégsem lesz a parma játékosaChris írta:corradiparma
(a valenciás)
Akkor nem szóltam!Enrique írta:Jól olvastad, de tudomásom szerint a selejtezőkre és a csoportkörre külön kell leadni a nevezést, szal ha bejut az Inter, akkor játszhat.Maxi írta:Én úgy olcastam, hogy Figot nem nevezte az Inter a Bl induló keretbe!
Jól olvastad, de tudomásom szerint a selejtezőkre és a csoportkörre külön kell leadni a nevezést, szal ha bejut az Inter, akkor játszhat.Maxi írta:Én úgy olcastam, hogy Figot nem nevezte az Inter a Bl induló keretbe!
Én úgy olcastam, hogy Figot nem nevezte az Inter a Bl induló keretbe!Bodi írta:Inkább ott játszon,mint a margitban!
De azért ha a BL-ben összefutunk az Interrel,akkor a Nou Campban ugyanúgy fogják utálni!![]()
Azért ne túlozzunk..most egész jól igazoltunk..csak feljebb jutunk már..ez a csapat nem olyan rossz..Simán erősödtünk tavalyhoz képest..nem kell mindíg leírni az Intert..Enrique írta:Hááááát... Az inter játékának nem sok köze van a Barcáéhoz...Vito írta:Az ő játékstílusuk igen hasonlít a Barca-éhoz, úgyhogy a BL-ben nem kéne összekerülnünk.Szerencsére...
Idén se leszenk sehol - nagy számok törvénye ide vagy oda.
Amugy ha jol emléxem Etoo is ezt csinálta...PetI írta:Robinho 2.
Most ezután mindenki sztrájkolni fog, ha nem adják el?![]()
A végén meg úgyis elengedik...
Hááááát... Az inter játékának nem sok köze van a Barcáéhoz...Vito írta:Az ő játékstílusuk igen hasonlít a Barca-éhoz, úgyhogy a BL-ben nem kéne összekerülnünk.