Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
messiboy
Barça C

2009.12.28. 12:50:50

LG írta:
Mondjuk én egy AC Milant előrébb helyezek de akár a Realt is... Arsenal kap egy nagy csapatot a Blben akkor kiesik.
Jaj már...
Nem az ezredforduló környékén vagyunk, hanem már lassan 2010-ben. A Real mikor volt utoljára a legjobb 8-ban a BL-ban? A Milan az utolsó győzelmük óta szintén nem tud semmit felmutatni, azóta a bajnokságban is örülnek ha elcsípik a BL-s helyeket. Az angolok ellenben abszolút dominálnak már évek óta. A Pool idén nem, de az elmúlt években igen. Nézzük meg mely csapatok tudtak ez elmúlt években angol csapatot legyőzni. Az idei Poolt nem számítva, a Barca, és a Milan. De a Milan győzelme is már 3 éve volt, szóval az uccsó 2 évben a BL egyenes kieséses szakaszában csak a Barca volt képes angol csapatot kiütni. És ennek alapján sztem az Arsenal a 3. számú angol csapatként befér a legjobb 4-be Európában jelenleg.
A Reallal nem tudom mit akartál komolyan, évek óta semmi komolyat nem tudnak fölmutatni.
A Milannal annyiban igazad van, h nekik nem kell olyan sokat visszamenni az időben a dicső korszakukhoz, de akkor, az is már 3 éve volt.
Hát nagyon reménykedek a Lyonba ki kell verniük a Margitot nagyon utálom őkett!!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.28. 12:47:18

Mondjuk én egy AC Milant előrébb helyezek de akár a Realt is... Arsenal kap egy nagy csapatot a Blben akkor kiesik.
Jaj már...
Nem az ezredforduló környékén vagyunk, hanem már lassan 2010-ben. A Real mikor volt utoljára a legjobb 8-ban a BL-ban? A Milan az utolsó győzelmük óta szintén nem tud semmit felmutatni, azóta a bajnokságban is örülnek ha elcsípik a BL-s helyeket. Az angolok ellenben abszolút dominálnak már évek óta. A Pool idén nem, de az elmúlt években igen. Nézzük meg mely csapatok tudtak ez elmúlt években angol csapatot legyőzni. Az idei Poolt nem számítva, a Barca, és a Milan. De a Milan győzelme is már 3 éve volt, szóval az uccsó 2 évben a BL egyenes kieséses szakaszában csak a Barca volt képes angol csapatot kiütni. És ennek alapján sztem az Arsenal a 3. számú angol csapatként befér a legjobb 4-be Európában jelenleg.
A Reallal nem tudom mit akartál komolyan, évek óta semmi komolyat nem tudnak fölmutatni.
A Milannal annyiban igazad van, h nekik nem kell olyan sokat visszamenni az időben a dicső korszakukhoz, de akkor, az is már 3 éve volt.
Ja, az Arsenal azért vert meg mostanság komoly csapatokat a BL-ban, többek között az általad említett, Realt és Milant....
Nézzük meg kik tudták elkapni az utóbbi években őket: a Mu, a Pool, és a Barca...a 2006/2007-s szezonra nem emlékszem, kik verték meg őket, szóval sorry, de a 3 csapattól akiket felsoroltam azt hiszem nem szégyen kikapni, ezekezül egy negyedöntő, egy elődöntő, és egy döntő volt.
Szóval BL-ban azért elég jól megy az Arsenalnak mostanában jobban mint az általad felsorolt csapatoknak.
Ha ennyi érv nem elég, h meggyőzzelek, akkor nagy baj van...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2009.12.28. 12:54:17-kor.
szajko
Director del Fútbol

2009.12.28. 11:54:31

sjd írta: Sztem szajko a tavalyi BL-elődöntőkre utalt
Hát nem egészen... :)

Szimplán így látom a dolgokat, hogy ez a 4 legjobb csapat most európában.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.12.28. 11:45:09

