Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem rossz film,a sztorija elég nyakatekert,nekem talán picit már fárasztó is volt,de azért néhol vicces,érdekes,szóval egynek jó.ozsimiki írta: Rosszbarátok (2006)
Ha azt nézem,hogy ez már a hetedik része egy sorozatnak, akkor egészen rendben van,egyébként meg egy jó közepes film,vannak benne jó poénok,szép csajok,meg egy viszonylag érdekes történet.ozsimiki írta: Amerika pite, a szerelem könyve
Én úgy vagyok vele hogy minden filmből nekem az első tetszik általában,de ha több részes akkor inkább úgy fogalmaznék hogy az első pár része.ozsimiki írta:Amerika pite, a szerelem könyve
A Tökéletes másolatot sztem láttam és nem rossz.ozsimiki írta:pótold szerintem hamarlui1698 írta:
Die Hard-ból meg nálam kimaradt eddig valahogy az első két rész.
A 3. tetszett a 4. meg elmegy... szódával.ha a 3. tetszett, első kettőben sem fogsz csalódni.
az ígért listám amelyeket majd megnézek:
Tökéletes másolat (1995)
The Blind Side (mégse tudtam tegnap megnézni,de hamarosan)
Rosszbarátok (2006)
Páros mellékhatás (2009)
Ellenséges terület 1-3.
Csodálatos világ
Amerika pite, a szerelem könyve
jöhetnek róluk vélemények, akik már látták ezt-azt, de persze spoiler mentesen,illetve nagyobb poénokat,eseményeket NEM lelővebár mindenképp megnézem mind,de azért megköszönném.
pótold szerintem hamarlui1698 írta:
Die Hard-ból meg nálam kimaradt eddig valahogy az első két rész.
A 3. tetszett a 4. meg elmegy... szódával.
Halálos Fegyver Összes nekem nagyon alap, ha akció.ozsimiki írta:nekem is alapok ezek.
szerintem a Die Hard 3al sincs semmi baj a világon, nekem az is bejött. a 4 már nem annyira.
Halálos Fegyver pedig megunhatatlan,persze lehet csak nekem
A második rész is rohadt jó, alig gyengébb, mint az első. Sőt...a főgonosz kétség kívül gyengébb, de sokkal jobb szövegek vannak benne, mint az egyben.Érdekes...Sok helyen hallottam ,hogy a 2. rész mennyire rossz, nekem tetszett,
Érdekes...Sok helyen hallottam ,hogy a 2. rész mennyire rossz, nekem tetszett, bár a főgonosz itt nem olyan király ,mint a Gruber testvérek...,de attól még jó kis film lett ez is..kurdt írta:bouba:
A Die Hardot biztos, a Halásos Fegyvert valszeg soha semmi nem fogja überelni; a Die Hard 2 nagyon rossz, a 3 érdekes módon megin jóra sikerült és a 4 is jobb mint a 2.....
Nekem tetszett.Valóban lassan indul be,de szerintem érdemes nézni.faithnomore írta: hogy ne Offoljak: Nézi valaki innen a True Blood c. sorzatot? sokfélét hallottam róla, ha valaki mondana egy-két szubjektív véleményt azt megköszönném
Első két részt láttam, rettenetesen unalmas volt. Jó szó rá a 'sz*r'.faithnomore írta: Nézi valaki innen a True Blood c. sorzatot? sokfélét hallottam róla, ha valaki mondana egy-két szubjektív véleményt azt megköszönném
az hogy?kennyke04 írta:A Perfect Getaway
a vége is kiszámítható, de tutira nem mondaná meg senki mi lesz10/7