2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hidd el nekem, hogy ezt nem kis pénzért játszák.azt nem értem hogy minek ez a barátságos meccs?annyira fölösleges..
Valóban, nem is értem mi a francért nem tudtak 15 meccsből 15-öt nyerni ezek a kétballábas szerencsétlenek.bali 15 írta:Remélem kipihentek lesznek a fiúk.
Nézem a tabellát és nagyon baxa a csőrömet az a 3 döntetlen, ha azokat hoztuk volna többel vezetnénk a Madrid előtt.
Talán mert nem kapunk évekig százmillió dollárt a mezszponzortól... Valahonnan bevételt is kell termelni, és ha ott virít a Unicef logó, akkor más forrásokat kell keresni.Barcaádám írta:azt nem értem hogy minek ez a barátságos meccs?annyira fölösleges..
Hát ez az,ezzel dicsekszem mindig és ezzel némítom el a különböző csapatoknak szurkoló embertársaim száját,hogy én ezt megélem,átélemsocio66 írta:Gondoljatok bele,micsoda szerencsénk van nekünk, BARCELONA szurkolóknak,hogy éppen a mi korunkban alakult ki ez a világverő,elképesztő,földöntúli csapat,minden idők legjobb FC BARCELONA-ja.
Nehéz ezt most értékelni,valószínűleg igazán majd évek múlva fogunk visszagondolni arra,hogy micsoda együttest is láttunk mi hétről-hétre.
Köszönöm és továbbra is,mindörökké BARCELONAAA!
Igen, teljesen igazad van, nagyon szerencsések vagyunk..... Erre így még ezelőtt nem is gondoltam.....socio66 írta:Gondoljatok bele,micsoda szerencsénk van nekünk, BARCELONA szurkolóknak,hogy éppen a mi korunkban alakult ki ez a világverő,elképesztő,földöntúli csapat,minden idők legjobb FC BARCELONA-ja.
Nehéz ezt most értékelni,valószínűleg igazán majd évek múlva fogunk visszagondolni arra,hogy micsoda együttest is láttunk mi hétről-hétre.
Köszönöm és továbbra is,mindörökké BARCELONAAA!
Most eggyenlítettünk ki 24-24Szakacs írta:Valaki tudna nekem írni olyanrol hogy Europa vs Dél-Amerika minden klub vbt, interkontinentális kupát bele számolva hogy Európa vezet vagy Dél-Amerika ?
http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_Club_World_CupSzakacs írta:Valaki tudna nekem írni olyanrol hogy Europa vs Dél-Amerika minden klub vbt, interkontinentális kupát bele számolva hogy Európa vezet vagy Dél-Amerika ?
Erre aztán semmi szükség...Dantes írta:Olyan jól hangzik, leírom még1szer:
Higany és filléres társai be***ják...hehehe.