Rivaldo11 írta:A jelenlegi Arsenal nagyon jó futballra képes. De hiányzik belőlük a "gyilkos ösztön", és az a képesség, hogy gyenge játékkal is hozzák a 3 pontot. Mindezek orvoslására kellene még legalább 3 dörzsölt, vérprofi klasszis, ( csatár és vkp mindenképp) akik képesek eldönteni a legnagyobb derbiket-akár a rutinjukkal is. Amíg nincs ilyen igazolása Wengernek, addig elmarad az áttörés.
Ezen okok miatt jelenleg nem sorolnám őket a top 4-be Európában.
Hunt mondta meg a frankót a Hullból: Nem olyan tökös gyerekek mint a manchesteriek. Iszonyatosan technikásak, szemet gyönyörködtetően játszanak, de megölni a játékot, nem tudják, és persze emiatt úgy érzem, bár nem szeretem őket, hogy mellettünk ( mögöttünk) az utolsó csapat aki ilyen szórakoztatóan de fair módon játszik.
sjd
Llegenda del Barça

2009.12.28. 11:40:18

isti010 írta: Mondjuk én egy AC Milant előrébb helyezek de akár a Realt is... Arsenal kap egy nagy csapatot a Blben akkor kiesik.
Sztem szajko a tavalyi BL-elődöntőkre utalt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.28. 11:24:20

A jelenlegi Arsenal nagyon jó futballra képes. De hiányzik belőlük a "gyilkos ösztön", és az a képesség, hogy gyenge játékkal is hozzák a 3 pontot. Mindezek orvoslására kellene még legalább 3 dörzsölt, vérprofi klasszis, ( csatár és vkp mindenképp) akik képesek eldönteni a legnagyobb derbiket-akár a rutinjukkal is. Amíg nincs ilyen igazolása Wengernek, addig elmarad az áttörés.
Ezen okok miatt jelenleg nem sorolnám őket a top 4-be Európában.
Rivaldo-A Legnagyobb.
isti010
Jugador del Barça

2009.12.28. 11:17:34

szajko írta:
isti010 írta: Európa top 4 csapatában????? hát számomra ez elég érdekes mert már Angliában is 3. számú csapat sőt azelőtt még 4. is volt. Szerintem te sem gondoltad ezt komolyan....
Komolyan gondolta, akárcsak én...

Barca,Cselszkij,Manutd,Arsenal

A Madrid bejöhet 5.-nek mert az idei szezonjuk még eddig el is megy...na jó azért az Alcorcón. :lol:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.12.28. 11:10:20

House írta:
levproff írta: Az meg a másik.Fabregas egy csoró, Pique meg egy Isten!Pedig érte is adtunk pénzt, igaz, hogy nem annyit. :roll:
:lol: :lol:
Csóró? Piqué isten? Ez egy divatdrukker szájából szokott elhangzai.
Szerintem csak ironizált... :wink:

Amúgy tényleg, tökre igazatok van. Vegyünk valakit 25 misiért, aki nem lenne tökéletes ide. Mondjuk egy Mascheranot vagy egy Poulsent, és akkor mindenki önérzete tökéletes lesz... :roll: Cescen kívül 2 embert látnék itt szívesen. Silvát és Gourcuffot. Na most Silva a Valencia politikája szerint -Villa saga - kb 60 misi lenne :lol: Gourcuff esélyesebb sokkal, de neki szokni kell a stílust az biztos, és lehet hogy Hleb kategória lenne, nem tudná megszokni a játékunkat - mert amikor az utcsó meccseni irányítót is játszhatott, még rosszabb volt kb sajna. Szóval Cesc lenne az ideális megoldás. Csak a kis csibész lelépett korábban, hogy aztán az egyik, ha nem a legjobb irányító legyen. De sz.rul csinálta - a mi szempontunkból tényleg :lol: . De ezért nem visszavenni... Vicc. Lassan jöhet a Bilbao felfogás, hgoy csak Katalánok rugdossanak nálunk? :D Talán kicsit túloztam, de reméle értitek.

