Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaj de jó, már meccs hiányom van.levproff írta:Lesz há'.Nem is kevés.barcafan0911 írta:Lesz ma angol bajnoki vagy mi?
Birmingham C. - Chelsea
Fulham - Tottenham H.
West Ham U. - Portsmouth
Burnley - Bolton W.
Manchester C. - Stoke C.
Sunderland - Everton
Wigan Athletic - Blackburn R.
Liverpool - Wolverhampton W.
Holnap meg:
Arsenal - Aston Villa
Hull C. - Manchester U.
Lesz há'.Nem is kevés.barcafan0911 írta:Lesz ma angol bajnoki vagy mi?
Leszbarcafan0911 írta:Lesz ma angol bajnoki vagy mi?
Mondjuk Lucas Leivával van idén a legkisebb baj, nem rossz spíler, Aquilani meg elég komoly tehetség, nagy olasz igéret volt évekig, az a baj csak vele, hogy porcelánból van a lába és ritka módon sérülékeny. Skrtel a szlovák Ivanovic, nagy szikla védő, vele sincs annyi gond.szajko írta:
Nem is csoda.![]()
Ilyet játékosokkal, hogy Lucas meg Aquilani(még szerintem a nevét se tudom rendesen leírni), Skrtel stb...
Nekünk ment Rijkaard náluk is mehetne nyugodtan Benítez papa.
Nem is csoda.gekkodan írta: Én ott már nem várok semmit idén ezek után![]()
Hogy keletkezett ez a feszültség az Arsenal és a Hull City között?levproff írta:Nagyon kéne most egy ágyus győzelem!Én bízok a csapatban.
![]()
És persze Hajrá Birmingham!...(a hullnak nem szurkolok, mert utálom őket.)
Én ott már nem várok semmit idén ezek utánszajko írta: Erős a Villa el lehet képzelni, de Arsenal győzelmet várok, akarok!
Ha a LPool játszana te is gerrardék győzelmét várnád...
Erős a Villa el lehet képzelni, de Arsenal győzelmet várok, akarok!gekkodan írta:Kövezzetek meg, de én simán el tudok képzelni egy Aston Villa győzelmet is az Arsenal ellen. Nagyon simán el tudom képzelni.
Amit értettem:bouba írta:http://www.youtube.com/watch?v=8Tf6mrA0 ... re=related
A videó végén mit mond ,amikor jönnek ki az öltözőből?
Én 1 rossz szót nem mondtam a múltjáról. Attól függetlenül ő 1 legenda! Bámulatos mennyit robotolt, mekkora gólokat lőtt..miihii írta:Az "emberhátrányban" játszó MU-t pölö addig hátráltatta,amíg csak továbblőtte a csapatát a BL-döntőbe tavalyelőtt...gergo9 írta: Aha perszeEz a középsőközéppályás 16éve hátráltatja kb a csapatot.
Saját posztján világklasszis (volt), de még mindig vannak bőven jó meccsei.
Az meg hogy hátráltatná az meg tényleg
Ez csak egy apróság tőle,de gondoltam megemlítem,mivel elég érzékenyen érintett minket akkor ez az "emberhátrány"
Az "emberhátrányban" játszó MU-t pölö addig hátráltatta,amíg csak továbblőtte a csapatát a BL-döntőbe tavalyelőtt...gergo9 írta:Aha perszelluisllach89 írta: Meg eleve minden meccset emberhátrányban játszanak ha Scholes a pályán van.
Ilyen középső középpályásokkal hogy lehetett ennyi címet nyerni? Egyszerűen nem értem
Ez a középsőközéppályás 16éve hátráltatja kb a csapatot.
Saját posztján világklasszis (volt), de még mindig vannak bőven jó meccsei.
Az meg hogy hátráltatná az meg tényleg
Aha perszelluisllach89 írta: Meg eleve minden meccset emberhátrányban játszanak ha Scholes a pályán van.
Ilyen középső középpályásokkal hogy lehetett ennyi címet nyerni? Egyszerűen nem értem
Ha jól tudom Január 6.-án.Barcaman14 írta: És azt nem tudja valaki hogy pontosan mikor pótolják![]()
És azt nem tudja valaki hogy pontosan mikor pótoljáklevproff írta:Ha jól tudom akkor a, Bolton Wanderersel!sjd írta:Arsenalnak kivel lesz az elmaradt meccse?
Nekem is új. Jó hallani, remélem mostantól jobban fog menni nekik.barca28 írta:Ez csak nekem új hogy menesztették Mark Hughes-t a Citytől és Roberto Mancini lett az új edző?![]()
Itt volt az ideje különben.
Ha jól tudom akkor a, Bolton Wanderersel!sjd írta:Arsenalnak kivel lesz az elmaradt meccse?