2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
kudu írta:Csináld úgy akkor, hogy ami van kép,de nem találja a kepfeltoltes.hu, azt nyitsd meg.
Fényképezd le a PrtSrc gombbal.
Utána Paint-Szerkesztés/beillesztés
Kivágod azt a részt amit fel akarsz tölteni, és a kivágott részt rámásolod egy új paint fájlba (amit utána olyan néven mentesz ahogy akarsz JPG/bmp).
Vagy kivágod a részt ami kell, és azt mented le.
Utána biztos engedni fogja a kepfeltoltes.hu
Vagy imageshack.us-ra próbáld
koszi,de valamiert nem talalja meg a kepet...chatroulette cime van,de nem talalja a kepfeltoltes.hu...lehet azert,mert paint-be beillesztett kep??kudu írta:Hát feltöltöd mondjuk kepfeltoltes.hu-ra és utána belinkeled az ott kapott linket, ha erre gondolszchonggy írta:a lementett kepet hogy lehet belinkelni az eurobarcara??
Aztán a linket vagy csak simán bemásolod ide, vagy a tag-ek közé rakod
Hát feltöltöd mondjuk kepfeltoltes.hu-ra és utána belinkeled az ott kapott linket, ha erre gondolszchonggy írta:a lementett kepet hogy lehet belinkelni az eurobarcara??
Windows Movie MakerBojan Krkic írta:Sziasztok.
Segítség kéne.![]()
Kellene nekem egy olyan program amivel videó klippet tudok csinálni(jobban mondva egy zene alá akár egy képet berakni vagy egy videót).
Valaki tudna nekem olyan programot mondani amivel ezt meg tudom csinálni??(a SONY Vegas-on kívül mert az mindíg befagy)
Előre is köszi,mindenkinek Boldog Karácsonyt.
LM10 írta:Srácok. Újfogom majd a napokban telepíteni az XP-t és az lenne a kérdésem, hogy mikor újratettem ,utána a routert ismét bekell állítanom?Mert sztem nem,hisz a többi gépeken akkor is kell lennie netnek, ha az enyém nem üzemel, vagy nemígyvan?