Azért nem megvenni a legjobb megoldást, mert saját nevelés... Nálam még pluszpont is szinte, mert érti a játékot :lol: (Az pluszpont, hogy nevelés, nem az, hogy lelépett, mielőtt valaki önérzetesen kioktatna, hogy hülye vagyok)

on:
Tegnap azért az Arsenal eléggé megizzadt. A Villától meg többet vártam :cry: Nekem nagyon szimpi kis csapat, nem hittem hogy így lemossák őket... Majd a visszavágón!! :twisted:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.28. 10:49:09

gekkodan írta:
Sanama írta:De akkor egy Piqueről szóló pozitiv hsz-t se lássunk....
Más tészta. Vissza akart térni, Ferguson pedig megértette és elengedte. Aki itt erre képes, annak ott sem lett volna gubanc.

Nekem azzal van gondom, hogy Fabregas 40 alatt nem jön vissza. Annyit meg nagyon nem ér vki, aki itt volt és hülye szempontok miatt ment el türelmetlenül.

Más megvenni Pikét 5 milkáért úgy, hogy leül az edzőjével és közli, hogy jönni akar, Ő meg jelképes összegért megérti és elengedi. És más kifizetni egy Ibrahimovic-szintű zsák pénzt azért, aki itt volt csikó.

Így gondolom.
A leírtak nagy részével abszolút egyetértek Dani bácsi! Magam is így voltam vele. De be kellett látnom, hogy előbb-utóbb szükség lehet egy olyan játékosra a kp-n, aki tudja nagyjából azt hozni, mint a mi csodakettősünk. Fabregason kívül jelenleg nincs ilyen kp. Európában-tán esetleg még Gourcuff de Ő még picit zsákbamacska lenne. Rotációval simán megoldható lenne, hogy eleget játszanak mindhárman, sőt, egyelőre a balszlső kérdés sincs megoldva, és noha Init én is inkább középen képzelném el, simán lehetnek olyan meccsek, amikor mindhárman kezdők. (Yaya-Xavi-Fabregas-Messi, Ibra-Ini---ütne rendesen...).
Szóval: Igaz hogy drága, hogy nekem sem szimpi mert lelépett (ki is maradt pár sikerből, ahogy írtad is), de vissza kell hozni. Szükség van/lesz rá!
Más: Wenger ötlete-berúgás legyen bedobás helyett-nem rossz. Az idősebb fórumozók emlékezhetnek, hogy 1993-ban volt már egy ilyen jellegű próbálkozás. Akkor a Fradi-Honvéd szuperkupa döntőt úgy is játszották le az akkor még Népstadionban, próbaképpen (ott voltam, a Fradi nyert 2:1-re), és az egyik gól-láss csodát-egy ilyen berúgás után született. Hogy végül is miért nem került bevezetésre, azt már nem tudom.
Mindenképp megérné elgondolkodni ezen a javaslaton.
Rivaldo-A Legnagyobb.
szajko
Director del Fútbol

2009.12.28. 10:42:25

isti010 írta: Európa top 4 csapatában????? hát számomra ez elég érdekes mert már Angliában is 3. számú csapat sőt azelőtt még 4. is volt. Szerintem te sem gondoltad ezt komolyan....
Komolyan gondolta, akárcsak én...

Barca,Cselszkij,Manutd,Arsenal

A Madrid bejöhet 5.-nek mert az idei szezonjuk még eddig el is megy...na jó azért az Alcorcón. :lol:
isti010
Jugador del Barça

2009.12.28. 10:38:28

LG írta:
Fernando írta:Korábban én is elmondtam, hogy nekem sem kéne. Nem rossz játékos, de nálunk 1. jobbak vannak, 2. csak csere lenne 3. drága 4. saját nevelést visszavenni...

