2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Cotrol panel, add remove program, és uninstall....wikko írta:Nincs ötlet hogy töröljem le???wikko írta:Hello !
Letöltöttem msn-hez 1 progit a neve MessengerDiscovery de azóta nem akar működni az msn-em nem küldi el az üziket semmi és nem tom letörölni se mert hibát ír ki ! Mit csináljak ?
Néztem a googleben, de ott nem találtam semmi működőt.House írta: Google.![]()
Nem tudom jó-e ez, de pl: http://www2.gameloft.com/category_choic ... tform=3778 .
Nincs ötlet hogy töröljem le???wikko írta:Hello !
Letöltöttem msn-hez 1 progit a neve MessengerDiscovery de azóta nem akar működni az msn-em nem küldi el az üziket semmi és nem tom letörölni se mert hibát ír ki ! Mit csináljak ?
19:30 DUNA TVBarca_10 írta:Baby Dolls?
Egyébként nem tudja valaki hogy közvetítik-e a FIFA Év Játékosa átadását?
Én Quicktime Playerrel játszom le amit a telefonom felvett (asszem .3gp fájlok nekem)tomabence írta:Sziasztok Srácok.
Van 1 olyan gondom, hogy a számítógépem nem tudja lejátszani a telefonnal felvett videó fájlokat
Nem a baby dolls,sajnosBarca_10 írta:Baby Dolls?
Egyébként nem tudja valaki hogy közvetítik-e a FIFA Év Játékosa átadását?
Köszi a fáradozásért,deBarca_10 írta:Szerintem a Pussycat Dolls-ra gondolsz,de azt nem tudom hogy melyik számról van szó.Hunter91 írta:Sziasztok!
Nem tudom hogy tudtok-e segíteni,de egy olyan együttes zeneszáma kellene,amelyben 4 egészen csinos nő énekel a videoklippben, valamint ha jól tudom fehér háttér van mögöttük és van benn régi telefon meg aszem vasalódeszka is. Az utóbbi nem biztos,de a telefon igen.Külföldi női együttesről van szó!
Az msn discovynél nekem a nod vírust észlelt.wikko írta:Hello !
Szerintem a Pussycat Dolls-ra gondolsz,de azt nem tudom hogy melyik számról van szó.Hunter91 írta:Sziasztok!
Nem tudom hogy tudtok-e segíteni,de egy olyan együttes zeneszáma kellene,amelyben 4 egészen csinos nő énekel a videoklippben, valamint ha jól tudom fehér háttér van mögöttük és van benn régi telefon meg aszem vasalódeszka is. Az utóbbi nem biztos,de a telefon igen.Külföldi női együttesről van szó!
Ezen még az FM12 és a PES12 is megyen majd.Titinho írta: Köszi szépen az infókat!Hát igen...videókártyában nem vagyok valami penge.
Közben találtam még egy konfigot, ezzel a videókártyával amit te is javasoltál:
GIGABYTE GA-G31M-ES2C
Intel Celeron E3200 Dual-Core Box (2,4GHz/1MB/800MHz)
10/100 Integrált hálókártya
2GB DDR2 800MHz KINGMAX
SAMSUNG 500GB 7200RPM SATA-II 16MB CACHE
GeForce 220GT PCIe 512MB HDMI
LG-H22N
Integrált 5.1 hangkártya
M-Tech M23 Midi 400W fekete
Gigabyte KM5100 bill. + egér
Ez lenne összesen: 80.640 Ft
Nem kell nekem egy nagyon bivaly gép. Netezek, dolgozok is néha rajta, meg azért menjen rajta egy FM10 vagy egy Pes09/10.
Csak egy gond van ezzel a konfiggal, hogy Szekszárdon van a boltjuk.Majd írok esetleg rájuk egy mailt, hogy postai utánvétellel meg lehet-e oldani a vásárlást, ha nem akkor rotty.
Köszönöm egyébként a válaszokat.
Google.CFirpo3 írta:Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet szerezni játékokat Samsung gt s5230-ra?
Ha még aktuális: A routert nem, csak a gépedhez való netes kapcsolatot kell beállítani.LM10 írta:Srácok. Újfogom majd a napokban telepíteni az XP-t és az lenne a kérdésem, hogy mikor újratettem ,utána a routert ismét bekell állítanom?Mert sztem nem,hisz a többi gépeken akkor is kell lennie netnek, ha az enyém nem üzemel, vagy nemígyvan?
A fiúk (talán inkább pasik ebben az esetben) olyanok mint a csillagok; milliónyian vannak, de csak 1 fogja valóra váltani az álmodat.albicelesteX írta:Boys are like stars; there are a million out there, but only 1 will make your dream come true.
Ez mit jelent?Pontosan!Köszi jó angolosok!:)
Amint megnyitod megjelenik egy kis ablak, azon belül lesz elvileg 4 kék gomb. Ott van, hogy SCAN DOCUMENT vagy SCAN IMAGE vagy amit akarsz. Arra katt.LM10 írta:Az megvan. És azon belül, hogy tudsz szkennelni?
"A fiúk olyanok, mint a csillagok; egy millió van belőlük, de csak az egyik fogja valóra váltani az álmod."Boys are like stars; there are a million out there, but only 1 will make your dream come true.
A fiúk olyanok, mint a csillagok; millió van belőlük, de csak 1 váltja valóra az álmaidat.albicelesteX írta:Boys are like stars; there are a million out there, but only 1 will make your dream come true.
Ez mit jelent?Pontosan!Köszi jó angolosok!:)
Az megvan. És azon belül, hogy tudsz szkennelni?MichaaBee írta:Nekem is HP Deskjetem van, picit korábbi, mint a tied, asszem f2280. Azon van szkennelő gomb meg minden, de nem mindig jó, ezért a gépen kell megnyitni a HP Solution Centert és ott kinézni, hogy mit akarsz.