Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Adnak rá garanciát is?danko94 írta:Én az alatta lévő lehetőségből rendelem, majd 3 ezerrel olcsóbban jön ki szállítással együtt!Hunter91 írta:Valaki már rendelt a pixmania.com oldalról?
http://www.pixmania.hu/hu/hu/3673042/ar ... ePromo=oui
Milyen tapasztalatotok van az oldallal kapcsolatban?
Sürgősen segítsetek! Előre is köszönöm!
Én az alatta lévő lehetőségből rendelem, majd 3 ezerrel olcsóbban jön ki szállítással együtt!Hunter91 írta:Valaki már rendelt a pixmania.com oldalról?
http://www.pixmania.hu/hu/hu/3673042/ar ... ePromo=oui
Milyen tapasztalatotok van az oldallal kapcsolatban?
Sürgősen segítsetek! Előre is köszönöm!
gyik-ban benne van:..:Poldi:.. írta:és mi az, hogy 1st le vagy 2nd le?
Mit jelentenek 1st le/2nd le / 1st fel/2nd fel?
1st le és 2nd le résznél találhatjátok a torrentfájlokat. A 1st le résznél lévő torrenteket feltöltők(min 10 Mbit/s sávszélességgel) raktál fel az oldalra, míg a 2nd le résznél található torrenteket userek töltötték fel. A 1st fel illetve a 2nd fel résznél lehet feltölteni a torrenteket az oldalra.
Letöltés első, második, stb. felét szokták így írni/jelölni.....:Poldi:.. írta: és mi az, hogy 1st le vagy 2nd le?
és mi az, hogy 1st le vagy 2nd le?
nem tom erre gondoltok-e pontosanHunter91 írta:Ez engem is érdekel,pont most akartam kérdezni!danko94 írta:Szeretnék veni egy 3. generációs Ipod Touch 8gb-t és aztszeretném kérdezni, hogy hol a legolcsóbb! Amerikában 40 ezer ft körül van, itthon is lehet annyiért kapni?
Például INNEN..Barcafery16 írta:Valaki nem tudja hol tudnám letölteni a Dragon ball z összes részét szinkronosan??Elöre is köszi:D
Ez engem is érdekel,pont most akartam kérdezni!danko94 írta:Szeretnék veni egy 3. generációs Ipod Touch 8gb-t és aztszeretném kérdezni, hogy hol a legolcsóbb! Amerikában 40 ezer ft körül van, itthon is lehet annyiért kapni?
Szerintem a reinstall a legtisztábblevproff írta:Hali!
A válaszokat előre is köszönöm!
Bootoltasd be egy olyan cdről mint ami az op rendszered. Nekem is volt ez a probléma és bevált. Egyszer bebootoltam és aztán jó lett.levproff írta: A válaszokat előre is köszönöm!
Én a subtitle workshop nevű programot használom elég régóta,szerintem próbáld ki. Letöltheted [http://download.chip.eu/hu/Subtitle-Wor ... 37292.html]Innen.[/url] Mindent tud amire szükség lehet feliratozáshozFernando írta:Valaki tudna ajánlani egy progit amivel feliratokat tudok összefűzni. Van egy film. Szedtem le hozzá feliratot, de két cd-re van bontva, pedig nekem egy avi file-om van. A másik pedig: az sem hátrány, hogyha tudok korrigálni a felirat idején rajta. 4 másodpercet csúszik (csak h ne kelljen bs playerbe, meg ha esetleg dvd-n akarnám nézni.)
Nagyon nagy köszönet, megnézték és hiba elhárítva!!!!!!VIII.Henrik írta:Ha lassult a gép, minden bizonnyal sérült a processzor és emelett az alaplapon is kiéghetett egy-két ez meg az. Pechedre.nagyjudit89 írta:
Köszi szépenVIII.Henrik írta:Elképzelhető, hogy a túlfeszültség ártott meg vagy a tápnak, rosszabb esetben az alaplapra "akasztott" elemek látták kárát az áramkimaradásoknak. A probléma okának én is az áramkimaradásokat vélem, de más megoldást egy tápcserén kívül nem tudok, ezt rábízom a többiekre.
Köszi szépenVIII.Henrik írta:Törtem én is ilyeneken a fejem régebben, és sikerült is korrigálnom az időzítésen, megnézem meg van-e még hozzá a program. Át kell nyálaznom a könyvtárat, mert a nevére nem emlékszek.Fernando írta:
Szerk.: Itt is van, a Subtitle Workshop ez a program. Én még anno a 2.5-ös verziót használtam.