Egyébként abban biztos vagyok, hogy nem lett volna nagy játékos belőle egy 6-7 évvel ezelőtti Arsenalban. Ljungberg, Bergkamp, Pirés, Henry, Wiltord... stb stb. Szerencséje van, hogy egy ilyen Arsenalban kell játszania. Hülye is lenne eljönni első számú sztárként.
1. Nincsenek jobbak. Nézd meg, most ősszel ki nyújtott nálunk jobb teljesítményt a középpályán, mint Fabregas. Senki.
2. Nem csak csere lenne
3. A minőséget kell fizetni
4. Istenem, nem ez lenne az első eset
Azért ez az Arsenal is elég erős, benne a van a top 4 csapatban Európában, és ebben hatalmas érdeme van Cescnek. Egy mégerősebb csapat, meg még jobb lenne, úgy h nem hiszem, h problémája lett volna a régebbi Arsenalban. Sőt.

Európa top 4 csapatában????? hát számomra ez elég érdekes mert már Angliában is 3. számú csapat sőt azelőtt még 4. is volt. Szerintem te sem gondoltad ezt komolyan....
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.28. 10:15:14

Fernando írta:Korábban én is elmondtam, hogy nekem sem kéne. Nem rossz játékos, de nálunk 1. jobbak vannak, 2. csak csere lenne 3. drága 4. saját nevelést visszavenni...

Egyébként abban biztos vagyok, hogy nem lett volna nagy játékos belőle egy 6-7 évvel ezelőtti Arsenalban. Ljungberg, Bergkamp, Pirés, Henry, Wiltord... stb stb. Szerencséje van, hogy egy ilyen Arsenalban kell játszania. Hülye is lenne eljönni első számú sztárként.
1. Nincsenek jobbak. Nézd meg, most ősszel ki nyújtott nálunk jobb teljesítményt a középpályán, mint Fabregas. Senki.
2. Nem csak csere lenne
3. A minőséget kell fizetni
4. Istenem, nem ez lenne az első eset
Azért ez az Arsenal is elég erős, benne a van a top 4 csapatban Európában, és ebben hatalmas érdeme van Cescnek. Egy mégerősebb csapat, meg még jobb lenne, úgy h nem hiszem, h problémája lett volna a régebbi Arsenalban. Sőt.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.12.27. 23:03:08

Leomessi14 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... az-2011457

Az angol edzok azt hiszem megbolondultak mostanaban,amiket nyilatkoznak...Wengert ertelmesebbnek tartottam ennel...Nektek mi a velemenyetek errol? :oops:
ebbe inkább az a vicc, hogy jogtalan előnynek tartja... most aki tudd cselezni is jogtalan előny ennyi erővel... gyakorolni kéne jobban a bedobásokat, nem földönkívüli képesség a nagy bedobás sem... :roll:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.12.27. 22:21:07

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... az-2011457

Az angol edzok azt hiszem megbolondultak mostanaban,amiket nyilatkoznak...Wengert ertelmesebbnek tartottam ennel...Nektek mi a velemenyetek errol? :oops:
levproff
Director del Fútbol

2009.12.27. 21:53:50

3 legjobb hiányzik majd szinte az Arsenalnal. :(
Fabregas,RvP,Song.
Nehéz lesz. :?
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
PCsabi
aka Game90

2009.12.27. 21:47:37

Fabregas kb. 3 hét out, Denilson is összeszedett egy kisebb sérülést, jó lesz így a középpálya :roll:

Wenger: "Még mindig egy kicsit túl korai eldönteni, hogy Andrey Arshavin marad-e középső csatárnak, viszont jelenleg nincs rá ok, hogy miért változtassam meg a posztját. Ma is az utolsó harminc percben kezdett feléldelni, elégedett vagyok vele. Ami az átigazolási piacot illeti: követni fogjuk az eseményeket, és ha felbukkan valamilyen jó lehetőség egy-egy játékost illetően, akkor igazolunk. Jelen pillanatban azonban nem ez a helyzet, ráadásul meg kell nézni, hogy a középpályán is milyen veszteségeink lesznek, hiszen ha Denilson és Fabregas is sérült, hiányban lehetünk majd. Egyelőre semmi nincs eldöntve".
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
progman07
Barça B

