The Deadman/Real fan írta:Egyébként egy korábbi kérdésre -ami mellesleg a jelenlegi eurobarca-kérdés-, miszerint ez a Barca a történelem legjobb csapata-e... Szerintem nem. Csak a leg eredményesebb.
ezt én is így látom , nálatok ott volt a 2006-os Barca és a Dream-team is ami szinte ugyanolyan jól játszott mint a mostani csak ez eredményességben nem látszott annyira , vagy a Madridnál ott volt a 2000-es évek eleji csapat vagy az Aranycsapat és még lehet mondani sok nagyon jó csapatot
Én is így látom. A 2004-2006 közötti Barca szerencsétlenebb volt, de gyengébb nem. Ráadásul akkor a BL-t még nehezebb volt megnyerni, mert nem 3-4 csapatnak volt reális esélye, hanem kiszámíthatatlan volt, a 3 top ligából kb. mindenki esélyes volt, ehhez még jött egy erős Lyon, Psv és Bayern.
Az ezredforduló környékén kb. ugyanez volt a helyzet, csak akkor spanyol ligát is igen nehéz volt megnyerni

A Real, Barca, Valencia, Depor 4-s európai szinten is hihetetlenül erős volt, és voltak nagy erős középcsapatok is, pl. Bilbao, Celta, Alaves, Zaragoza, Atletico.