Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nagyon reménykedek a Lyonba ki kell verniük a Margitot nagyon utálom őkett!!!!!LG írta:Jaj már...Mondjuk én egy AC Milant előrébb helyezek de akár a Realt is... Arsenal kap egy nagy csapatot a Blben akkor kiesik.
Nem az ezredforduló környékén vagyunk, hanem már lassan 2010-ben. A Real mikor volt utoljára a legjobb 8-ban a BL-ban? A Milan az utolsó győzelmük óta szintén nem tud semmit felmutatni, azóta a bajnokságban is örülnek ha elcsípik a BL-s helyeket. Az angolok ellenben abszolút dominálnak már évek óta. A Pool idén nem, de az elmúlt években igen. Nézzük meg mely csapatok tudtak ez elmúlt években angol csapatot legyőzni. Az idei Poolt nem számítva, a Barca, és a Milan. De a Milan győzelme is már 3 éve volt, szóval az uccsó 2 évben a BL egyenes kieséses szakaszában csak a Barca volt képes angol csapatot kiütni. És ennek alapján sztem az Arsenal a 3. számú angol csapatként befér a legjobb 4-be Európában jelenleg.
A Reallal nem tudom mit akartál komolyan, évek óta semmi komolyat nem tudnak fölmutatni.
A Milannal annyiban igazad van, h nekik nem kell olyan sokat visszamenni az időben a dicső korszakukhoz, de akkor, az is már 3 éve volt.
Jaj már...Mondjuk én egy AC Milant előrébb helyezek de akár a Realt is... Arsenal kap egy nagy csapatot a Blben akkor kiesik.
Hát nem egészen...sjd írta: Sztem szajko a tavalyi BL-elődöntőkre utalt
Hunt mondta meg a frankót a Hullból: Nem olyan tökös gyerekek mint a manchesteriek. Iszonyatosan technikásak, szemet gyönyörködtetően játszanak, de megölni a játékot, nem tudják, és persze emiatt úgy érzem, bár nem szeretem őket, hogy mellettünk ( mögöttünk) az utolsó csapat aki ilyen szórakoztatóan de fair módon játszik.Rivaldo11 írta:A jelenlegi Arsenal nagyon jó futballra képes. De hiányzik belőlük a "gyilkos ösztön", és az a képesség, hogy gyenge játékkal is hozzák a 3 pontot. Mindezek orvoslására kellene még legalább 3 dörzsölt, vérprofi klasszis, ( csatár és vkp mindenképp) akik képesek eldönteni a legnagyobb derbiket-akár a rutinjukkal is. Amíg nincs ilyen igazolása Wengernek, addig elmarad az áttörés.
Ezen okok miatt jelenleg nem sorolnám őket a top 4-be Európában.
Sztem szajko a tavalyi BL-elődöntőkre utaltisti010 írta: Mondjuk én egy AC Milant előrébb helyezek de akár a Realt is... Arsenal kap egy nagy csapatot a Blben akkor kiesik.
Mondjuk én egy AC Milant előrébb helyezek de akár a Realt is... Arsenal kap egy nagy csapatot a Blben akkor kiesik.szajko írta:Komolyan gondolta, akárcsak én...isti010 írta: Európa top 4 csapatában????? hát számomra ez elég érdekes mert már Angliában is 3. számú csapat sőt azelőtt még 4. is volt. Szerintem te sem gondoltad ezt komolyan....
Barca,Cselszkij,Manutd,Arsenal
A Madrid bejöhet 5.-nek mert az idei szezonjuk még eddig el is megy...na jó azért az Alcorcón.
Szerintem csak ironizált...House írta:levproff írta: Az meg a másik.Fabregas egy csoró, Pique meg egy Isten!Pedig érte is adtunk pénzt, igaz, hogy nem annyit.![]()
![]()
Csóró? Piqué isten? Ez egy divatdrukker szájából szokott elhangzai.
A leírtak nagy részével abszolút egyetértek Dani bácsi! Magam is így voltam vele. De be kellett látnom, hogy előbb-utóbb szükség lehet egy olyan játékosra a kp-n, aki tudja nagyjából azt hozni, mint a mi csodakettősünk. Fabregason kívül jelenleg nincs ilyen kp. Európában-tán esetleg még Gourcuff de Ő még picit zsákbamacska lenne. Rotációval simán megoldható lenne, hogy eleget játszanak mindhárman, sőt, egyelőre a balszlső kérdés sincs megoldva, és noha Init én is inkább középen képzelném el, simán lehetnek olyan meccsek, amikor mindhárman kezdők. (Yaya-Xavi-Fabregas-Messi, Ibra-Ini---ütne rendesen...).gekkodan írta:Más tészta. Vissza akart térni, Ferguson pedig megértette és elengedte. Aki itt erre képes, annak ott sem lett volna gubanc.Sanama írta:De akkor egy Piqueről szóló pozitiv hsz-t se lássunk....
Nekem azzal van gondom, hogy Fabregas 40 alatt nem jön vissza. Annyit meg nagyon nem ér vki, aki itt volt és hülye szempontok miatt ment el türelmetlenül.
Más megvenni Pikét 5 milkáért úgy, hogy leül az edzőjével és közli, hogy jönni akar, Ő meg jelképes összegért megérti és elengedi. És más kifizetni egy Ibrahimovic-szintű zsák pénzt azért, aki itt volt csikó.
