Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Reál elnöke nem a tulajdonosa, egy személyben kis túlzással még a hátsóját sem törölheti ki. Részvénytársaságról van szó, ha mégis eladnák(amire semmi esély sincs sztem), akkor az nem egy-két ember döntése, hanem az összes részvényesé(nem tudom a reál struktúrája milyen, ugye nálunk pl a culéké a club).Fecooo írta:hogy én mennyire gyűlölöm ezeket a jóhelyreszületettnemtudjamitkezdjenkínjábanapénzével egyéneket...![]()
![]()
![]()
tudom, h a spanyol klubok védettséget élveznek, de Pérez-től minden kitelik...madridista.hu írta:vas, 13:00 - Az AS szerint Mansour bin Zayed Al Nahyan sejk 1 milliárd eurót ajánl a Real Madridért. A sejk képviselői, Perez és José Angel Sánchez az év elején tárgyalhatnak. Az eladás a klub szabályzata szerint nem lehetséges, de a sejk szeretne módot találni arra, hogy a klub részese legyen.
szerk: manipuláció...
szerk2: bocs, de ezesetben nem a Realon van a hangsúly, hanem az unatkozó pénzembereken... nem kötöttem bele semmibe, én csak leírtam, h Pérez "csodákra képes"
nem kell eladni papíron, szerintem elég ha Mansour bin Zayed Al Nahyan lesz a stadion új neve, 1miliárdért lehet úgy van vele Perec papa, hogy megéri pár betűt lecserélniwwwwwwwwwwa írta:Nem azért Fecooo, de elmagyaráznád, hogy egy klubelnök hogyan tudna eladni egy futballklubot?![]()
![]()
Vagy csak jó lenne valamibe belekötni? Csak kérdezem, nem állítom!
tudom, h a spanyol klubok védettséget élveznek, de Pérez-től minden kitelik...madridista.hu írta:vas, 13:00 - Az AS szerint Mansour bin Zayed Al Nahyan sejk 1 milliárd eurót ajánl a Real Madridért. A sejk képviselői, Perez és José Angel Sánchez az év elején tárgyalhatnak. Az eladás a klub szabályzata szerint nem lehetséges, de a sejk szeretne módot találni arra, hogy a klub részese legyen.
Ugyanannyira szokás komolyan venni...nem szeretnék feszültséget, de érdekes, h amikor a Barca-ra nézve degradáló dolgokat ír a Marca, akkor szentírásként tekintetek rá, amikor meg ilyesmit írnak, akkor meg tuti kamu?
Hát remélem...Még viccből se merüljön fel a neve...Azt megnézem hogy Rooneyt hogy csábítják el Manchesterből. SEHOGY
nem szeretnék feszültséget, de érdekes, h amikor a Barca-ra nézve degradáló dolgokat ír a Marca, akkor szentírásként tekintetek rá, amikor meg ilyesmit írnak, akkor meg tuti kamu?marci. írta:Mert aztán a Marca mindig igazat mond..Nem volt elég Ronaldo,Kaká,Albiol,Bezema,X.Alonso?
ISTENEM
ISTENEM
Igen, igaz. Lehet hogy perez még mindig hitelképes a bankoknál.LG írta:Várjál! Ne feledd, ha Perez az elnök, akkor mindig kell csatár!Rivaldo11 írta:Csatár az rettentően kell a madridnak.Szerintem ez csak példányszámnövelő címlap...Sokkal inkább valószinű, hogy rámennek majd Riberyre.
Várjál! Ne feledd, ha Perez az elnök, akkor mindig kell csatár!Rivaldo11 írta:Csatár az rettentően kell a madridnak.Szerintem ez csak példányszámnövelő címlap...Sokkal inkább valószinű, hogy rámennek majd Riberyre.
Azt megnézem hogy Rooneyt hogy csábítják el Manchesterből.Bastian írta:A Marca mai címlapja szerint az Agüero-Villa-Rooney hármasból kerülhet ki a Real Madrid 2010-es bombaigazolása.
Vicces,vicces....van rá lovetta?AgüeroChelsea.Villa
Mu.Ogre
marad
ja, tényleg, bocsánatsoadroli írta:Szerintem Albiolt akartál írni,nem?FtcSikiHun írta: ...Albelda...?
ISTENEM
Szerintem Albiolt akartál írni,nem?FtcSikiHun írta: ...Albelda...?
ISTENEM
Nem volt elég Ronaldo,Kaká,Albiol,Bezema,X.Alonso?Bastian írta:A Marca mai címlapja szerint az Agüero-Villa-Rooney hármasból kerülhet ki a Real Madrid 2010-es bombaigazolása.
Vicces,vicces....van rá lovetta?AgüeroChelsea.Villa
Mu.Ogre
marad
Én letöltöttem nemsokkal a meccs után, és azóta vagy 4x láttam:DMésQueUnClubBarca írta:SportKlubon most nézem a tavaszi Madrid-Barcát.Nem kis meccs volt!
Szerintem meg az a gáz hogy még karácsonykor is a Messi vs ronaldo csata folyik.sjd írta:Off: az az év fórumozója szavazás (tényleg, mikor lesz a szavazás?)barcaME55i írta: Off: Úgyis Cáceres14 nyerne.
On: sztem már egy kicsit gáz, h egy újság egyáltalán nem mérvadó, de annál provokatívabb összeállításán összehasonlításán is képesek vagytok összeveszni
Off: az az év fórumozója szavazás (tényleg, mikor lesz a szavazás?)barcaME55i írta: Off: Úgyis Cáceres14 nyerne.
Off: Úgyis Cáceres14 nyerne.lluisllach89 írta:Off: Az év szavazásán lehet majd szavazni az év hsz-ére?wwwwwwwwwwa írta: Ronaldo pedig nemtom hány meccsen nemtom hány gólt lőtt!