Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mi volt ebben a mák? Kihagytunk 4 tiszta ziccert, nem kaptunk meg egy jogos Tizit, lesgólt megadtak az elenfélnek, 80-85% ban sztem birtokoltuk a labdát, elvégeztünk vagy 10 szögletet, az hogy a gólok hogy születtek szerintem nem azt jelenti, hogy mákunk volt!Sanama írta:És? Úgyis most lesz karácsony, nem ?Boixos írta:azért kb annyi mák is kellett ehhez a meccshez, amennyiből 200 km bejglit meg lehetne tölteni.![]()
DE LESZAAAAAAAAAAROM!
pörögjenek ezen az ellenszurkolóink.
remélem, a meccsük után még szarabbul fog esni nekik a vacsi.![]()
![]()
Dettóóóóóó!!Boixos írta:azért kb annyi mák is kellett ehhez a meccshez, amennyiből 200 km bejglit meg lehetne tölteni.![]()
DE LESZAAAAAAAAAAROM!
remélem, a meccsük után még szarabbul fog esni nekik a vacsi.
EnnyiCarlesPuyol05 írta:Gyerekek! Ennyit a bunker fociról, másnak se jött már be a Barca ellen.
Ott a pont.Manheim István írta:Kedves ellenszurkoló 6 kupához kell tudás is kell hidd el ..de érzem egy nagyon buta ember vagy aki a focihoz semmit nem konyit.!!!!
Én spanyolul nézem,és a kommentátor most is Balón de Oro-t mondott,szóval nagy valószínűséggel:)Ilúvatar írta:Messi megkapta az aranyat! Valami Golden Ball Thropy -t. Gondolom a klubvilágbajnokság legjobb játékosa lett.
És? Úgyis most lesz karácsony, nem ?Boixos írta:azért kb annyi mák is kellett ehhez a meccshez, amennyiből 200 km bejglit meg lehetne tölteni.![]()
DE LESZAAAAAAAAAAROM!
remélem, a meccsük után még szarabbul fog esni nekik a vacsi.
A 23. kerettag Isten volt. :DDDozsimiki írta:GYÖNYÖRŰ!!!
megérdemelt győzelem! 6.kupa is megvan, megismételhetetlen szinte,de ezek a srácok GYŐZTESNEK születtek.
FORCA!!!