Így gondolom.
Komolyan gondolta, akárcsak én...isti010 írta: Európa top 4 csapatában????? hát számomra ez elég érdekes mert már Angliában is 3. számú csapat sőt azelőtt még 4. is volt. Szerintem te sem gondoltad ezt komolyan....
LG írta:1. Nincsenek jobbak. Nézd meg, most ősszel ki nyújtott nálunk jobb teljesítményt a középpályán, mint Fabregas. Senki.Fernando írta:Korábban én is elmondtam, hogy nekem sem kéne. Nem rossz játékos, de nálunk 1. jobbak vannak, 2. csak csere lenne 3. drága 4. saját nevelést visszavenni...
Egyébként abban biztos vagyok, hogy nem lett volna nagy játékos belőle egy 6-7 évvel ezelőtti Arsenalban. Ljungberg, Bergkamp, Pirés, Henry, Wiltord... stb stb. Szerencséje van, hogy egy ilyen Arsenalban kell játszania. Hülye is lenne eljönni első számú sztárként.
2. Nem csak csere lenne
3. A minőséget kell fizetni
4. Istenem, nem ez lenne az első eset
Azért ez az Arsenal is elég erős, benne a van a top 4 csapatban Európában, és ebben hatalmas érdeme van Cescnek. Egy mégerősebb csapat, meg még jobb lenne, úgy h nem hiszem, h problémája lett volna a régebbi Arsenalban. Sőt.
1. Nincsenek jobbak. Nézd meg, most ősszel ki nyújtott nálunk jobb teljesítményt a középpályán, mint Fabregas. Senki.Fernando írta:Korábban én is elmondtam, hogy nekem sem kéne. Nem rossz játékos, de nálunk 1. jobbak vannak, 2. csak csere lenne 3. drága 4. saját nevelést visszavenni...
Egyébként abban biztos vagyok, hogy nem lett volna nagy játékos belőle egy 6-7 évvel ezelőtti Arsenalban. Ljungberg, Bergkamp, Pirés, Henry, Wiltord... stb stb. Szerencséje van, hogy egy ilyen Arsenalban kell játszania. Hülye is lenne eljönni első számú sztárként.
ebbe inkább az a vicc, hogy jogtalan előnynek tartja... most aki tudd cselezni is jogtalan előny ennyi erővel... gyakorolni kéne jobban a bedobásokat, nem földönkívüli képesség a nagy bedobás sem...Leomessi14 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... az-2011457
Az angol edzok azt hiszem megbolondultak mostanaban,amiket nyilatkoznak...Wengert ertelmesebbnek tartottam ennel...Nektek mi a velemenyetek errol?
Te szerintem nem nézel elég angol focit. Angliában is rendesen be szoktak védekezni a csapatok, de most 0-1-nél persze, hogy jobban kinyílnak. Ez Spanyolországban sincs másképp.sjd írta:Hát az Arsenal góljainak 90%a nagyjából egy szép kontra végén van. Éppen ezért aggódom, h Cesc hogyan kezelné, amikor a spanyol ellenfelek középpályája van ott, ahol az angolok védelmeFernando írta: A második pedig egy szép kontra végén.
(u.i.:Diaby mozgása sztem egyre jobban hasonlít Tourééra)
levproff írta:Az meg a másik.Fabregas egy csoró, Pique meg egy Isten!Pedig érte is adtunk pénzt, igaz, hogy nem annyit.Sanama írta:De akkor egy Piqueről szóló pozitiv hsz-t se lássunk....
Ami aztán az évtized üzlete lett nekünk. Olcsó, tökéletes igazolás volt. Tehát, rossz példa.Lampiao írta:Hát ezek az indokok élhettek volna Piqué-nél is... Kivéve, hogy drága... De egyébként Marquezzel, Puyollal és a többiekkel kapcsolatban akkor még ŐPiqué sem bizonyaított így mondhatni, akkor voltak jobbak, akkor úgy láttuk, hogy cserének jön és saját nevelést vettünk vissza. Ahhoz képest igen hamar kezdő lett, nem is akármilyen...Fernando írta:Korábban én is elmondtam, hogy nekem sem kéne. Nem rossz játékos, de nálunk 1. jobbak vannak, 2. csak csere lenne 3. drága 4. saját nevelést visszavenni...
Hát ezek az indokok élhettek volna Piqué-nél is... Kivéve, hogy drága... De egyébként Marquezzel, Puyollal és a többiekkel kapcsolatban akkor még ŐPiqué sem bizonyaított így mondhatni, akkor voltak jobbak, akkor úgy láttuk, hogy cserének jön és saját nevelést vettünk vissza. Ahhoz képest igen hamar kezdő lett, nem is akármilyen...Fernando írta:Korábban én is elmondtam, hogy nekem sem kéne. Nem rossz játékos, de nálunk 1. jobbak vannak, 2. csak csere lenne 3. drága 4. saját nevelést visszavenni...
Az meg a másik.Fabregas egy csoró, Pique meg egy Isten!Pedig érte is adtunk pénzt, igaz, hogy nem annyit.Sanama írta:De akkor egy Piqueről szóló pozitiv hsz-t se lássunk....
Más tészta. Vissza akart térni, Ferguson pedig megértette és elengedte. Aki itt erre képes, annak ott sem lett volna gubanc.Sanama írta:De akkor egy Piqueről szóló pozitiv hsz-t se lássunk....