2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem meg pont attól klasszis, h a 93.ik percben képes egy ilyen lehetőséget kihasználni. A Villanál is ott volt Agbonlahor helyzete, nagyon hasonlitott a Torres féle szitura, de ő mégse tudta kihasználni. Szerintem ennyi a külömbség egy klasszis és egy nagyon jó játékos között.Fernando írta:. A végén pedig nem Torres klasszisa, hanem Torres mákja döntött. Csak kis helyesbítés. Elcsúszó védő, ellenfélről odapattanó labda... nagy dolga nem volt. Inkább a Villa érdemelte meg a győzelmet.
LG írta:...Nazario írta:...
A BL és a bajnokság mindig más más formát eredményez. Full az aktuális estén mutatott forma a döntő. Persze a jobb csapatok többször játszanak jól, ez evidens. Én nem mondom, hogy túl acélos csapat jelenleg a Milan vagy a tavaly-tavaly előtt a RM, de a Milan emlékezhetünk, hogy nyert BL-t, a bajnokságban sehol nem voltak, a Liverpool volt, hogy csak az 5. helyen végzett... Nem érdemes összehasonlítani, vagy abból ki indulni, ki hányadik jelenleg a honi pontvadászatban....
Ki fogja megszakítani?Nazario írta:LG, a dolgok változnak, bármilyen hihetetlen is számodra. Az angol hegemónia megszakítására idén van a legnagyobb esély.
Mi történt az elmúlt években? Kit érdekel?
Jaj, hagyjad már...Mert Az ARsenal feltud mutatni valamit is.. a bajnokságban rendszerint 4.-ek és a Blben szerencsés sorsolással jutnak el odáig ahova...de volt egy kivétel 2 éve a Milant kiütötték de például tavaly mákos sorsolás és az elődöntőben egy MU és egyből akkorát égtek....
Ígyvan, mert az Arsenal beelőzi.ozsimiki írta:na majd januárban,februárban lekerül az élről a Chelsea..elég érdekesen hozzák mostanában a meccseiket,már amelyiket hozzák...
Akkor viszont szegény Burnley..Rivaldo11 írta:Szerencsétlen Fulham...milyen góllal kapnak ki-valószínüleg.
Közben az Everton is vezet a Burnley ellen.
Csak ki az, aki erre képes? (Az esély általában megvan mindig egy oda-visszavágós rendszerű körben)Nazario írta:LG, a dolgok változnak, bármilyen hihetetlen is számodra. Az angol hegemónia megszakítására idén van a legnagyobb esély.
LG írta:Jaj már...Mondjuk én egy AC Milant előrébb helyezek de akár a Realt is... Arsenal kap egy nagy csapatot a Blben akkor kiesik.
Nem az ezredforduló környékén vagyunk, hanem már lassan 2010-ben. A Real mikor volt utoljára a legjobb 8-ban a BL-ban? A Milan az utolsó győzelmük óta szintén nem tud semmit felmutatni, azóta a bajnokságban is örülnek ha elcsípik a BL-s helyeket. Az angolok ellenben abszolút dominálnak már évek óta. A Pool idén nem, de az elmúlt években igen. Nézzük meg mely csapatok tudtak ez elmúlt években angol csapatot legyőzni. Az idei Poolt nem számítva, a Barca, és a Milan. De a Milan győzelme is már 3 éve volt, szóval az uccsó 2 évben a BL egyenes kieséses szakaszában csak a Barca volt képes angol csapatot kiütni. És ennek alapján sztem az Arsenal a 3. számú angol csapatként befér a legjobb 4-be Európában jelenleg.
A Reallal nem tudom mit akartál komolyan, évek óta semmi komolyat nem tudnak fölmutatni.
A Milannal annyiban igazad van, h nekik nem kell olyan sokat visszamenni az időben a dicső korszakukhoz, de akkor, az is már 3 éve volt.
Ja, az Arsenal azért vert meg mostanság komoly csapatokat a BL-ban, többek között az általad említett, Realt és Milant....
Nézzük meg kik tudták elkapni az utóbbi években őket: a Mu, a Pool, és a Barca...a 2006/2007-s szezonra nem emlékszem, kik verték meg őket, szóval sorry, de a 3 csapattól akiket felsoroltam azt hiszem nem szégyen kikapni, ezekezül egy negyedöntő, egy elődöntő, és egy döntő volt.
Szóval BL-ban azért elég jól megy az Arsenalnak mostanában jobban mint az általad felsorolt csapatoknak.
Ha ennyi érv nem elég, h meggyőzzelek, akkor nagy baj van...
Fulhamnak igencsak jól megy mostanság...Rivaldo11 írta:Zoli viszi a mixemet, de neki elnézem.amúgy meglepne, ha nem fordítana a Chelsea, bár tény, nincsenek olyan jó passzban.
egycipőben járunk, de gerának énis elnézem!Rivaldo11 írta:Zoli viszi a mixemet, de neki elnézem.amúgy meglepne, ha nem fordítana a Chelsea, bár tény, nincsenek olyan jó passzban.