2009.12.27. 21:06:57

sjd írta:
Fernando írta: A második pedig egy szép kontra végén.
Hát az Arsenal góljainak 90%a nagyjából egy szép kontra végén van. Éppen ezért aggódom, h Cesc hogyan kezelné, amikor a spanyol ellenfelek középpályája van ott, ahol az angolok védelme

(u.i.:Diaby mozgása sztem egyre jobban hasonlít Tourééra)
Te szerintem nem nézel elég angol focit. Angliában is rendesen be szoktak védekezni a csapatok, de most 0-1-nél persze, hogy jobban kinyílnak. Ez Spanyolországban sincs másképp.

0-0-nál az Aston Villa is rendesen mély vonalban bevédekezett, és ez a jelenlegi 4. helyen álló csapat... gondolhatod, mi van a 10.-kel meg a 20.-kal...
Go Gunners! :)
House
Entrenador del Barça

2009.12.27. 19:56:27

levproff írta:
Az meg a másik.Fabregas egy csoró, Pique meg egy Isten!Pedig érte is adtunk pénzt, igaz, hogy nem annyit. :roll:
:lol: :lol:
Csóró? Piqué isten? Ez egy divatdrukker szájából szokott elhangzai.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
House
Entrenador del Barça

2009.12.27. 19:54:16

Lampiao írta:
Hát ezek az indokok élhettek volna Piqué-nél is... Kivéve, hogy drága... De egyébként Marquezzel, Puyollal és a többiekkel kapcsolatban akkor még ŐPiqué sem bizonyaított így mondhatni, akkor voltak jobbak, akkor úgy láttuk, hogy cserének jön és saját nevelést vettünk vissza. Ahhoz képest igen hamar kezdő lett, nem is akármilyen...
Ami aztán az évtized üzlete lett nekünk. Olcsó, tökéletes igazolás volt. Tehát, rossz példa.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.12.27. 19:46:41

Hát ezek az indokok élhettek volna Piqué-nél is... Kivéve, hogy drága... De egyébként Marquezzel, Puyollal és a többiekkel kapcsolatban akkor még ŐPiqué sem bizonyaított így mondhatni, akkor voltak jobbak, akkor úgy láttuk, hogy cserének jön és saját nevelést vettünk vissza. Ahhoz képest igen hamar kezdő lett, nem is akármilyen...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.27. 19:36:00

Korábban én is elmondtam, hogy nekem sem kéne. Nem rossz játékos, de nálunk 1. jobbak vannak, 2. csak csere lenne 3. drága 4. saját nevelést visszavenni...

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gekkodan
Director del Fútbol

2009.12.27. 19:35:15

Ja és mondjuk a helyét sem látom nagyon amúgy. Ki helyett játszana? Xavi? Vagy Ini? Netán ő lenne a VKP?

Vagy esetleg az új találmány és Cesc lenne a balszélső megoldás?

Nincs helye sem, ennyiért pláne.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
levproff
Director del Fútbol

2009.12.27. 19:33:35

Az meg a másik.Fabregas egy csoró, Pique meg egy Isten!Pedig érte is adtunk pénzt, igaz, hogy nem annyit. :roll:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
gekkodan
Director del Fútbol

2009.12.27. 19:31:51

Más tészta. Vissza akart térni, Ferguson pedig megértette és elengedte. Aki itt erre képes, annak ott sem lett volna gubanc.

Nekem azzal van gondom, hogy Fabregas 40 alatt nem jön vissza. Annyit meg nagyon nem ér vki, aki itt volt és hülye szempontok miatt ment el türelmetlenül.

Más megvenni Pikét 5 milkáért úgy, hogy leül az edzőjével és közli, hogy jönni akar, Ő meg jelképes összegért megérti és elengedi. És más kifizetni egy Ibrahimovic-szintű zsák pénzt azért, aki itt volt csikó.

Így gondolom.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.12.27. 19:28:58

De akkor egy Piqueről szóló pozitiv hsz-t se lássunk....
Lezárt